מחפש סט של 5-6 רמקולים תקציב 1500-2000 ש"ח.
אני מתכנן לקנות את ה-JBL SCS-140 או ללכת על רמקולים שהם למחשב...
השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה...
השאלות שלי הם:
1) איך אני מחבר אותם למחשב?
2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי?
האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה?
אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו...
התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף...
תודה לעוזרים מראש
השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה...
השאלות שלי הם:
1) איך אני מחבר אותם למחשב?
2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי?
האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה?
אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו...
התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף...
תודה לעוזרים מראש
הדגם הנ"ל לא מומלץ!!! רמקולים די חלשים, אפילו יחסית לסטאליטים, ולא אמינים (נשרפים מהר).
באותו מחיר ואפילו פחות תוכל לרכוש את סדרת ה BEAT של MOREL (או אפילו ה-NOVA בטיפה יותר), את ה- MOVIE STAR של וורפידל, ואת ה- INFINITY TSS 450 המצויינים והיפים שקניתי להורי ב1400 ש"ח.
באותו מחיר ואפילו פחות תוכל לרכוש את סדרת ה BEAT של MOREL (או אפילו ה-NOVA בטיפה יותר), את ה- MOVIE STAR של וורפידל, ואת ה- INFINITY TSS 450 המצויינים והיפים שקניתי להורי ב1400 ש"ח.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
חוץ מה-MOVIE STAR של וורפידל שהם בסגנון שאני מחפש (איך הם? נחשבים לרמקולים טובים? מחברה טובה?)
הרמקולים האחרים הם "עמודים" כאלה ואני לא חושב שהם יתאימו לי לחדר... (הגודל שלו זה משהו כמו 3*4)
בנוסף להמלצות אם מישהו יוכל לענות על שאר השאלות שלי אני אשמח...
נ"ב
לא פירטתי על הכרטיס קול... הכרטיס הוא פשוט, ONBOARD של REALTEC (משהו כזה), הדגם המדויק הוא:
ALC850...
הרמקולים האחרים הם "עמודים" כאלה ואני לא חושב שהם יתאימו לי לחדר... (הגודל שלו זה משהו כמו 3*4)
בנוסף להמלצות אם מישהו יוכל לענות על שאר השאלות שלי אני אשמח...
נ"ב
לא פירטתי על הכרטיס קול... הכרטיס הוא פשוט, ONBOARD של REALTEC (משהו כזה), הדגם המדויק הוא:
ALC850...
הכי מצאו חן בעיניי הם וורפידל... מה אתה אומר עליהם?
אתה יכול להגיד לי בערך מה ההספק שלהם (ב-RMS)
הבנתי שלחבר אותם למחשב אני אצטרך מגבר/רסיבר... אתה יכול להמליץ על משהו מחברה טובה/בית טוב אבל שיהיה יחסית זול (תקציב 1000-1500 ככה...) אני די רוצה שכל הסט ייצא בסביבות ה-3000 ש"ח עדיף אפילו פחות.
שאלה נוספת שעלתה לי בראש היא איך אני מחבר את הרסיבר/מגבר למחשב, זאת אומרת בעזרת איזה כבלים?
אם תוכל לתת לי את המידות של הרמקולים ושל הסאב כדי שאני אוכל לדעת אם הם מתאימים לחדר, אני אשמח.
תודה לעוזרים מראש
נ"ב
אם תוכלו להמליץ לי על חנות טובה,זולה ומקצועית באיזור חיפה לדברים האלה אני אשמח.
אתה יכול להגיד לי בערך מה ההספק שלהם (ב-RMS)
הבנתי שלחבר אותם למחשב אני אצטרך מגבר/רסיבר... אתה יכול להמליץ על משהו מחברה טובה/בית טוב אבל שיהיה יחסית זול (תקציב 1000-1500 ככה...) אני די רוצה שכל הסט ייצא בסביבות ה-3000 ש"ח עדיף אפילו פחות.
שאלה נוספת שעלתה לי בראש היא איך אני מחבר את הרסיבר/מגבר למחשב, זאת אומרת בעזרת איזה כבלים?
אם תוכל לתת לי את המידות של הרמקולים ושל הסאב כדי שאני אוכל לדעת אם הם מתאימים לחדר, אני אשמח.
תודה לעוזרים מראש
נ"ב
אם תוכלו להמליץ לי על חנות טובה,זולה ומקצועית באיזור חיפה לדברים האלה אני אשמח.