המלצה לרסיבר לרמקולי PARADIGM
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי.
ברשותי רמקולים PARADIGM MONITOR 9 עם הסאב והאחוריים הנלווים .
כרגע ברשותי אונקיו דיי ישן והייתי מעוניין להחליף אותו לרסיבר שימצא יותר את הפוטנציאל של הרמקולים (לפחות הקדמיים).
כרגע רואה 50% סרטים 50% מוזיקה אבל אוהב צליל מאד נקי (גיטרות וכלי נגינה שנשמעים טוב)
בזמנו בדקתי את ה YAMAHA ולא אהבתי כל כך את הסגנון.
ברמת מחירים של עד 9K בארץ, למשהו יש רעיון לרסיבר טוב שישרת אותי לא מעט שנים ?
תודה ויום טוב.
שגיא
ברשותי רמקולים PARADIGM MONITOR 9 עם הסאב והאחוריים הנלווים .
כרגע ברשותי אונקיו דיי ישן והייתי מעוניין להחליף אותו לרסיבר שימצא יותר את הפוטנציאל של הרמקולים (לפחות הקדמיים).
כרגע רואה 50% סרטים 50% מוזיקה אבל אוהב צליל מאד נקי (גיטרות וכלי נגינה שנשמעים טוב)
בזמנו בדקתי את ה YAMAHA ולא אהבתי כל כך את הסגנון.
ברמת מחירים של עד 9K בארץ, למשהו יש רעיון לרסיבר טוב שישרת אותי לא מעט שנים ?
תודה ויום טוב.
שגיא
היה לי גם את סט הרמקולים הללו
בתחילה התלהבתי חשבתי שמדובר בסט מצויין.
עד ש....
קבעתי פגישה עם אייל פור מ :
http://www.aufi.co.il/
הוא השמיע לי את אותו אונקיו ישן עם רמקולים צרפתיים של חברת TRIANGLE ואז הבנתי.
הבנתי כי הפרדיים מגושמים, לא יפים אסטטית והכי גרוע אטומים להפליא ללא במה כלל.
לסיכום, החלף גם את הרמקולים.
תהנה.
עד ש....
תהנה.
מבחינתי זאת כן היתה השאלה -פוטנציאל של הרמקולים
אבל אם אתה חושב אחרת אז זכותך.sagi4422 כתב:זאת לא הייתה השאלה וזה גם מבאס לשמוע,
אני מאד אהבתי במחיר שקבלתי אותם וכרגע לא נראה לי שאמכור אותם
אז בוא ננסה להתקדם לשאלה.......
בכל מקרה עד רמת 9K יש הרבה מאד רסיברים ואתה חייב פשוט לגשת ולשמוע אותם רצוי משודכים לרמקולים שלך (בהנחה שאתה מתכוון להישאר עימם).
הערתי אליך בנוגע אליהם היתה כיוון שב 9K אתה בהחלט יכל להרכיב סט ביד שתיים כולל רמקולים קדמיים.
אני לדוגמא קניתי אונקיו 905 מדהים תומך הכול ב 4000 ש"ח ואת הרמקולים בזמנו שדרגתי תוך כדי הזדכות על הפרדיים בעוד 5000 שח והרי לך גם וגם.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
Re: היה לי גם את סט הרמקולים הללו
נו אז? אני שמעתי טריאנגל ומאז יש לי חור באוזנייםkobbi כתב:בתחילה התלהבתי חשבתי שמדובר בסט מצויין.
עד ש....
תהנה....
פרדיים מצויינים והכל עניין של טעם ושידוך.
לפותח השרשור, נסה ימאהה השמועה שהם חברים טובים.
לי יש פרדיים עם פיוניר ומרוצה.
זה ממש לא עניין של טעם ושידוך
זה עניין של איכות בנייה,
איכות חומרים
טכנולוגיה ועוד.
בכל מקרה טרייד אין יבצעו לך בחנויות כמו "פיוז", "אודיו פדליטי" וככל הנראה נוספות.
קרא את מבחני הרסיברים כאן בביקורות ותוכל להתרשם מכלל החברות אבל זה לא יפתור אותך מללכת ולשמוע.
איכות חומרים
טכנולוגיה ועוד.
בכל מקרה טרייד אין יבצעו לך בחנויות כמו "פיוז", "אודיו פדליטי" וככל הנראה נוספות.
קרא את מבחני הרסיברים כאן בביקורות ותוכל להתרשם מכלל החברות אבל זה לא יפתור אותך מללכת ולשמוע.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
Re: זה ממש לא עניין של טעם ושידוך
קובי הטיעונים שלך לא ממשהו בלשון המעטה, איכות בניה בפרדיים מ ע ו ל ה.kobbi כתב:זה עניין של איכות בנייה,
איכות חומרים
טכנולוגיה ועוד.
קרא את מבחני הרסיברים כאן בביקורות ותוכל להתרשם מכלל החברות אבל זה לא יפתור אותך מללכת ולשמוע....
יותר מכך מעניין אותי למי מהפורום יש בעיית איכות בפרדיים
אני עם paradigm מוניטור 11 V6 מחוברים לאונקיו 3008 והם פשוט נפלאים
אם אתה אוהב את הגוון צליל של אונקיו אולי כדאי שתשדרג לרסיבר של אונקיו דגם הרבה יותר רציני שיש בו הגברה יותר רצינית....וכמובן שכדאי לך לבדוק (לשמוע) לפני שאתה קונה משהו.
חבר שלי כרגע עם אותם מוניטור 11 V6 של פראדיים מחוברים אצלו לימאהה 567 וכשהוא שמע את הסאונד אצלי כשהם מחוברים ל3008 הוא הבין את ההבדל וגם אהב מאוד את הגוון צליל של אונקיו וכיום הוא מחכה לTOP AUDIO שיגיע כבר האונקיו 3009 לארץ, הוא עשה כבר הזמנה וצריך לקבל אותו או השבוע או בשבוע הבא.
לסיכום גם אם תיקח לדעתי את האונקיו 1009 (מפלצת לא קטנה) לדעתי אתה תהנה מהשינוי, אבל עוד פעם אתה צריך לשמוע קודם לפני שאתה עושה את העסקה כי איך אומרים?? כל אחד והאוזן שלו ועל טעם וריח אין מה להתווכח
בהצלחה ותהנה מכל מה שתחליט לקחת

חבר שלי כרגע עם אותם מוניטור 11 V6 של פראדיים מחוברים אצלו לימאהה 567 וכשהוא שמע את הסאונד אצלי כשהם מחוברים ל3008 הוא הבין את ההבדל וגם אהב מאוד את הגוון צליל של אונקיו וכיום הוא מחכה לTOP AUDIO שיגיע כבר האונקיו 3009 לארץ, הוא עשה כבר הזמנה וצריך לקבל אותו או השבוע או בשבוע הבא.
לסיכום גם אם תיקח לדעתי את האונקיו 1009 (מפלצת לא קטנה) לדעתי אתה תהנה מהשינוי, אבל עוד פעם אתה צריך לשמוע קודם לפני שאתה עושה את העסקה כי איך אומרים?? כל אחד והאוזן שלו ועל טעם וריח אין מה להתווכח
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אכן הצדק איתך שמעתי את המערכת ואכן רמקולים איכותיים עם איכות בניה מעולה וכל שכן כשהם מחוברים לאונקיו 3008!!!udico כתב:אני עם paradigm מוניטור 11 V6 מחוברים לאונקיו 3008 והם פשוט נפלאים![]()
![]()
אם אתה אוהב את הגוון צליל של אונקיו אולי כדאי שתשדרג לרסיבר של אונקיו דגם הרבה יותר רציני שיש בו הגברה יותר רצינית....וכמובן שכדאי לך לבדוק (לשמוע) לפני שאתה קונה משהו.
לסיכום גם אם תיקח לדעתי את האונקיו 1009 (מפלצת לא קטנה) לדעתי אתה תהנה מהשינוי, אבל עוד פעם אתה צריך לשמוע קודם לפני שאתה עושה את העסקה כי איך אומרים?? כל אחד והאוזן שלו ועל טעם וריח אין מה להתווכח![]()
...