שרשור תגובות: סטרימר Xtreamer Prodigy - תלת מימד עכשיו!
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
טוב, לא נראה שיש משהו כזה ברסיבר. יש באופציות של ה HDMI רזולוציה ל upscaling אבל זה מקונפג כ passthrough. אין שום אופציה שספציפית לתלת מימד...
עריכה - וידאתי שהבעיה אכן בחיבור דרך הרסיבר. חיברתי ישירות את הסטרימר למקרן והתפריט של התלת מימד הופיע כשורה.
אז עכשיו בעצם הבעיה שלי היא מדוע הוא מאבד את זיהוי התלת מימד כאשר הוא מחובר דרך הרסיבר?
דברים שניסיתי:
1. להחליף כניסות ברסיבר
2. להחליף כבל בין הסטרימר לרסיבר
עריכה 2: אחרי עוד קצת חפירה באינטרנט, נראה שלימאהה הזה יש עדכון קושחה מסוים שמוסיף את התכונה של ה 3D passthrough, ושהקושחה הקיימת לא מעודכנת שם.
רק הבעיה היא שעדכון קושחה ברסיבר מתבצע על ידי ניגון דיסק מוזיקה (WTF) דרך נגן עם חיבור דיגיטלי כלשהו, ואין לי שום נגן כזה...
איזה מין ציוד דורש ציוד אחר כדי לעדכן את הקושחה של עצמו? בעעעע...
עריכה - וידאתי שהבעיה אכן בחיבור דרך הרסיבר. חיברתי ישירות את הסטרימר למקרן והתפריט של התלת מימד הופיע כשורה.
אז עכשיו בעצם הבעיה שלי היא מדוע הוא מאבד את זיהוי התלת מימד כאשר הוא מחובר דרך הרסיבר?
דברים שניסיתי:
1. להחליף כניסות ברסיבר
2. להחליף כבל בין הסטרימר לרסיבר
עריכה 2: אחרי עוד קצת חפירה באינטרנט, נראה שלימאהה הזה יש עדכון קושחה מסוים שמוסיף את התכונה של ה 3D passthrough, ושהקושחה הקיימת לא מעודכנת שם.
רק הבעיה היא שעדכון קושחה ברסיבר מתבצע על ידי ניגון דיסק מוזיקה (WTF) דרך נגן עם חיבור דיגיטלי כלשהו, ואין לי שום נגן כזה...
איזה מין ציוד דורש ציוד אחר כדי לעדכן את הקושחה של עצמו? בעעעע...
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
בינתיים עקב שדרוג הגרסא יש לי בעיה עם הכתוביות. השורות בסדר הפוך, כלומר אם יש בכתובית מסוימת שתי שורות, אז התחתונה מופיעה למעלה והעליונה למטה. זה לא קרה לי בגרסא הקודמת של הקושחה. מישהו נתקל בזה?
עריכה - מצאתי בשרשור של הקושחות שצריך לבחור Hebrew LTR. הבאסה היא שסימני הפיסוק עדיין הפוכים, בעיה שלא היתה קיימת ב 3.0.3, אבל מילא, זה עוד חצי צרה.
עריכה - מצאתי בשרשור של הקושחות שצריך לבחור Hebrew LTR. הבאסה היא שסימני הפיסוק עדיין הפוכים, בעיה שלא היתה קיימת ב 3.0.3, אבל מילא, זה עוד חצי צרה.
שלום לכולם , עזרה בבקשה , אני הורדתי סרטים והופעות בבלוריי , ניסיתי ליצור קובץ ISO לנ"ל אך המכשיר אינו מזהה את קבצי ה- ISO , אם איזה תוכנה אתם עושים והאם צריך בצורה מסויימת ??? UDDF 2.5 ??? את הסרט prometheus את הקובץ הגדול M2TS הוא מגמגם בתמונה ובסאונד קופץ מ-DTSHD ל PCM בגימגומים - מישהו ניתקל בבעיה הנ"ל
- RRRRRamiTchaikovski
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכשתי xtreamer prodigy 4k החדש,
אבל הוא מציג כתוביות עברית כג'יבריש לא מובן.
אולי מישהו יודע כיצד להגדיר כתוביות בעברית?
אבל הוא מציג כתוביות עברית כג'יבריש לא מובן.
אולי מישהו יודע כיצד להגדיר כתוביות בעברית?