Diana Krall - Live At The Montreal Jazz Festival - שאלה
לקחתי את הדי וי די הזה מהסיפריה והוא היה פשוט מדהים לדעתי , יופי של ביצועים ואיכות מצויינת , חוץ מבעיה אחת :
בDD הרסיבר לא קיבל אות של LFE , כלומר שמעתי את ההופעה ב5.0
רציתי לדעת אם מישהו פה ניתקל בהופעה הזאת וזה קרה גם לו או שזאת בעיה מיקרית ואם אני יקנה עותק חדש מחנות זה יהיה 5.1 ?
ממש נהנתי מההופעה הזאת אבל הייתי צריך לישמוע אותה בסטיראו . הסאונד בDD נישמע מצויין אבל ביגלל שאין סאב זה הורס את הכל ..
בDD הרסיבר לא קיבל אות של LFE , כלומר שמעתי את ההופעה ב5.0
רציתי לדעת אם מישהו פה ניתקל בהופעה הזאת וזה קרה גם לו או שזאת בעיה מיקרית ואם אני יקנה עותק חדש מחנות זה יהיה 5.1 ?
ממש נהנתי מההופעה הזאת אבל הייתי צריך לישמוע אותה בסטיראו . הסאונד בDD נישמע מצויין אבל ביגלל שאין סאב זה הורס את הכל ..
לפי מה שאני רואה כאן
http://www.amazon.com/gp/product/B00067 ... ance&n=130
הוא כן 5.1
ולכן תנסה שוב לבדוק בהגדרות שאכן כיוונת נכון בתפריטים
אם אכן כיוונת נכון והתופעה חוזרת יתכן וישת באג במדיה שאצלך.
http://www.amazon.com/gp/product/B00067 ... ance&n=130
הוא כן 5.1
ולכן תנסה שוב לבדוק בהגדרות שאכן כיוונת נכון בתפריטים
אם אכן כיוונת נכון והתופעה חוזרת יתכן וישת באג במדיה שאצלך.
052-4200610
גם על האריזה היה כתוב 5.1 וביגלל זה זה היה נירא מוזר ..
זה בחיים לא קרה לי אם אף דיסק אז כנירא שהציוד שלי בסדר , אני רק לא מצליח להבין אם ישקרו ככה ויכתובו נתונים שיקריים על האריזה .. או שזה יכול ליהיות בעיה חד פעמית שלא תחזור בעותק אחר ?
למישהו יצא לישמוע את הכותר הזה אצלו ויכול להעיד שהסאונד היה 5.1 ?
זה בחיים לא קרה לי אם אף דיסק אז כנירא שהציוד שלי בסדר , אני רק לא מצליח להבין אם ישקרו ככה ויכתובו נתונים שיקריים על האריזה .. או שזה יכול ליהיות בעיה חד פעמית שלא תחזור בעותק אחר ?
למישהו יצא לישמוע את הכותר הזה אצלו ויכול להעיד שהסאונד היה 5.1 ?
דיאנה קרל חביבת הקהל !
eliad2,
ברשותי דיסק ההופעה (שמקורו ב-ZONE1) ואני שמח להגיד לך שההופעה אכן מוקלטת ב-5.1 !
ברשותי דיסק ההופעה (שמקורו ב-ZONE1) ואני שמח להגיד לך שההופעה אכן מוקלטת ב-5.1 !
דיאנה קרל חביבת הקהל !
eliad2,
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
eliad2
תבדוק ברסיבר שהוא מוגדר 5.1, ותבדוק שהסאב מחובר/דולק...
גם הדיסק Live in Paris שלה מאד מומלץ, והוא אפילו ב DTS!

תבדוק ברסיבר שהוא מוגדר 5.1, ותבדוק שהסאב מחובר/דולק...
גם הדיסק Live in Paris שלה מאד מומלץ, והוא אפילו ב DTS!
הזמנתי את ההופעה ממונטריאול מAMAZON.COM
11 $ , אני שמח לישמוע שזה 5.1 , הרסיבר שלי היה חדש שניגנתי את ההופעה ואולי משהו בהגדרות לא היה נכון או שהמדיה מהשכרה הייתה פגומה ...
יש לי את ההופעה של דיאנה בפריס בCD , היא טובה אבל הביצועים במוניריאול נישמעו לי הרבה יותר טובים , בכל מיקרה גם ההופעה הזאת ברשימה שלי .
11 $ , אני שמח לישמוע שזה 5.1 , הרסיבר שלי היה חדש שניגנתי את ההופעה ואולי משהו בהגדרות לא היה נכון או שהמדיה מהשכרה הייתה פגומה ...
יש לי את ההופעה של דיאנה בפריס בCD , היא טובה אבל הביצועים במוניריאול נישמעו לי הרבה יותר טובים , בכל מיקרה גם ההופעה הזאת ברשימה שלי .