ניקוי מכונת אוסקר (פוצל)
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה כפיר. משהו לא ברור לי נאמר לי במפורש שאסור להשתמש בשום חומר לניקוי האוסקר כי זה פוגע במחליף חום( אז קניתי מהר בריטה) אולי אני לא מבינה טוב האם ה_ CAFIZZA זה לא איזה חומר שעושה פעולה של ניקוי ? אם לא ניקוי אז מה התפקיד שלו במכונה?
תודה
תודה
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
עם את מתכוונת לניקוי אבנית, אז לא מומלץ לנקות אבנית בבית. פעם בשנתיים שלוש במעבדה עם חומר מיוחד. כפיר כתב בפירוש ש קופיזה חומר טוב ומומלץ להסרת שומנים בראש מכונה עם שסיום תלת כיווני. את שמה בסלסלה סלסלה עיוורת, בתוכה כפית שטוחה של קפיזה( או קופיקלין) ועושה חליטה של כ8-10 שניות, מפסיקה וחוזרת לפעולה זות מספר פעמעם... יש הרבה חומר בנושא גם בפורום וגם בYouTube
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אם עובדים עם מים רכים כגון בריטה אז מספיק ניקוי אבנית מקצועי פעם בכמה שנים.
הקופיקלין או קפיזה ממיסי שומנים חזקים שנועדו לניקוי תקופתי של ראש המכונה והידיות ומומלץ אחת לחודש לבצע ניקוי כפי שגנאדי הסביר.
השסתום התלת כיווני שיש גם באוסקר ובמרבית המכונות המקצועיות מאפשר ניקוי כזה וכל השומנים שמצטברים בראש המכונה מומסים ויורדים למגש העודפים כיוון שראש המכונה פקוק עם הפילטר העיוור.
חשוב לבצע את התהליך על ידי 3-4 הפעלות של המשאבה לפרק זמן של כמה שניות ואז להמתין קצת בין ההפעלות כדי לא לגרום נזק למשאבה.
ניתן גם לבצע שטיפה חוזרת כזו בלי חומר אחת לשבוע ולרוב זה מנקה שיירי קפה ומסייע למניעה והצטברות שומנים באופן שוטף.
הקופיקלין או קפיזה ממיסי שומנים חזקים שנועדו לניקוי תקופתי של ראש המכונה והידיות ומומלץ אחת לחודש לבצע ניקוי כפי שגנאדי הסביר.
השסתום התלת כיווני שיש גם באוסקר ובמרבית המכונות המקצועיות מאפשר ניקוי כזה וכל השומנים שמצטברים בראש המכונה מומסים ויורדים למגש העודפים כיוון שראש המכונה פקוק עם הפילטר העיוור.
חשוב לבצע את התהליך על ידי 3-4 הפעלות של המשאבה לפרק זמן של כמה שניות ואז להמתין קצת בין ההפעלות כדי לא לגרום נזק למשאבה.
ניתן גם לבצע שטיפה חוזרת כזו בלי חומר אחת לשבוע ולרוב זה מנקה שיירי קפה ומסייע למניעה והצטברות שומנים באופן שוטף.