קפה בטעמים בנספרסו - חדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כל רבעון הם מוציאים משהו חדש. האמת, שהטעמי בסיס שלהם טובים (DULSAO זה האהוב עלי) כך שלא רואה סיבה להתלהב ממשהו שיעלם בעוד חודש חודשיים.
לא מתלהב. זה נחמד לגוון, גם עם לזמן קצר. מאד אהבתי את המהדורה המוגבלת שרצה בחודשיים האחרונים. ככה אני בד"כ עם רומא וליוונטו.oferlaor כתב:כל רבעון הם מוציאים משהו חדש. האמת, שהטעמי בסיס שלהם טובים (DULSAO זה האהוב עלי) כך שלא רואה סיבה להתלהב ממשהו שיעלם בעוד חודש חודשיים....
אני רק מזכיר שהם עדיין לא פרסמו את זה באופן נרחב, מהניסיון מהרגע שזה מתפרסם הקפסולות בטעמים נעלמות תוך כשבוע ואי אפשר להזמין אותן יותר.
מצד שני אולי הם למדו מנסיון העבר, פעם ראשונה שאני רואה הדפסה בעברית על השרוול שנותנת תיאור מלא של המוצר וזה מראה שאולי הם הזמינו כמות נכבדת ולכן זה יחזיק להם ליותר זמן מהשנים האחרונות.
הקפסולות בטעמי חורף (ניחוחות חורף ליתר דיוק) תמיד מופיעים לפני חג המולד (חנוכה במקרה שלנו), בינתיים יצא לי לטעום את פריחת הוניל, הניחוח טוב יותר מניחוח הוניל של שנה שעברה (מעניין שוניל הפך למוטיב) אבל הקפה עצמו מאכזב יחסית לקפסולות בטעמים. אני אנסה מחר את השוקולד המריר והדובדבן בתקווה להתרשמות חיוביות יותר.
מצד שני אולי הם למדו מנסיון העבר, פעם ראשונה שאני רואה הדפסה בעברית על השרוול שנותנת תיאור מלא של המוצר וזה מראה שאולי הם הזמינו כמות נכבדת ולכן זה יחזיק להם ליותר זמן מהשנים האחרונות.
הקפסולות בטעמי חורף (ניחוחות חורף ליתר דיוק) תמיד מופיעים לפני חג המולד (חנוכה במקרה שלנו), בינתיים יצא לי לטעום את פריחת הוניל, הניחוח טוב יותר מניחוח הוניל של שנה שעברה (מעניין שוניל הפך למוטיב) אבל הקפה עצמו מאכזב יחסית לקפסולות בטעמים. אני אנסה מחר את השוקולד המריר והדובדבן בתקווה להתרשמות חיוביות יותר.
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
טעמתי את הדובדבן והשוקולד
את השוקולד אהבתי יותר
הכי אוהבת קפה בלי טעמים
עדיף שוקולד מריר משובח בנפרד וגם דובדנים טריים
את כל הקפה בטעמים הם עושים עם LIVANTO
את השוקולד אהבתי יותר