האם Denon AVR-1311 כדאי ומתאים לחיבור למערכת HTPC?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לאחר שהשירשור הקודם (דילמה, תיקון או החלפת מגבר Kenwood KRF-V5030d? http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0) נהפך ללא רלוונטי (כי כל מה שמצאתי והיה טוב נמכר לפני שהספקתי לקנות...) אבל מצאתי בסופו של דבר Denon AVR-1311 בן שנה במחיר של 800 ש"ח. סקירה ובדיקה קצרה העלתה מספר שאלות:

1. במספר הודעות בפורומים בחו"ל נאמר כי המגבר קופא ויש להוציא אותו מהחשמל כדי לאפס את הבעייה, לא הבנתי אם זו בעייה נפוצה או חד פעמית. האם התופעה נפוצה? (היא הופיעה אצל מישהו פה?) האם היא נפתרה ע"י עידכון קושחה?

2. שוב בפורומים בחו"ל הופיעו מספר ביקורות הטוענות כי המגבר אינו אמין ומתקלקל. זה קרה למישהו פה?

3. מערכת ה- HTPC שלי מבוססת על לוח Asrock דגם H67M הכולל בתוכו (On board) את כרטיס המסך/קול ובעל יציאת HDMI. ממה שהבנתי, חלק מיציאות ה HDMI במחשבים אינן תומכות בפורמטי הסאונד החדשים. כיצד ניתן לבדוק כי יציאת ה HDMI תומכת בפורמטי הסאונד המלאים (למשל DTS Express ,
DTS-ES Discrete 6.1 , Dolby Digital EX , Dolby TrueHD , DTS 96/24 )?

4. המגבר הוא 7.1 channel אך יש לי כרגע 5 רמקולים (קטנים) של JBL מלפני 10 שנים וסאב פאסיבי (ערוצי FL ו FR עוברים דרכו). האם אוכל לעבוד בצורת 5.1 channel עם המגבר הזה?

5. הבנתי כי מחיר המגבר החדש הוא כ 1200 ש"ח, האם שווה לשלם שני שליש תמורת מגבר משומש?

משהו נוסף שאני צריך לדעת?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #2 

בקשר ל 1 - אתה צריך לעדכן לקושחה האחרונה - והבעיה תפתר.
אבל אני לא יודע אם אתה תוכל לעשות זאת לבד ואו יש לך את הציוד המתאים.
אני עשיתי זאת במעבדה של ניופאן במסגרת האחריות.

אם אתה לא יכול לבצע את עידכון הקושחה או שזה יעלה לך כסף במעבדת ניופאן - אל תקנה - המכשיר ייתקע לך ולא תוכל להנמיך ווליום ולהזיז תחנות או ערוצים עד שלא תוציא מהחשמל.

עדיף מאוד שתקנה חדש עם העידכון האחרון (אם המכשיר + העידכון מתקרב למחיר חדש) ותקבל גם אחריות.

אבל ייתכן והמכשיר המשומש שאתה רוצה לקנות יש עליו את גרסת הקושחה האחרונה - ככה שאין לך את הבעיה של התקיעה.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 26/11/2011 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

אם אני לא טועה מחירו בארץ באזור ב1500 ש'ח....
אני מכיר מישהו שמעוניין למכור מכשיר כזה....{אולי פחות מ800ש'ח}
המכשיר נרכש בארץ ויש לו אחריות לעוד שנתיים.אם אתה בעניין תחזור אלי בהודעה פרטית.

haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אם אתה לא יכול לבצע את עידכון הקושחה או שזה יעלה לך כסף במעבדת ניופאן - אל תקנה - המכשיר ייתקע לך ולא תוכל להנמיך ווליום ולהזיז תחנות או ערוצים עד שלא תוציא מהחשמל.

עדיף מאוד שתקנה חדש עם העידכון האחרון (אם המכשיר + העידכון מתקרב למחיר חדש) ותקבל גם אחריות.
...
לפי מה שנאמר לי למכשיר ישנן 3 שנות אחריות כך שנשאר לי מספיק זמן לבצע עידכון תחת האחריות.

האם באמת ישנן 3 שנות אחריות למגבר?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”