מחפש סוג מסויים של אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שבוע טוב!

אני מחפש אוזניות שישמשו אותי לשמע של מוזיקה עם באס חזק (פסיכודאלי, דאבסטפ, ראפ וגם קצת רוק..) .
בעבר חשבתי לקחת את הDDT990 של BEYERDYNAMIC, אבל לאחר קצת קריאה והתעניינות הבנתי שזה לא הבחירה הנבונה מכיוון שהאוזניות מאוד קשות לתפעול וצריכות מקור כוח חזק מאוד. מעבר לזה גם ראיתי שהם מגיעות רק לגבול ה96DB (הכוונה לרגישות) ואז מתחיל להתעוות הסאונד. הבעיה היא שאני אוהב לשמוע מוזיקה בוואליום מאוד מאוד גבוה ככה ש96DB לא יספיק לי.
בעבר היה לי את הK450 של AKG והייתי מבסוט מאיך שהם הגיעו לסאונד גבוהה מבלי לעוות את הצליל (אני חושב שהיה לאוזניות טווח של עד 126DB שזה יפה מאוד!!), אך לצערי האוזניות נהרסו והגיעה הזמן שאני אתקדם גם למשהו יותר רציני..
בקיצור האוזניות שאני מחפש הן אוזניות שמתאימות למוזיקה עם באס מאוד חזק ועשיר, שלא ישמע כמו רעידת אדמה אלא בצורת באס איכותית כמו שהוא אמור להישמע, שיגיעו לטווח תציבלים גבוהה כמה שאפשר מבלי שהסאונד יתעוות (כמובן שאני יודע שיש גבול מסויים לכמה הוואליום יכול להגיע מבלי להתעוות) שיהיו סגורות/פתוחות (לא IN-EAR וכאלה..), שיעטפו את כל האוזן וכמובן שיהיו עם סאונד טוב בלי קשר לבאס.
הרבה אמרו לי שמה שאני מחפש זה אוזניות DJ..
התקציב הוא ללא הגבלה (אבל לא להביא אוזניות ב5000 שקל, כן?)
מצטער על הבקשה המוגזמת והחפירה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן :)
(פשוט לא יודע כבר מה לבחור..)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

YOTAMY6 כתב: הבנתי שזה לא הבחירה הנבונה מכיוון שהאוזניות מאוד קשות לתפעול וצריכות מקור כוח חזק מאוד. מעבר לזה גם ראיתי שהם מגיעות רק לגבול ה96DB (הכוונה לרגישות) ואז מתחיל להתעוות הסאונד. הבעיה היא שאני אוהב לשמוע מוזיקה בוואליום מאוד מאוד גבוה ככה ש96DB לא יספיק לי.
...
לא מדוייק בשתי הנקודות. ראשית, הן לא צריכות "מקור כוח חזק מאוד", אתה מתאר כאילו צריך גנרטור כדי להפעיל אותן. כל מגבר אוזניות סביר יכול להוציא ברהב יותר מ96db ב-1MW, מספיק כדי שתדמם מהאוזניים. שאלה באיזה עכבה, 250ohm זה לא כזה סיפור, אני חושב שכל Cmoy יעשה את העבודה, שאלה כמה נקי וכמה "מרווח" יהיה לו בשביל לנצל את הטווח הדינאמי שלהן.
YOTAMY6 כתב: התקציב הוא ללא הגבלה (אבל לא להביא אוזניות ב5000 שקל, כן?)
...
לא נראה לך קצת סותר אחד את השני? אז מה זה, בלי הגבלה עד 4999ש"ח?

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז אתה אומר שגם אם הרגישות של האוזניות עומדות על 'רק' 96DB אני עדיין לא אחווה עיוות בסאונד במידה ואני שומע בוואליום מאוד גבוה ?
אני מתכוון לשמוע באוזניות האלה עם מגבר PIONEER ששימש כמגבר לקולנוע ביתי, אז אני דיי סגור על זה שאני אצליח לנצל את מלאו הכח של האוזניות..
לגביי התקציב- אוקיי, אז בוא נגיד אוזניות עד 200 דולר (אני מתכוון להביא אותם מארצות הברית, יש לי שם משפחה).
אז מה אתה אומר ?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

קניתי לא מזמן את הAKG240 לא מזמן ואני מאוד מרוצה מהם גם בלי הגברה וכרגע הם אוזניות הרפרנס שלי. אם אתה מחפש משהו מיקצועי ולא יקר אני ממליץ עליהם בחום. אם אתה מחפש משהו יותר רציני אז הAKG 701 נראות לי כמו תמורה גדולה עבור הכסף, הם קיבלו חוות דעת מעולות בהרבה ביקורות ברחבי העולם.

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

מאוד אוהב את AKG, אבל הם מתאימות לסוגי המוזיקה ולמטרות שימוש שלי ?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

YOTAMY6 כתב:מאוד אוהב את AKG, אבל הם מתאימות לסוגי המוזיקה ולמטרות שימוש שלי ?
...
אם הם מתאימות לאולפני הקלטה יש סיכויי סביר שהם יתאימו גם לך, מציע לך לגשת ולבדוק אותם.

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

איפה יש חנות שמציגה אותם ? אני לא מכיר הרבה אם בכלל ששמים זוג אוזניות בתצוגה שלהם..

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

קניתי את שלי בכלי זמר בנתניה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

סופסוף, תתחדש על הK240. וודאי שזה צעד ענק קדימה מהגראדו אבל עם כל כמה שהן יחסית מאוזנות ומתאימות למגוון רחב של סגנונות, אם מישהו מחפש אוזניות שנותנות באס דומיננטי זה עדיין לא הכיוון. בטח שלא הx701. זה שAKG שמו עליהן חותמת של קווינסי ג'ונס לא אומר שהן עושות היפ-הופ למשל יותר משכנע מאיך ש beats by dre עושות קלאסית.

yotam6, ב-200$ יש Denon D2000, מהיכרות עם הדגם היותר גבוה D5000 הבאס מאסיבי ועמוק אבל "שמן", במובן של אין לו יכולת לתת לך פאנצ' מרוכז שצריך עם מוזיקה עם מקצב יותר מהיר. מאוד דומה לסאבוופר, לדעתי זו פרזנטציה שתתאים יותר לסגנונות שאתה שמוע.

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Ilyan, אתה יודע אם לDT990 PRO יש באס חזק ?
ואיפה בדיוק מצאת אותם ב200 דולר ?! ראיתי אותם בלא פחות מ300$.
עוד משהו-
ראיתי שיש המלצה על הHD595. מה אתה אומר ?

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מישהו יכול לעזור חברה ??

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

HD595 הן לא מה שאתה מחפש, הבאס שלהן חלש מאוד ובכלל הן בינוניות למחירן לדעתי (אם בכלל ניתן להשיג חדשות עדיין).

נכון, הדנון D2000 מסתבר נמכרות בMSRP אפילו באמאזון, באתר הרשמי של דנון הן לא במלאי, זה אומר שאולי הן יוצאות מייצור, אולי לטובת הדגם מתתיהן הD1100. אתה יכול למצוא את הD2000 בלוחות בhead-fi.org או איביי יד-שנייה או להתפשר על ה1100 (אין לי מושג מה הפער בניהן).

תבדוק גם את הV-Moda M80, המציאה הגדולה של התקופה האחרונה כך נראה ושיפור ענק מcrossfade LP הנוראיות בעליל לטעמי:
http://www.innerfidelity.com/content/v- ... headphones

בהצלחה.

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

מה לגביי הPIONEER HDJ 2000 ? מישהו התנסה ?

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אוקיי, אז ננעלתי על הDENON D1100.
עכשיו, ראיתי שיש עליהם עסקת חבילה כזאת באמזון שזה האוזניות+מגבר נייד.
המגבר הוא- FiiO E7. והנה קישור:
http://www.amazon.com/FiiO-E7-Portable- ... y_e_text_c
המגבר יתאים לאוזניות ? אני מזכיר שהסאונד שאני מחפש הוא בעל באס מאוד חזק ודומיננטי.
המגבר ישמש אותי עם המחשב והMP3 (לא IPOD), ככה שיש צורך בכבל מיוחד או משהו ?

YOTAMY6 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

חברה אני ממש חייב עזרה פה..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”