אני מחפש אוזניות שישמשו אותי לשמע של מוזיקה עם באס חזק (פסיכודאלי, דאבסטפ, ראפ וגם קצת רוק..) .
בעבר חשבתי לקחת את הDDT990 של BEYERDYNAMIC, אבל לאחר קצת קריאה והתעניינות הבנתי שזה לא הבחירה הנבונה מכיוון שהאוזניות מאוד קשות לתפעול וצריכות מקור כוח חזק מאוד. מעבר לזה גם ראיתי שהם מגיעות רק לגבול ה96DB (הכוונה לרגישות) ואז מתחיל להתעוות הסאונד. הבעיה היא שאני אוהב לשמוע מוזיקה בוואליום מאוד מאוד גבוה ככה ש96DB לא יספיק לי.
בעבר היה לי את הK450 של AKG והייתי מבסוט מאיך שהם הגיעו לסאונד גבוהה מבלי לעוות את הצליל (אני חושב שהיה לאוזניות טווח של עד 126DB שזה יפה מאוד!!), אך לצערי האוזניות נהרסו והגיעה הזמן שאני אתקדם גם למשהו יותר רציני..
בקיצור האוזניות שאני מחפש הן אוזניות שמתאימות למוזיקה עם באס מאוד חזק ועשיר, שלא ישמע כמו רעידת אדמה אלא בצורת באס איכותית כמו שהוא אמור להישמע, שיגיעו לטווח תציבלים גבוהה כמה שאפשר מבלי שהסאונד יתעוות (כמובן שאני יודע שיש גבול מסויים לכמה הוואליום יכול להגיע מבלי להתעוות) שיהיו סגורות/פתוחות (לא IN-EAR וכאלה..), שיעטפו את כל האוזן וכמובן שיהיו עם סאונד טוב בלי קשר לבאס.
הרבה אמרו לי שמה שאני מחפש זה אוזניות DJ..
התקציב הוא ללא הגבלה (אבל לא להביא אוזניות ב5000 שקל, כן?)
מצטער על הבקשה המוגזמת והחפירה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן
(פשוט לא יודע כבר מה לבחור..)