BOXEE BOX/DVICO CAFE/A-210 ותמיכה בפורמטים
-
liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
האם הסטרימרים הנ"ל תומים בכל הפורמטים של האודיו? האם הוא מציג סרטי בלו ריי מלאים (האלו של 40 ג'יגה) ללא בעיה דרך חיבור של הארד דיסק נייד?
לפי הביקורת לא כל כך, האם העניין נפתר בעידכוני תוכנה השונים?
הבחירה באלה היא בגלל המחיר בעיקר (עד 1000 ש"ח).
השימושים הם בעיקר דרך הארד דיסק נייד, בסרטי בלו ריי מלאים, סדרות (חלקן HD וחלקם בDVD) ומוזיקה בקידוד LOSELESS.
יש עדיפות למכשיר כמובן על JB טוב ומכשיר במהירות טובה. לא בא לי להמתין חצי דקה בין כל מעבר בין תפריט לתפריט.
תודה על העזרה, הלכתי כבר לאיבוד.
לפי הביקורת לא כל כך, האם העניין נפתר בעידכוני תוכנה השונים?
הבחירה באלה היא בגלל המחיר בעיקר (עד 1000 ש"ח).
השימושים הם בעיקר דרך הארד דיסק נייד, בסרטי בלו ריי מלאים, סדרות (חלקן HD וחלקם בDVD) ומוזיקה בקידוד LOSELESS.
יש עדיפות למכשיר כמובן על JB טוב ומכשיר במהירות טובה. לא בא לי להמתין חצי דקה בין כל מעבר בין תפריט לתפריט.
תודה על העזרה, הלכתי כבר לאיבוד.
-
liorparente
- עוסק בתחום

שכחתי לציין שתלת מימד לא מעניין אותי לכן אפשרי ללכת על סטרימר ישן יחסית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
-
liorparente
- עוסק בתחום

קראתי את כולן - מצטער אך יצאתי מבולבל. כולן נערכו ב2010 עם הערה ש'בעידכון זה אמור להפתר' אך מחיפוש בגוגל לא ברור אם התמיכה בכל הפורמטים של האודיו עובדים.
יהיה נחמד אם תהיה תמיכה מלאה גם בריפים של בלו ריי (הקבצים ב40 ג'יגה) ושלא יבחרו לי את הקובץ הכי ארוך אוטומטי.
יהיה נחמד אם תהיה תמיכה מלאה גם בריפים של בלו ריי (הקבצים ב40 ג'יגה) ושלא יבחרו לי את הקובץ הכי ארוך אוטומטי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה יכול לעקוב אחר שרשור עדכוני הקושחה לכל מכשיר על מנת לבדוק אם תכונה שאתה מחפש התווספה או תוקנה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17932
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ה A210 יעשה את כל מה שביקשת ללא בעיות.
לגבי השנים האחרים אין לי מושג.
לגבי השנים האחרים אין לי מושג.
-
liorparente
- עוסק בתחום

סלח לי זיו אך חלק מהשירשורים (של BOXEE) הוא 50 עמודים וחלקם לא הכי ברורים (של הN1 CAFE) עבורי.ziv_r כתב:אתה יכול לעקוב אחר שרשור עדכוני הקושחה לכל מכשיר על מנת לבדוק אם תכונה שאתה מחפש התווספה או תוקנה....
אולי אפשרי לשקול לעשות ריכוז Q&A בתחילת כל דיון של מכשיר זה או אחר, אפילו לעשות רשימת עידכונים מהביקורת.
אופציה נוספת היא לעדכן את הביקורות בתאריך העדכון (לדעתי זוהי האופציה המועדפת).
אשמח להרתם למשימה (הרי במילא עכשיו אני הולך לנבור בעידכוני הקושחה של חלקם) ולעזור בנושא.
istarmini,
תודה על המענה
עם הפופקורן הוא מכשיר עם בעיות קירור ותקלות מרובות (איטיות וכו')?
כרגע הוא המכשיר המוביל הן מבחינת המחיר, הן מבחינת כמות המשתמשים והן מבחינת האופציה להתקין הארד דיסק פנימי שזה יתרון גדול יחסית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

liorparente,
יופי של הצעה.
נא עבור על שרשורי עדכוני הקושחה השונים ואם תראה תיקון בשרשור הקושחות ובכתבה רשום אחרת, נא רכז הכל ואני אעדכן את הכתבות.
תודה!
יופי של הצעה.
נא עבור על שרשורי עדכוני הקושחה השונים ואם תראה תיקון בשרשור הקושחות ובכתבה רשום אחרת, נא רכז הכל ואני אעדכן את הכתבות.
תודה!