המלצה לרסיבר שיחובר לסט של cabasse io2?
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
האם שווה להשקיע ברסיבר ברמה של פיוניר lx85 או ימאהה 3010?
או פשוט ללכת לדגם הפשוט ביותר?
האם יהיה הבדל בין רסיבר יקר לפשוט+ בסאונד שהוא יהיה מחובר לסט של חמישה רמקולים של cabasee io2?
או פשוט ללכת לדגם הפשוט ביותר?
האם יהיה הבדל בין רסיבר יקר לפשוט+ בסאונד שהוא יהיה מחובר לסט של חמישה רמקולים של cabasee io2?
Cabasse Io2 סט ברמה גבוהה. התוצאה צריכה להיות מדהימה עם חיבור של LX-85 או דומה.
זה לא אומר שרסיבר זול יותר בדומה ל LX-55 או ימהה / אונקיו / דנון מקבילים לא ישמעו טוב.
היתרון ברמקולים האלה שהם דורשים הגברה מאוד צנועה , כך שהתוצאה צריכה להיות טובה עם כל רסיבר כמעט.
לגבי פיצ'רים כאלה ואחרים , תבדוק נקודתית את השינויים בין הדגמים.
תתחדש.
זה לא אומר שרסיבר זול יותר בדומה ל LX-55 או ימהה / אונקיו / דנון מקבילים לא ישמעו טוב.
היתרון ברמקולים האלה שהם דורשים הגברה מאוד צנועה , כך שהתוצאה צריכה להיות טובה עם כל רסיבר כמעט.
לגבי פיצ'רים כאלה ואחרים , תבדוק נקודתית את השינויים בין הדגמים.
תתחדש.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רק לפיוניר יש בין ה-421 ל-LX85 משהו כמו 10 דגמים של רסיברים... מן הסתם הסאונד משתפר כשעולים ברמות, אם כי זה כנראה לא יהיה קצת כל פעם, אלא באופן משמעותי יותר מדי פעם (לדוגמה, ה-1021 לא בהכרח יישמע טוב משמעותית מה-921 שהוא רק רמה אחת מתחתיו, אבל כן יישמע טוב משמעותית מה-521 שנמצא 2-3 רמות מתחתיו...)
הדבר תופס לכל החברות דרך אגב, לא רק פיוניר - לדוגמה, לאונקיו יש את ה-309, 509, 579, 609, 709, 809, 1009, 3009 ו-5009 - 9 "רמות" שונות, שניתן לחלק באופן גס ל-3-4 קטגוריות מבחינת איכות הסאונד נטו...
הדבר תופס לכל החברות דרך אגב, לא רק פיוניר - לדוגמה, לאונקיו יש את ה-309, 509, 579, 609, 709, 809, 1009, 3009 ו-5009 - 9 "רמות" שונות, שניתן לחלק באופן גס ל-3-4 קטגוריות מבחינת איכות הסאונד נטו...
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

אז מה מומלץ לסט הזה?משהו מהאמצע ומעלה כמו אונקיו 809 או פיוניר 1020?
רק אתה יכול לדעת מה מומלץ , לאחר שתשמע.
גש לחנות , נדמה לי בפ"ת היבואן מציג שם המון דגמים של Cabasse .
אלה הפרטים מתוך אתר היבואן -
Elite Audio Ltd / Lifestyle products
9 Hashilo’ach
St. Kiryat Matalon
P.O Box 7241
Petach Tikvah 49514
Tel: 972 3 9131399
אני מרשה לעצמי לנחש שכל רסיבר ברמת מחיר שאתה מציין ישמע טוב. כמו שאמרתי , מדובר על רמקולים
סטליטים גדולים , עם נצילות מטורפת. הם דורשים הגברה מאוד צנועה. לגבי סגנון הצליל זה רק אתה יודע
מה טוב ומה לא.
אני מאוד מרוצה משילוב פיוניר ו Cabasse שיש לי רצפתיים , אבל אין להם קשר לרמקולים שברשותך למרות
שהם מאותה חברה.
גש לחנות , נדמה לי בפ"ת היבואן מציג שם המון דגמים של Cabasse .
אלה הפרטים מתוך אתר היבואן -
Elite Audio Ltd / Lifestyle products
9 Hashilo’ach
St. Kiryat Matalon
P.O Box 7241
Petach Tikvah 49514
Tel: 972 3 9131399
אני מרשה לעצמי לנחש שכל רסיבר ברמת מחיר שאתה מציין ישמע טוב. כמו שאמרתי , מדובר על רמקולים
סטליטים גדולים , עם נצילות מטורפת. הם דורשים הגברה מאוד צנועה. לגבי סגנון הצליל זה רק אתה יודע
מה טוב ומה לא.
אני מאוד מרוצה משילוב פיוניר ו Cabasse שיש לי רצפתיים , אבל אין להם קשר לרמקולים שברשותך למרות
שהם מאותה חברה.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני אישית הזמנתי iO2, ורסיבר ONKYO.
עשיתי זאת לפי הכירות אישית עם הצליל של קבאס (בהיר ואוורירי), והמלצות כאן בפורום לגבי הגברה (ל ONKYO צליל יחסית מתון ו"בשרני").
עוד לא חיברתי ולא שמעתי את השילוב.
לפי מה שקראתי כאן, לפיוניר יש חתימת צליל בהירה (או מפורטת, או אולי יש מושג מוצלח יותר), כך שהשילוב עם קבאס או כל רמקול צרפתי יכול להיות שלא יהיה לטעמך. שווה לבדוק.
אגב, אני מקווה שיש לך סאב מתאים, אין לרמקולים האלה יכולות בתחום נמוך (מתחת ל 150HZ).
עשיתי זאת לפי הכירות אישית עם הצליל של קבאס (בהיר ואוורירי), והמלצות כאן בפורום לגבי הגברה (ל ONKYO צליל יחסית מתון ו"בשרני").
עוד לא חיברתי ולא שמעתי את השילוב.
לפי מה שקראתי כאן, לפיוניר יש חתימת צליל בהירה (או מפורטת, או אולי יש מושג מוצלח יותר), כך שהשילוב עם קבאס או כל רמקול צרפתי יכול להיות שלא יהיה לטעמך. שווה לבדוק.
אגב, אני מקווה שיש לך סאב מתאים, אין לרמקולים האלה יכולות בתחום נמוך (מתחת ל 150HZ).
dor8 כתב:מה שיעשה טוב לסט הזה ולסטים טובים אחרים זו הגברה יעודית כמו איזה פאוור איכותיsuperman274 כתב:אז מה מומלץ לסט הזה?משהו מהאמצע ומעלה כמו אונקיו 809 או פיוניר 1020?...
שלא לדבר על כמה כאלה.
אל תצפה לקבל איכות הגברה מקסימלית ברסיבר ! ( ולא משנה באיזו רמה )...
מדובר על סטליטים !
גדולים אמנם , אבל כל מגבר 15W לערוץ מעיף אותם.
- epony
- חבר במועדון 10K

שים לב שאתה צריך למצוא סאב שעולה מספיק גבוה בתחום התדרים כדי להתאים לקבאסים שיורדים רק עד 150 הרץ...teenet כתב:גם אני עם cabasse ועם ה- onkyo 809 והתוצאה אכן מדהימה!!!
אני עדיין צריך לרכוש sub ועכשיו מתחילים הלבטים - איזה לקנות......
המון תודה על התגובה!epony כתב:שים לב שאתה צריך למצוא סאב שעולה מספיק גבוה בתחום התדרים כדי להתאים לקבאסים שיורדים רק עד 150 הרץ...teenet כתב:גם אני עם cabasse ועם ה- onkyo 809 והתוצאה אכן מדהימה!!!
אני עדיין צריך לרכוש sub ועכשיו מתחילים הלבטים - איזה לקנות.........
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שים לב גם שמלבד העובדה שהסאב צריך לעלות לפחות ל150 הרץ, הוא צריך גם קרוס שמגיע לשם - בהרבה סאבים הקרוס עוצר אי שם בסביבות ה100-120. קבאס, אגב, ממליצים לחתוך ב180, לא ב-150.
אם יש לך תקציב רציני, תמיד אפשר לקנות גם סאב של קבאס, אבל אלה כבר לא נמכרים במחירים המגוחכים של הרמקולים, מכיוון שמדובר במוצרים חדשים, לא בעודפי מלאי ובתצוגות. מה שכן, אותה חנות בארה"ב מוכרת עכשיו את כל מוצרי קבאס החדשים ב25% הנחה עד אמצע דצמבר, כנראה בניסיון להיפטר מהמלאי, כי החל מהשנה הבאה הם כבר לא יהיו היבואן הרשמי של קבאס בארה"ב.
אם יש לך תקציב רציני, תמיד אפשר לקנות גם סאב של קבאס, אבל אלה כבר לא נמכרים במחירים המגוחכים של הרמקולים, מכיוון שמדובר במוצרים חדשים, לא בעודפי מלאי ובתצוגות. מה שכן, אותה חנות בארה"ב מוכרת עכשיו את כל מוצרי קבאס החדשים ב25% הנחה עד אמצע דצמבר, כנראה בניסיון להיפטר מהמלאי, כי החל מהשנה הבאה הם כבר לא יהיו היבואן הרשמי של קבאס בארה"ב.
- epony
- חבר במועדון 10K

Malcontent כתב:שים לב גם שמלבד העובדה שהסאב צריך לעלות לפחות ל150 הרץ, הוא צריך גם קרוס שמגיע לשם - בהרבה סאבים הקרוס עוצר אי שם בסביבות ה100-120. קבאס, אגב, ממליצים לחתוך ב180, לא ב-150.
אם יש לך תקציב רציני, תמיד אפשר לקנות גם סאב של קבאס, אבל אלה כבר לא נמכרים במחירים המגוחכים של הרמקולים, מכיוון שמדובר במוצרים חדשים, לא בעודפי מלאי ובתצוגות. מה שכן, אותה חנות בארה"ב מוכרת עכשיו את כל מוצרי קבאס החדשים ב25% הנחה עד אמצע דצמבר, כנראה בניסיון להיפטר מהמלאי, כי החל מהשנה הבאה הם כבר לא יהיו היבואן הרשמי של קבאס בארה"ב....
- epony
- חבר במועדון 10K

מה התקציב שלך?teenet כתב:המון תודה על התגובה!epony כתב:שים לב שאתה צריך למצוא סאב שעולה מספיק גבוה בתחום התדרים כדי להתאים לקבאסים שיורדים רק עד 150 הרץ...teenet כתב:גם אני עם cabasse ועם ה- onkyo 809 והתוצאה אכן מדהימה!!!
אני עדיין צריך לרכוש sub ועכשיו מתחילים הלבטים - איזה לקנות.........יש המלצות כלשהן?
...
תודה! זה מאוד מעניין! דיברתי כמה פעמים בעבר עם מנכ״ל החברה, כשרציתי לקנות דרכו את הרמקולים, אך בסוף הזמנתי אותם ישירות מצרפת - יצא הרבה יותר זול...Malcontent כתב:שים לב גם שמלבד העובדה שהסאב צריך לעלות לפחות ל150 הרץ, הוא צריך גם קרוס שמגיע לשם - בהרבה סאבים הקרוס עוצר אי שם בסביבות ה100-120. קבאס, אגב, ממליצים לחתוך ב180, לא ב-150.
אם יש לך תקציב רציני, תמיד אפשר לקנות גם סאב של קבאס, אבל אלה כבר לא נמכרים במחירים המגוחכים של הרמקולים, מכיוון שמדובר במוצרים חדשים, לא בעודפי מלאי ובתצוגות. מה שכן, אותה חנות בארה"ב מוכרת עכשיו את כל מוצרי קבאס החדשים ב25% הנחה עד אמצע דצמבר, כנראה בניסיון להיפטר מהמלאי, כי החל מהשנה הבאה הם כבר לא יהיו היבואן הרשמי של קבאס בארה"ב....
epony
אני חושב שאשמח למצוא משהו באיזור ה- 450$ ומטה לפני מיסים ומשלוח לארץ...
Malcontent - איפה ראית את זה?Malcontent כתב: מה שכן, אותה חנות בארה"ב מוכרת עכשיו את כל מוצרי קבאס החדשים ב25% הנחה עד אמצע דצמבר, כנראה בניסיון להיפטר מהמלאי, כי החל מהשנה הבאה הם כבר לא יהיו היבואן הרשמי של קבאס בארה"ב....
תודה.
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

גם אני בחיפוש סאב,אבל לשלם בין 500 אירו מינימום לסאב של קבאס שאפשר במחיר הזה כבר להביא סאבים של hsu
או svs שהם אני מאמין שהם טובים בכל פרמטר מהסאבים של הקאבסים.
אני טועה????
או svs שהם אני מאמין שהם טובים בכל פרמטר מהסאבים של הקאבסים.
אני טועה????
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
teenet - האתר של היבואן לארה"ב של קבאס הוא http://www.stjohngroup.com/. יש שם דף של מבצעים, שכולל חיסולים של מלאים שונים, תצוגות ועודפים. חוץ מזה, כל מוצרי קבאס (החדשים) ב-25% הנחה אצלם עכשיו. פשוט צור איתם קשר ושאל לגבי מחירים. לא מדובר במוצרים זולים בכלל.
Malcontent - תודה! את היבואן אני מכיר, פשוט לא מצאתי באתר שלהם שום מידע לגבי 25% הנחה ובגלל זה שאלתי אותך איפה ראית זאת. אני מניח שאצור איתם קשר כמו שאתה מציע.
יש למישהו רעיונות נוספים ל- sub שיכול להתאים?
המון תודה
יש למישהו רעיונות נוספים ל- sub שיכול להתאים?
המון תודה
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12