את עזרתם בבחירת רמקולים 2.0 לצורכי מוזיקה תקציב עד 1000 ( SOLO 6C ,7C אולי)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dj-burekas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר.

מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם
http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg[/size]
החדר הוא 3*4 מטר.
[/size]
ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה.
ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן.
הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם.
בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן)
והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור)
משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך.
הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לקופסא בחזרה
הוא מוציא 5*80 RMS לערוץ, והוא 5.1 .
בכל מקרה, אמרתי אם כבר הוא יושב למה לא להשתמש בו?
ואז שקלתי את הרמקולים האלו wharfedale (עולים אלף בערך, אבל הבנתי שזה רמקולים מעולים.) מה דעתכם?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676316

בכל מקרה, אני לא ארצה להוסיף סאב וופר , אלא רק להשתמש ב2 רמקולים ולכן הגדרתי כ2.0

מה דעתכם בענין והמלצתכם? , תודה רבה.

TheGuru
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

לי יש את הSolo 7C שקניתי לפני שנה בערך..בסך הכל אני מרוצה מהם הם נותנים סאונד אדיר, אני אוהב את הצליל ואת הבאס שהם נותנים..
לא שמעתי את הסולו6, אבל לפחות על הסולו7 אני יכול לתת לך חוות דעת, ויש לי אוזן טובה אני כל היום עם מוסיקה ובאמת עשיתי מחקר ארוך עד שקניתי אותם..מה שכן הפתיע אותי, זה הגודל...אתה לא תאמין, אני בדקתי את המידות וחשבתי על הכל- אבל עד שאתה לא רואה אותם אתה לא מבין.
שלדעתי הם גדולים מדי, תחשוב על הכל- אם הטלוויזיה שלך מחוברת למחשב ואתה רוצה לראות מהמיטה, אם הם לא יסתירו..

אני הייתי ממליץ לך על הסולו6 בשביל החדר שלך, יש לי חדר קצת יותר גדול ושולחן מחשב דיי דומה במידות- והסולו6 נראים לי בדיעבד בחירה יותר נכונה.

על הWHARFEDALE שמעתי שהם רמקולים מעולים ומקבלים ביקורות מעולות (חשבתי עליהם גם כשחיפשתי רמקולים בעצמי) אבל לא היה לי מגבר אז זזתי מהכיוון הזה כי רציתי רמקולים למחשב בלבד..

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

מגבר עם רמקולים טובים הם תמיד הבחירה המועדפת פה בפורום. לי אישית יש את הסולו 6C והם ללא ספק הבחירה הטובה ביותר בתקציב מתחת ל 1000 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”