המרה של dts על boxee box
שלום,
לאחר קריאה באתר, החלטתי ורכשתי סטרימר מסוג בוקסי בוקס.
הכל עובד יפה, אבל יש לי עדיין כמה בעיות שלא פתרתי
1. הרסיבר שלי ישן, מכיר רק dolby digital ולא מכיר dts, במחשב שלי וב apple tv ה xbmc תמיד הוציא dd מתוך ה dts וככה נהנתי מצליל סרואנד. עכשיו אני מקבל רק פרו לוגי'ק. איך אני גורם לבוקסי להוציא dd ?
2. ה atv 2 שלי מחובר ל hdmi ומהמסך לרסיבר (כדי לחסוך בחיבורים אופטים) ומוציא dd, הבוקסי מכריח אותי להתחבר ישירות לפורט האופטי כדי לקבל dd
תודה לעוזרים
1. הרסיבר שלי ישן, מכיר רק dolby digital ולא מכיר dts, במחשב שלי וב apple tv ה xbmc תמיד הוציא dd מתוך ה dts וככה נהנתי מצליל סרואנד. עכשיו אני מקבל רק פרו לוגי'ק. איך אני גורם לבוקסי להוציא dd ?
2. ה atv 2 שלי מחובר ל hdmi ומהמסך לרסיבר (כדי לחסוך בחיבורים אופטים) ומוציא dd, הבוקסי מכריח אותי להתחבר ישירות לפורט האופטי כדי לקבל dd
תודה לעוזרים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש שירשור מיוחד לבוקסי בוקס - ניסית לחפש שם מידע?
http://www.hometheater.co.il/vt132503.% ... -Boxee-Box
http://www.hometheater.co.il/vt132503.% ... -Boxee-Box
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
1. לא ניתן כרגע להמיר dts ל dd.moshem כתב:שלום,
תודה לעוזרים...
dts יוצא רק ב-Passthrough או ב-PCM
2. יש כרגע באג שמונע העברה של DD דרך יציאה אופטית מהטלויזיה, ולכן צריך להתחבר ישירות כמו שתיארת.
מפתח בבוקסי