הפרעות ברמקול ימני, זקוק לעזרה
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ברשותי רסיבר מרנץ 2015, ורמקולים מדפיים של ar.
לאחרונה ברמקול ימין יש לי הפרעות בסאונד. זה קורה גם כשרסיבר עובד אבל לא מתנגנת מוזיקה, וגם כשאני מעביר את הבלאנס לרמקול השמאלי בלבד. זה לא הפרעות של hummm אלא מדי פעם רעשים מעצבנים - אין לי מושג בכלל איך להגדיר את זה.
ניסיתי להחליף כבלים וזה לא עזר.
אשמח לרעיונות !
לאחרונה ברמקול ימין יש לי הפרעות בסאונד. זה קורה גם כשרסיבר עובד אבל לא מתנגנת מוזיקה, וגם כשאני מעביר את הבלאנס לרמקול השמאלי בלבד. זה לא הפרעות של hummm אלא מדי פעם רעשים מעצבנים - אין לי מושג בכלל איך להגדיר את זה.
ניסיתי להחליף כבלים וזה לא עזר.
אשמח לרעיונות !
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

החלפתי גם בין הרמקולים... הבעיה עדיין בצד ימין.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, ניסיתי לחבר נגן dvd ואותה בעיה עדיין קיימת..
השאלה שלי היא האם ניתן לעשות איזה משהו בבית על מנת לתקן את הבעיה (ברסיבר) מאשר לקחת למעבדה.
השאלה שלי היא האם ניתן לעשות איזה משהו בבית על מנת לתקן את הבעיה (ברסיבר) מאשר לקחת למעבדה.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לנקות מגעים/פוטנציומטרים,ניסית? במיוחד את הבאלאנס והטייפ מוניטור.אם זה לא עוזר,בקר עם הרסיבר אצל טכנאי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

איך אני בדיוק מנקה פונציומטרים ומגעים? לפתוח את הרסיבר ופשוט להשפריץ באזורים מסויימים wd40?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
לא להשתמש ב- WD40 "בתכלית האיסור" ( הוא מיועד להסרת חלודה בלבד!) אלא בספריי לניקוי מגעים (Contact Cleaner) . בגב הפוטנציומטרים ישנו בד"כ חריץ המיועד למטרה. אין (צורך) לנקות מגעים של רכיבים אחרים מלבד מפסקים ופוטנציומטרים או להשפיץ באיזורים מסויימים, כיוון שאלה הרכיבים היחידים המכאניים שתפקידם ברירת מגעים חשמליים.yan כתב:איך אני בדיוק מנקה פונציומטרים ומגעים? לפתוח את הרסיבר ופשוט להשפריץ באזורים מסויימים wd40?...
אך שוב, כפי שציינו מעלי, אם אינך בטוח במעשייך, קח את המכשיר לתיקון ע"מ למנוע נזק מיותר.