חוויית קניה מ- KSP מחשבים בצומת בילו
שלום לכולם,
רציתי לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי ברשת KSP, סניף בילו, ברכישת מחשב נייח חדש השבוע.
ביצעתי הזמנה לחנות שבוע לפני, וביום חמישי האחרון הגעתי אחר הצהריים לקבל את המחשב. ביקשתי במעמד ההזמנה לקבל את כלל האריזות של הרכיבים כדי לוודא שהכל חדש, אבל קיבלתי בפועל רק מארזים של הלוח אם, כרטיס מסך וספק כוח. אציין שמדובר במחשב עם מפרט איכותי (Intel core I7 3.4 GHz, asus P67,asus Geforce GTX Ti 1GB, 1TB WD HDD,4GB RAM Kingston).
בערב חמישי כשהתפניתי להתקין מערכת הפעלה וכל התוכנות הדרושות, המחשב זחל בקצב של פנטיום 2.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי להתקין מערכת הפעלה, ומיד התקנתי תוכנה לבדיקת חומרה (passmark burnintest) שעלתה על התקלה שחשדתי שקיימת, כונן קשיח תקול (הודעה בניסוח של ,לא ניתן לקרוא מידע מהכונן), למחרת בצהרים המחשב היה חזרה בחנות, אקבל תשובה ביום ראשון לגבי מה נעשה.
אני מאוד מוטרד מכך שמחשב חדש עם מפרט איכותי חוזר על תקלת חומרה פחות מ-24 שעות מהקנייה לחנות. כתבתי לגבי האריזות של הרכיבים כי יש שמועות שרצות לגבי אייבורי על חלקים משומשים או סוג ב' (קרה לי אישית..), וזאת הסיבה העיקרית שבחרתי לקנות ב- KSP.
אשמח לתגובת, הצעות או הערות.
במיוחד אשמח לתגובה מטעת רשת KSP במידה ויש כאן האתר גולש מטעמם.
תודה למגיבים, דניאל
רציתי לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי ברשת KSP, סניף בילו, ברכישת מחשב נייח חדש השבוע.
ביצעתי הזמנה לחנות שבוע לפני, וביום חמישי האחרון הגעתי אחר הצהריים לקבל את המחשב. ביקשתי במעמד ההזמנה לקבל את כלל האריזות של הרכיבים כדי לוודא שהכל חדש, אבל קיבלתי בפועל רק מארזים של הלוח אם, כרטיס מסך וספק כוח. אציין שמדובר במחשב עם מפרט איכותי (Intel core I7 3.4 GHz, asus P67,asus Geforce GTX Ti 1GB, 1TB WD HDD,4GB RAM Kingston).
בערב חמישי כשהתפניתי להתקין מערכת הפעלה וכל התוכנות הדרושות, המחשב זחל בקצב של פנטיום 2.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי להתקין מערכת הפעלה, ומיד התקנתי תוכנה לבדיקת חומרה (passmark burnintest) שעלתה על התקלה שחשדתי שקיימת, כונן קשיח תקול (הודעה בניסוח של ,לא ניתן לקרוא מידע מהכונן), למחרת בצהרים המחשב היה חזרה בחנות, אקבל תשובה ביום ראשון לגבי מה נעשה.
אני מאוד מוטרד מכך שמחשב חדש עם מפרט איכותי חוזר על תקלת חומרה פחות מ-24 שעות מהקנייה לחנות. כתבתי לגבי האריזות של הרכיבים כי יש שמועות שרצות לגבי אייבורי על חלקים משומשים או סוג ב' (קרה לי אישית..), וזאת הסיבה העיקרית שבחרתי לקנות ב- KSP.
אשמח לתגובת, הצעות או הערות.
במיוחד אשמח לתגובה מטעת רשת KSP במידה ויש כאן האתר גולש מטעמם.
תודה למגיבים, דניאל
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
זה קורה שמגיע דיסק תקול מהיצרן , קרה לי פעמיים.
לא צריכות להיות לך תלונות נגד KSP , אלה אם הם לא יחליפו לך את הדיסק קשיח.
הם בטח לא בודקים את המחשב אחרי הרכבה
ממליץ לך לרכוש מחשב בעתיד מזיגזג.
לא צריכות להיות לך תלונות נגד KSP , אלה אם הם לא יחליפו לך את הדיסק קשיח.
הם בטח לא בודקים את המחשב אחרי הרכבה
ממליץ לך לרכוש מחשב בעתיד מזיגזג.
zovirax,
כשהעלתי את הטענה על הכונן קשיח, הם ישר שלפו תשובה שהם בדקו עם "מערכת הפעלה" שלהם לפני שמסרו לי אותו מלכתחילה.
אז לטענתם הם כן בדקו...
אני די מחשיב את Westean Digital, ואם תקלות כאלה יוצאות להמפעל שלהם אני קצת דואג.
הדגשתי בפוסט שהם לא נתנו לי את האריזה למרות שביקשתי, ומתוך זה אני חושד שאולי הכונן משומש...
אם יש לרשת KSP תגובה בעניין אשמח לשמוע אותה....
כשהעלתי את הטענה על הכונן קשיח, הם ישר שלפו תשובה שהם בדקו עם "מערכת הפעלה" שלהם לפני שמסרו לי אותו מלכתחילה.
אז לטענתם הם כן בדקו...
אני די מחשיב את Westean Digital, ואם תקלות כאלה יוצאות להמפעל שלהם אני קצת דואג.
הדגשתי בפוסט שהם לא נתנו לי את האריזה למרות שביקשתי, ומתוך זה אני חושד שאולי הכונן משומש...
אם יש לרשת KSP תגובה בעניין אשמח לשמוע אותה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ולגבי בקשה שהם יגיבו לך כאן, עוסקים בתחום אינם רשאים לעשות זאת.
אם יש לך שאלות ל-KSP, פנה אליהם ישירות.
אם יש לך שאלות ל-KSP, פנה אליהם ישירות.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
KSP מאז ומתמיד היה רפיוטיישן של נותני שירות מחריד.
הם גם דאגו לאיים ולתבוע את כל מי שהעז לדבר בגנותם ברחבי הרשת לפני שנים.
שום דבר לא השתנה שם לכן הייתי בהלם כשכתבת חוויית שירות ו-KSP באותה משפט בכותרת.
הם גם דאגו לאיים ולתבוע את כל מי שהעז לדבר בגנותם ברחבי הרשת לפני שנים.
שום דבר לא השתנה שם לכן הייתי בהלם כשכתבת חוויית שירות ו-KSP באותה משפט בכותרת.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כבר הרבה מאד זמן שלא שמעתי תלונות על אייבורי וKSP וגם הפוסט הזה לא נחשב מבחינתי כתלונה, יתרה מכך בשתי הרשתות קיבלתי שירות שעולה בעשרות מונים על שירות שקיבלתי מחנויות אחרות.
במקרה הנידון זה שטויות, קורה שמוצר יוצא מהמפעל כשהוא לא תקין ואם לא רוכשים מערכת הפעלה והתקנה קל מאד לפספס את זה. בכל הנוגע לאריזות זה לא מוכיח כלום, קיבלת את האריזות העיקריות וכל השאר מגיע במשהו ג'נרי או סתם שקית אנטי-סטטית בלי שום סימן מזהה.
במקרה הנידון זה שטויות, קורה שמוצר יוצא מהמפעל כשהוא לא תקין ואם לא רוכשים מערכת הפעלה והתקנה קל מאד לפספס את זה. בכל הנוגע לאריזות זה לא מוכיח כלום, קיבלת את האריזות העיקריות וכל השאר מגיע במשהו ג'נרי או סתם שקית אנטי-סטטית בלי שום סימן מזהה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מארז - מגיע בקרטון ענק, בדרך כלל גם מכניסים לתוכו את המחשב אחרי ההתקנה ואם לא אז כנראה שלא שמרו אותו כי הוא תופס הרבה מקום. בכל אופן זה לא ממש מוצר שאפשר "למחזר" כי אין עליו אחריות.
דיסק קשיח - מגיע בשקית אנטי-סטטית או קופסת פלסטיק חד פעמית שקופה. יש כאלו שמגיעים באריזת Retail (עם קרטון, כבלים וכו') אבל הם סתם יותר יקרים וכמעט ולא מוכרים אותם.
צורב - כמו דיסק קשיח.
כרטיס מסך - קיבלת.
לוח אם - קיבלת.
מעבד - לעיתים ובעיקר במקרים של הרכבת מחשב הוא מגיע OEM, בתוך חתיכת פלסטיק קטנה בלי שום קרטון.
זיכרון - מגיע בתוך מגש פלסטיק חד פעמי עם מדבקה/פלייר של היצרן ומס' הדגם. בכל אופן זה לא משהו ייחודי ובאותה מידה היו יכולים לתת לך אריזה של משהו אחר בלי שתדע.
לסיכום, כל עוד אתה לא קונה את המוצר לבדו ומרכיב לבד "אריזה" לא מוכיחה דבר ואם אתה לא סומך על החנות פשוט אל תהיה לקוח שלהם.
דיסק קשיח - מגיע בשקית אנטי-סטטית או קופסת פלסטיק חד פעמית שקופה. יש כאלו שמגיעים באריזת Retail (עם קרטון, כבלים וכו') אבל הם סתם יותר יקרים וכמעט ולא מוכרים אותם.
צורב - כמו דיסק קשיח.
כרטיס מסך - קיבלת.
לוח אם - קיבלת.
מעבד - לעיתים ובעיקר במקרים של הרכבת מחשב הוא מגיע OEM, בתוך חתיכת פלסטיק קטנה בלי שום קרטון.
זיכרון - מגיע בתוך מגש פלסטיק חד פעמי עם מדבקה/פלייר של היצרן ומס' הדגם. בכל אופן זה לא משהו ייחודי ובאותה מידה היו יכולים לתת לך אריזה של משהו אחר בלי שתדע.
לסיכום, כל עוד אתה לא קונה את המוצר לבדו ומרכיב לבד "אריזה" לא מוכיחה דבר ואם אתה לא סומך על החנות פשוט אל תהיה לקוח שלהם.
יש מצב שבאריזה של לוח האם תמצא את האריזות של הזכרון והמעבד (כפי שציינו פה לפני שני פוסטים, מדובר בקצת פלסטיק שקוף).
מעבר לזה, אני הייתי נעזר במעט סבלנות ומאמין שהמחשב יחזור תקין. אני מרבה לקנות בKSP כי הם הכי זולים באיזור שאני גר, ובדר"כ ההספקה מהירה ואיכותית.
מעבר לזה, אני הייתי נעזר במעט סבלנות ומאמין שהמחשב יחזור תקין. אני מרבה לקנות בKSP כי הם הכי זולים באיזור שאני גר, ובדר"כ ההספקה מהירה ואיכותית.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לי דווקא אין תלונות על KSP ( באיזור שלך - לא בביל"ו ) ,
רכשתי מספר מחשבים , התקנתי הכל בעצמי ללא בעיות ,
(אולי מפני שמה שרכשתי היו מחשבים בסיסיים בלבד ללא חומרה מיוחדת ...)
רכשתי מספר מחשבים , התקנתי הכל בעצמי ללא בעיות ,
(אולי מפני שמה שרכשתי היו מחשבים בסיסיים בלבד ללא חומרה מיוחדת ...)
- רונן
- חבר מכור קשה

ואם אני יודע רק לפרק מחשב ( שלא יעבוד יותר ) ולא להרכיב מחשב ?zovirax כתב:מ KSP עדיף לקנות חלקים בודדים, ולא מחשב שלם.
לרוב אני קונה מהם את כל החלקים ומרכיב בעצמי....
אתה ממליץ על מוצר מוכן של חברה גדולה ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
יש כאן לאחרונה מין קטע עצוב שנוצר באופן קבוע.
מישהו מקבל משהו לא תקין מחנות X וישר מכפיש את החנות מבלי לברר קודם איך הוא מקבל שירות.
מאוד יכול להיות שדיסק הקשיח הגיע תקול, זה לא נדיר.
מכאן ולהפוך את KSP לחברה גרועה.

מישהו מקבל משהו לא תקין מחנות X וישר מכפיש את החנות מבלי לברר קודם איך הוא מקבל שירות.
מאוד יכול להיות שדיסק הקשיח הגיע תקול, זה לא נדיר.
מכאן ולהפוך את KSP לחברה גרועה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
ייתכן, אני מעלה את זה כי אני לא מקבל את זה שהם טענים שהם בדקו לפני, ובכלל, אני חושב שאם קרה מקרה כזה, חשוב שחרים ידעו להיזהר.
היית רוצה לגלות רטרואקטיבית, שחנות מוכרת מוצרים פגומים או לפחות שזה קורה במוצרים שלא היית מעלה בדעתך שיקרה דבר כזה, שהדבר ידוע
ולא טרחו ליידע את הציבור?
אני רואה את זה כחובה, נדפקת? לפחות תדאג שלאחרים זה לא יקרה...
היית רוצה לגלות רטרואקטיבית, שחנות מוכרת מוצרים פגומים או לפחות שזה קורה במוצרים שלא היית מעלה בדעתך שיקרה דבר כזה, שהדבר ידוע
ולא טרחו ליידע את הציבור?
אני רואה את זה כחובה, נדפקת? לפחות תדאג שלאחרים זה לא יקרה...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא נדפקת, קורה שדיסק קשיח יכול לא תקין.
מכל ולעשות מזה "מסיבה" של ח** שירות וח** חברה - זה רע.
לא צריך להיות ישראלי טיפוסי וישר להתלוננן.
זוהי דעתי בכל מקרה.
מכל ולעשות מזה "מסיבה" של ח** שירות וח** חברה - זה רע.
לא צריך להיות ישראלי טיפוסי וישר להתלוננן.
זוהי דעתי בכל מקרה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- רונן
- חבר מכור קשה

צחוק הגורל , כמה דקות לאחר שפירסמתי כאן הודעה , המחשב שלי ( תוצרת KSP ) לא רצה לעלות / להדלק...
מסתבר שהייתה בעיה ב Bios , כרגע חזרתי מהם לאחר שסידרו לי במקום את הבעיה ,
ללא תשלום ומעבר לתקופת האחריות .
וכמובן שאינני קשור אליהם בשום צורה ואופן למעט היותי לקוח .
מסתבר שהייתה בעיה ב Bios , כרגע חזרתי מהם לאחר שסידרו לי במקום את הבעיה ,
ללא תשלום ומעבר לתקופת האחריות .
וכמובן שאינני קשור אליהם בשום צורה ואופן למעט היותי לקוח .