חווית שירות גרועה ע"י HP

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

ב13/11/11 פתחתי פניה שהמחשב הנייד שלי (שרכשתי באפריל) שלי מתכבה כל כמה דקות של שימוש עקב חימום יתר ובנוסף הסוללה שלו נגמרת מהר מידי בצורה דרסטית (אחרי 40 דקות של שימוש באינטרנט).
לאחר שהובטח בשיחה טלפונית שיאספו את המחשב כ48 שעות לאחר פתיחת הפניה ויתקנו אותו כעבור 7 ימי עסקים (בחשבון פשוט הייתי אמור לקבל את המחשב עד ה24/11/11) השליח של חברת FEDEX כיסת"ח את עצמו, התקשר בכלל לחברה שלי (למרות שבפירוש נאמר שיתקשרו אך ורק אלי, המספר שלה הוא למקרי חירום בלבד) וברגע שהיא לא ענתה בפעם אחת אז חתך ללקוח הבא. יום אחרי, לאחר הרבה שיחות ועצבים, הגיע השליח ולקח רק את המחשב מבלי לקחת את הסוללה. בסדר, גם עם זה יכולתי לחיות. ניחא, יום פה ויום שם לא משנים לי..הרע מכל הגיע אתמול (25/11/11):
לאחר פניה של אחריית בשירות לקוחות קיבלתי את המחשב אתמול במקום בראשון (כביכול שישי לא יום עסקים למרות שהמוקד בפירוש עובד) וכאשר הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב ראיתי פתק שהוחלף מאוורר והמחשב עבר סידרת מבדקים בעומס וכעת אוכל סוף סוף לגלוש באינטרנט מבלי שהמחשב יתכבה לי כל 2 דקות.
אני בא להפעיל את המחשב ו.......ו...........
המסך של הווינדוס נתקע. 2 דקות, 5 דקות, 10 דקות, כלום לא זז..
מפעיל מחדש, מריץ דיאגנוזה שלקחה 40 דקות ומקבל הודעה שהארד דיסק לא עבר את הבדיקה. אומנם מה שבאמת חשוב מגובה, אבל מה עם כל המוזיקה, ספרית סרטים, מסמכים שוליים ואפילו מועדפים שאספתי?
הארד דיסק אפילו לא נותן להגיע למצב של פירמוט. פשוט תקול. אין אופציה אחרת..
בקיצור - מעבדת HP קיבלו מחשב עם מאוורר לא עובד והחזירו לי מחשב שעושה טובה שעובר את שלב הBIOS.

בחיים לא נתקלתי בשירות כזה גרוע. עוגמת נפש של ממש (במיוחד שאתה חייל וחוזר הביתה פעם באף פעם). עצם העובדה שצריך לעבור 20 נציגות שירות ורק 'אחראית' נותנת שירות שהוא סימפטי וגם לאחר תלאות רבות גורמים לי לחשוב האם שווה להשקיע עוד 200-400 שקל במוצר של HP על מנת לממן את שירות המשלוחים שלהם. הנושא כלל לא כדאי.

בקיצור, מחר אפנה לאותה אחראית שטיפלה בי דאז. לא אסכים על טיפול שיקח יותר מ72 שעות מרגע הפניה הכל כולל הכל+מחשב חלופי בנתיים. לא נשמע לי הגיוני כלל שאהיה בלי מחשב בגלל שירות חובבני ומעבדה מקצועונית ברמה של 'צביקה את צביקה מחשבים בית שאן' אפסיד מוצר ששולם ממיטב כספי (חייל, לא קיים כסף כמעט).
כמו כן, ישלח מכתב נוקב לHP העולמי כדי שידעו איך בארץ ישראל הקטנה הורסים להם את השם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

לא נעים, רק לתקן אותך ״כביכול שישי לא יום עסקים למרות שהמוקד בפירוש עובד״
המוקד לא עובד בימי שישי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

mp3lll כתב:לא נעים, רק לתקן אותך ״כביכול שישי לא יום עסקים למרות שהמוקד בפירוש עובד״
המוקד לא עובד בימי שישי.
...
טעות בידך, עובדה שיש פיזור (אני קיבלתי את שלי אתמול) מחשבים בין 8 וחצי ל12 וחצי לדברי האחראית. כנראה זה למקרים מיוחדים/אנשי VIP אך זה עדיין קיים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

תבדיל בין מוקד / מעבדה לחברת שליחויות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

mp3lll כתב:תבדיל בין מוקד / מעבדה לחברת שליחויות.
...
צודק, המעבדה וחברת שליחויות עובדים. לכן זה עדיין נחשב ליום עבודה מבחינתי, אבל מילא..
לא רלוונטי.

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #6 

עידכון:
לאחר שיחה עם אחראית שירות לקוחות ב9 בבוקר ובירור האם יש במלאי הארד דיסק חדש כדי שיחליפו לי, נאסף המחשב היום ב16:30 לאחר שתיאמו איתי איסוף בין 12:00 ל16:00.

המחשב הבא שלי לא יהיה של HP, זה בטוח.

liorparente פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

עדכון:
ב01/12/11 המחשב חזר לידינו לאחר תלאות רבות. 16 וחצי ימי עסקים לתקן מחשב הם מעל ומעבר.
בראשון אמורים לחזור אלי עם "מחווה שירותית" (קרי, פיצוי) כדי שארגיש שיש לי 'אבא ואמא'. נחייה ונראה..

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”