מחירים זולים מידי
נכנסתי לאתר:
http://www.elictlon.com
ואני חייב להגיד לכם שהמחירים שם נמוכים ברמה מעוררת חשד...
הדגם הזה: Samsung UA65C8000XF למשל עולה שם פחות מ 1,000 יורו (כן, אלף יורו...)
עליתי מולם בצ'אט והתחלתי לתחקר אותם...
הם מוכנים לתשלום עם פייפל, היא אמרה שהם עובדים את כל העולם ושהם WHOLESALER ובגלל זה הם מקבלים מחירים מאוד נמוכים...
כששאלתי אם אני אפנה לסמסונג העולמית ואשאל עליהם אז היא כעסה ואמרה שאם אני לא מאמין לה שאקנה במקום אחר...
הם שולחים לישראל והמשלוח עולה בסה"כ 45 יורו...שוב, מצחיק...
הם ממוקמים בסין...
מה דעתכם? מצד אחד מאוד מפתה ומצד שני זול בצורה מחשידה...
מחכה לתגובות...
http://www.elictlon.com
ואני חייב להגיד לכם שהמחירים שם נמוכים ברמה מעוררת חשד...
הדגם הזה: Samsung UA65C8000XF למשל עולה שם פחות מ 1,000 יורו (כן, אלף יורו...)
עליתי מולם בצ'אט והתחלתי לתחקר אותם...
הם מוכנים לתשלום עם פייפל, היא אמרה שהם עובדים את כל העולם ושהם WHOLESALER ובגלל זה הם מקבלים מחירים מאוד נמוכים...
כששאלתי אם אני אפנה לסמסונג העולמית ואשאל עליהם אז היא כעסה ואמרה שאם אני לא מאמין לה שאקנה במקום אחר...
הם שולחים לישראל והמשלוח עולה בסה"כ 45 יורו...שוב, מצחיק...
הם ממוקמים בסין...
מה דעתכם? מצד אחד מאוד מפתה ומצד שני זול בצורה מחשידה...
מחכה לתגובות...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הונאה.
אין להם שום בעיה לקבל paypal, מסיבה פשוטה - מאוד קל לעקוף את ה Buyer protection...
דרך א':
הם שולחים לך חבילה גדולה ומרשימה, משלמים 100$ על המשלוח. אתה מקבל את המוצר, פותח את הקרטונים שמח וטוב לב ומוצא בפנים המון קלקרים קטנים של אריזות - וזהו.
עכשיו לך תפתח claim מול paypal בתואנה שזה מה שהיה בפנים.
דרך ב':
הם מוכרים 50 מסכים, סוגרים את חשבון ה paypal ונעלמים. אתה חושב ש Paypal יחזירו 50,000 יורו מכיסם?
אין להם שום בעיה לקבל paypal, מסיבה פשוטה - מאוד קל לעקוף את ה Buyer protection...
דרך א':
הם שולחים לך חבילה גדולה ומרשימה, משלמים 100$ על המשלוח. אתה מקבל את המוצר, פותח את הקרטונים שמח וטוב לב ומוצא בפנים המון קלקרים קטנים של אריזות - וזהו.
עכשיו לך תפתח claim מול paypal בתואנה שזה מה שהיה בפנים.
דרך ב':
הם מוכרים 50 מסכים, סוגרים את חשבון ה paypal ונעלמים. אתה חושב ש Paypal יחזירו 50,000 יורו מכיסם?
- sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
אוריאל זה לא מדוייק מה שאתה רושם.
הייתה לי חוויה לא נעימה לפני כמה שנים עם מכשירי איפון שלא הגיעו אליי או היו מסין. על אף שעם PAYPAL הייתה לי אותה בעיה של CLAIM, ניתן לפנות לחברת האשראי בארץ, רושמים מכתב הם עושים בדיקה מול PAYPAL ומבררים ....אני קבלתי את כל הסכום בחזרה. למרות שמה שרשמתי נשמע טוב, 1000יורו פחות תמיד נשמע כמו עקיצה
הייתה לי חוויה לא נעימה לפני כמה שנים עם מכשירי איפון שלא הגיעו אליי או היו מסין. על אף שעם PAYPAL הייתה לי אותה בעיה של CLAIM, ניתן לפנות לחברת האשראי בארץ, רושמים מכתב הם עושים בדיקה מול PAYPAL ומבררים ....אני קבלתי את כל הסכום בחזרה. למרות שמה שרשמתי נשמע טוב, 1000יורו פחות תמיד נשמע כמו עקיצה