המלצה לרסיבר שיחובר לסט של cabasse io2?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #21 

אני בעצמי מחפש עכשיו סאב מתאים, אבל בתקציב דל ביותר - את הרמקולים קניתי עם חריגה רצינית מהתקציב, ועכשיו ההנהלה לא רוצה שאני אוציא כלום בערך על סאב חדש.
אחד הדברים שעליהם הסתכלתי הוא PSW 505 של פולק, שבתחילת השבוע עלה באמזון 180 או 190$, ועכשיו עולה שם בערך 220$, שזה עדיין אחלה מחיר (אבל כנראה שכבר לא במסגרת התקציב שלי).

אני אישית מתלבט עכשיו בין איזשהו סאב יד שניה ל210 של ג'אמו. היד שניה אמור להיות טוב יותר וטיפה יותר זול, אבל ההנהלה דווקא לוחצת לכיוון הג'אמו, שהוא קטן יותר ולבן.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #22 

Malcontent

יש בלוחות יד שניה באתר , סאב של Paradigm Pdr-10 במחיר מצוין ויעמוד בתקציב שלך בקלות.
אין סאב שיתן תוצאה טובה יותר בתקציב הזה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

כן, זה הסאב שלגביו אני מתלבט.
מצד שני, הג'אמו קטן יותר ולבן (לא יעצבן את ההנהלה), מגיע עם אחריות כי הוא חדש, ועל הנייר יש לו מגבר חזק יותר (200 וואט, לעומת 120 בפרדיים). הפרדיים אמנם יורד יותר נמוך, אבל אני בספק אם אני בכלל מסוגל לשמוע פחות מ38 הרץ, לשם יורד הג'אמו. כבר סיפרתי שפעם לא הייתי מקפיד מספיק על אטימת האזניים במטווחי תותחים?

עריכה: עוד דבר שמדאיג אותי בפרדיים הוא שלא מצאתי במפרט שלו עד לאן הוא עולה. כן, הקרוס שלו מגיע ל150, אבל לאן מגיע הסאב עצמו? קבאס הרי ממליצים לחתוך ב180 (זה אפשרי, כי בפרדיים אפשר לעקוף את הקרוס, ואז אני מגדיר ברסיבר לחתוך ב180 והכל בסדר), ואם הסאב מגיע רק עד 160 או משהו כזה, יישאר תחום שלא יישמע ואותו אני דווקא כן יכול לשמוע.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #24 

superman274 כתב:גם אני בחיפוש סאב,אבל לשלם בין 500 אירו מינימום לסאב של קבאס שאפשר במחיר הזה כבר להביא סאבים של hsu
או svs שהם אני מאמין שהם טובים בכל פרמטר מהסאבים של הקאבסים.

אני טועה????
...
"הבעיה" עם התפיסה הזאת היא שהסאב של קבאס מותאם מבחינת טווח התדרים לסאטליטיים שלהם, בעוד שספק אם סאבים של חברות כמו HSU ו-SVS יעלו מספיק גבוה כדי "להשלים" את הסאטליטיים הנ"ל...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

למעשה, אני חושב שבדקתי באתרים של HSU, SVS וריתמיק (סתם מסקרנות, אלה דברים שההנהלה לא תאשר גם אחרי זכיה בלוטו, לדעתי), והם לא מגיעים לגובה הזה. כולם עוצרים אי שם בסביבות ה100 הרץ. אבל אני לא זוכר איזה חברות כן בדקתי ואיזה לא, אז מי שמעוניין בכאלה סאבים עם סאטליטים, שיבדוק ולא יסמוך על המילה שלי.

superman274 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 528
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #26 

עכשיו בדקתי את הסאב hsu והקרוסאובר מגיע מקסימום עד 90 הרץ.מוזר

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

כנראה שהם מייעדים את הסאבים שלהם לרמקולים גדולים יותר. אולי הם אומרים "מי שהולך על סטליטים, אין מצב שאישתו תרשה לו להכניס את הסאב שלנו הביתה".

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #28 

Malcontent כתב:כנראה שהם מייעדים את הסאבים שלהם לרמקולים גדולים יותר. אולי הם אומרים "מי שהולך על סטליטים, אין מצב שאישתו תרשה לו להכניס את הסאב שלנו הביתה".
...
קרעת אותי מצחוק.... :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”