מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב. תקציב 100-150 ש"ח
- לא מיועד למשחקים או משהו כזה, אלא רק לשימוש "קל" כמו גלישה באינטרנט.
- חשוב שיהיה בגודל נורמלי, ולא בגודל של המיני, שמיועד ללפטופים.
שמתי עין על ה- microsoft bluetrack 5000 , בגלל טכנולוגית ה bkuetrack. אשמח לשמוע דעות עליו ועל עכברים נוספים.
תודה
- חשוב שיהיה בגודל נורמלי, ולא בגודל של המיני, שמיועד ללפטופים.
שמתי עין על ה- microsoft bluetrack 5000 , בגלל טכנולוגית ה bkuetrack. אשמח לשמוע דעות עליו ועל עכברים נוספים.
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם אפשר לשאול - למה אלחוטי?
הייתי בעבר במצב שלך, ניסיתי כמה וכמה אלחוטיים "נחשבים", ובסוף הבנתי שאין שום סיבה להשתמש באלחוטי למחשב שולחני.
הנושא של החלפת סוללות (תמיד כשאתה צריך - אין בבית) או לזכור לשים אותו במטען די מציק, והיתרון האלחוטי לא ממש מורגש - אלא אם אתה משתמש בו רחוק מהמחשב (על המיטה או משהו דומה, לגלישה מול מסך טלויזיה).
הייתי בעבר במצב שלך, ניסיתי כמה וכמה אלחוטיים "נחשבים", ובסוף הבנתי שאין שום סיבה להשתמש באלחוטי למחשב שולחני.
הנושא של החלפת סוללות (תמיד כשאתה צריך - אין בבית) או לזכור לשים אותו במטען די מציק, והיתרון האלחוטי לא ממש מורגש - אלא אם אתה משתמש בו רחוק מהמחשב (על המיטה או משהו דומה, לגלישה מול מסך טלויזיה).
מסכים איתך, אבל מדובר למחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון...uriler כתב:אם אפשר לשאול - למה אלחוטי?
הנושא של החלפת סוללות (תמיד כשאתה צריך - אין בבית) או לזכור לשים אותו במטען די מציק, והיתרון האלחוטי לא ממש מורגש - אלא אם אתה משתמש בו רחוק מהמחשב (על המיטה או משהו דומה, לגלישה מול מסך טלויזיה)....