קראתי , נהנתי , תודה!
קצת התרגזתי מה "באגונים" הקטנים וחוסר הנוחות שמתואר בכתבה לגבי התפעול...אבל אז הגעתי למחיר...פחות מ1000 שח ? מחיר מצויין!
מעניין מה החברים מ Tvix מכינים לנו (אני מעדיף סטרימרים מתוצרת זו ולו בגלל הנסיון המוצלח וההקפדה על גימור ויכולות מוצלחות)
זו הכותרת שהייתי נותן לסיקור..
כבעל אקסטרימר דור ראשון לא אוכל להגיד שהופתעתי מהעובדה שהם ממשיכים במסורת המפוקפקת הזו.
פעם היה אפשר להגיד "הבעיה כנראה תפתר בגרסאות הבאות", כיום לאחר היכרות עם ההתנהלות שלהם בשנתיים האחרונות זה כבר לא משהו שבאמת הייתי בונה עליו ומכאן שהטעיות מסוג זה צריכות לקבל משקל גבוה בסיקור לרעת המוצר.
הפתיע אותי לגלות שלבוקסי יש יכולות 3D בניגוד למה שמפורסם בהשוואה באתר XTREAMER. אנ תוהה מה עוד לא נכון במה שהם מפרסמים.
אז למי שממש חשוב 3D, כדאי לכם לחכות עוד קצת שיצא משהו מחברה שהוכיחה קצת יותר אמינות...
זיו סקירה מעולה ומקיפה- לדעתי ובאמת אובייקטיבי ,הסקירות שלך הן הטובות לתחום הזה
גם ברמה בינלאומית!
לעניין הPRODIGY:
נקודה חלשה (לצרכיי) חוסר במסך תצוגה- לדעתי זה MUST.
הגיע הזמן שהחברות האלה יבינו שאם הן מתכננות סטרימר וורסטילי זה די מגביל להדליק גם הטלויזיה שאתה רק רוצה לשמוע: רדיו,מוסיקה או סתם להעביר סרט.
בתור משתמש של PCH C200 העולה של xtreamer קצת זר לי ,מספר שאלות:
איך תמיכה יש בNZB?(חיפוש,הורדה,חילוץ )
תוכל להסביר את הפונקיציונאליות החדשה שיש להם בכתוביות ?
האם יש סיבה שהם הורידו את תמיכה במוצרי אפל?
חשבתי שמiXtreamer החברה תמשיך בתמיכה ב"עמדת עגינה" למוצרי אפל
שלדעתי זה פלוס רציני.
מה בדבר השליטה מרחוק שדובר ב iXtreamer ,האם יש לך רשמים כלשהם?
האם קיימת תמיכה בקבצי FLAC שהם HI REZ לאודיו (האם אתה מכיר סטרימר כזה)?
אחרי נסיון רע עם אקסטרימר, גם בחינם אני לא אכניס את הזבל הזה הבייתה!!! מספיק לקרוא את התגובותת בפורום שלהם כדי לראות כמה אלו שמהרו לרכוש את סדרת המוצרים החדשה סובלים מקושחת בטא עם מליון באגים.. אני עם החברה הזו סיימתי. הסטרימר הבא יהיה פופקורן עם תמיכה מלאה ב BD 3D,.. עד אז אני עם ה A210..