בעיה עם XBMC Subtitles
שלך ממש סלקטיבי לא ממש הבנתי אותו.לפעמים מוצא ולפעמים לא אפילו שיש תרגום.ורק מאתר סרטים
האם עליי לשנות את שם הסרטים/סדרות לעברית?חייב?
ו-XBMC Subtitles מוצא תרגום מהאתר סאב סנטר ,אבל אומר שלא יכול לשמור אותם
מוזר אף אחד לא נתקל בזה?אולי ממך תבוא הישועה
האם עליי לשנות את שם הסרטים/סדרות לעברית?חייב?
ו-XBMC Subtitles מוצא תרגום מהאתר סאב סנטר ,אבל אומר שלא יכול לשמור אותם
מוזר אף אחד לא נתקל בזה?אולי ממך תבוא הישועה
אני לא משתמש בכל הפלאגינס שלי באופן יומי לכן אני תלוי בדיווח תקלות משתמשים. אני אבדוק את נושא ה subscenter. לגבי האופן שהוא מביא את התוצאות. אני מניח שזה תלוי באופן שבו הוא מנתח את שם הסרט. הוא לוקח את שם הסרט מה title שמופיע לאחר שקיבלת את המידע מה scraper. ייתכן ששם הסרט כפי שהוא בעברית ב סרטים אינו תואם את שמו בעברית ב subscenter. מאחר וה scraper עובד מול סרטים המידע מסרטים יהיה יותר מדוייק.
לי אף פעם לא קרה שהיה תרגום באתר והפלאגין לא מצא אם תוכל לתת לי דוגמא אני אוכל לדבג.
לי אף פעם לא קרה שהיה תרגום באתר והפלאגין לא מצא אם תוכל לתת לי דוגמא אני אוכל לדבג.
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
נתקלתי בבעיה דומה עם הפלאגין שלך sbentin.
לאחר ששיניתי את סדר העדיפויות (כך שסרטים יהיה ראשון וסאבסנטר שני) אז הוא הוריד לי כתוביות בצורה טובה.
ייתכן שסאבסנטר ביצעו שינוי מסויים שמונע ממך את היכולת להוריד את הכתוביות - אני לא רואה דיווח על תקלה. הוא פשוט לא באמת מוריד אותן למחשב.
תודה רבה.
לאחר ששיניתי את סדר העדיפויות (כך שסרטים יהיה ראשון וסאבסנטר שני) אז הוא הוריד לי כתוביות בצורה טובה.
ייתכן שסאבסנטר ביצעו שינוי מסויים שמונע ממך את היכולת להוריד את הכתוביות - אני לא רואה דיווח על תקלה. הוא פשוט לא באמת מוריד אותן למחשב.
תודה רבה.
- erezb80
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שאלה באותו הנושא
אצלי הפלגין עובד טוב כאשר אני מחפש ידנית את התרגום, האם לכם התרגום יורד באופן אוטומטי? אצלי מסומנת ההורדה האוטומטית אבל התרגום לא יורד אוטומטי?
שלום, אני משתמש ב- xbmc subtitles וזה ממש לא עובד..
מסרטים הוא לא מצליח למשוך כתוביות (בניגוד לעבר - אבל הבנתי שיש איזה עדכון שצריך לעשות..) את סאבסנטר כבר אין לי, פעם היה, עכשיו יש SubScene, ובגדול הפונקציונאליות שהכי חשובה של הכתוביות לא עובדת.
יש בפורום המון (!!) שרשורים יעל הנושא הזה וזה די מבלבל, מישהו מהמומחים כאן יכול לסגור אותי על הנושא?
תודה רבה מראש
מסרטים הוא לא מצליח למשוך כתוביות (בניגוד לעבר - אבל הבנתי שיש איזה עדכון שצריך לעשות..) את סאבסנטר כבר אין לי, פעם היה, עכשיו יש SubScene, ובגדול הפונקציונאליות שהכי חשובה של הכתוביות לא עובדת.
יש בפורום המון (!!) שרשורים יעל הנושא הזה וזה די מבלבל, מישהו מהמומחים כאן יכול לסגור אותי על הנושא?
תודה רבה מראש