תאורת לדים למסך פלזמה או LCD
שלום חברים אכן כמו בשרשור שהיה בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %E9%FA[url]
האם לא יותר פשוט לרכוש נחש אור בצבע לבן שהוא מורכב מלדים לבנים והוא נותן אור רצוף היכן שממקמים אותו כלומר אחרי 2 הרמקולים ואף בתחתית המזנון או המסך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %E9%FA[url]
האם לא יותר פשוט לרכוש נחש אור בצבע לבן שהוא מורכב מלדים לבנים והוא נותן אור רצוף היכן שממקמים אותו כלומר אחרי 2 הרמקולים ואף בתחתית המזנון או המסך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
mimzak,
היה לי חבל אור, אבל לפני שהיו כאלה עם LED. הוא היה מבוסס על ליבון, והיה לו TINT צהבהב (כמו כל נורות ליבון). ההבדל בגוונים משמעותי.
אתה מכיר חבל אור מבוסס לדים לבנים?
היה לי חבל אור, אבל לפני שהיו כאלה עם LED. הוא היה מבוסס על ליבון, והיה לו TINT צהבהב (כמו כל נורות ליבון). ההבדל בגוונים משמעותי.
אתה מכיר חבל אור מבוסס לדים לבנים?
עופר
חבל אור בא בכמה צבעים יש גם לבן
הוא עובד על 220V ולא עם שנאי התאורה אחידה מאחר ויש נורות קטנות כל ס"מ מה גם שזה דק מאד בעובי של 1.5 ס"מ
יש לי גליל מנחש אור אני חושב בצבע לבן אני אחבר אותו אצלם ואעלה תמונה כך שתבדוק אולי זה כן מתאים לך....
במקום לדים החבל בא יצוק ומצופה בידוד כך שאין בעייה של התחממות מאחר והציפוי היה ניזוק ואין חשש לנסות למקם זאת מאחורי המסך
הוא עובד על 220V ולא עם שנאי התאורה אחידה מאחר ויש נורות קטנות כל ס"מ מה גם שזה דק מאד בעובי של 1.5 ס"מ
יש לי גליל מנחש אור אני חושב בצבע לבן אני אחבר אותו אצלם ואעלה תמונה כך שתבדוק אולי זה כן מתאים לך....
במקום לדים החבל בא יצוק ומצופה בידוד כך שאין בעייה של התחממות מאחר והציפוי היה ניזוק ואין חשש לנסות למקם זאת מאחורי המסך
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
משהו כזה?oferlaor כתב:mimzak,
אתה מכיר חבל אור מבוסס לדים לבנים?...
http://cgi.ebay.com/20-WHITE-LED-6-ANGE ... dZViewItem
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

MIMZAK,
עבדתי כך 3.5 שנים... פעם אחת זה נשרף לי בגלל החום המשולב שלו ושל הפלאזמה. בגדול, התאורה הזו צהבהבה מדי.
אני הרבה יותר מרוצה מהמערכת תאורה של LED.
אגב, בוודאי יהיה קל יותר למצוא כאלה דברים לפני חג המולד...
עבדתי כך 3.5 שנים... פעם אחת זה נשרף לי בגלל החום המשולב שלו ושל הפלאזמה. בגדול, התאורה הזו צהבהבה מדי.
אני הרבה יותר מרוצה מהמערכת תאורה של LED.
אגב, בוודאי יהיה קל יותר למצוא כאלה דברים לפני חג המולד...
- oferlaor
- מנהל

אין לו שום היבהוב ואחרי דקה אני שוכח שהוא שם. זה לא סתם פלוריסנט - הוא הותאם במיוחד לצורכי הק"ב.
הבאתי את זה במזוודה
אבל אני מאמין שהם שולחים לארץ (תיקחו בחשבון מיסים ואני רכשתי גם את שנאי המתח שלהם עם מפסק - מאוד נוח)
הבאתי את זה במזוודה
oferlaor כתב:פלוריסנט גורם להבהוב לא רצוי שעלול לעייף את העיניים....