התקנת צלחת לווין פרטית ושימוש בממיר yesMAXHD קיים עליה
בשעה טובה עובר עם החברה לדירה חדשה.
בבית ההורים יש ממיר yesmaxHD שכעת שאעזוב לא יהיה לו שימוש, ורציתי לבדוק אפשרות של לקחת אותו איתי לדירה החדשה.
לפי מה שהבנתי כדי לעשות זאת בד"כ צריך שתהיה בבניין צלחת Yes ואז אפשר להתחבר אליה ללא בעיה. בבניין שלנו זה לא המקרה, ולכן רציתי לפנות לפורום המלומד לבדוק אלטרנטיבות.
1. האם אפשרי להתקין צלחת לווין פרטית ודרכה לקלוט את yes באמצעות הממיר הנ"ל?
2. במידה והדבר בלתי אפשרי, על איזה אופציה הייתם ממליצים, בהנחה ואני משתמש בטלוויזיה רק לצפייה בכדורגל אירופי ובטניס, והחברה בעיקר לתכנים באנגלית תואמי yes (דוגמת ערוצי הדרמה והקומדיה, יס-דוקו, דיסקברי וכו')?
מודה מראש על העזרה,
אדם
בבית ההורים יש ממיר yesmaxHD שכעת שאעזוב לא יהיה לו שימוש, ורציתי לבדוק אפשרות של לקחת אותו איתי לדירה החדשה.
לפי מה שהבנתי כדי לעשות זאת בד"כ צריך שתהיה בבניין צלחת Yes ואז אפשר להתחבר אליה ללא בעיה. בבניין שלנו זה לא המקרה, ולכן רציתי לפנות לפורום המלומד לבדוק אלטרנטיבות.
2. במידה והדבר בלתי אפשרי, על איזה אופציה הייתם ממליצים, בהנחה ואני משתמש בטלוויזיה רק לצפייה בכדורגל אירופי ובטניס, והחברה בעיקר לתכנים באנגלית תואמי yes (דוגמת ערוצי הדרמה והקומדיה, יס-דוקו, דיסקברי וכו')?
מודה מראש על העזרה,
אדם
כן, את זה הנחתי לבד..קרוקס44 כתב:אני מניח שאתה צריך צלחות לווין שמספקות את החומרים האלו...
אשמח לפידבק קצת יותר מועיל. קראתי את הכתבה החדשה על צלחות הלווין, אבל לא הצלחתי למצוא רשימה כלשהי עם הלווינים הקיימים והיתרונות של כל אחד, או אפילו המלצה על לווין מסוים לפי חתך צפייה.
אפשרי , בתור טכנאי של יס כשלוש שנים, (כיום עובד בזק)Templar כתב:בשעה טובה עובר עם החברה לדירה חדשה.
מודה מראש על העזרה,
אדם...
במגזר הערבי יש מנהג שלקוח אחד מזמין 5 ממירים, ו"מפזר" אותם לשאר המשפחה, הם מתקינים צלחות פרטיות ומכונים אותם ל"עמוס" . כל עוד בעל המנוי משלם - הם נהנים.
*מיותר לציין שזה לא חוקי...