שלום קהילת HT!
לאחרונה הופיע באתר KSP מבצע "יום שישי השחור", ואחד מהפריטים המופיעים בו הוא ה-Microlab Solo 7c.
הרמקולים מיעדים למחשב.
אני משתמש במחשב לגיימינג, עריכת ווידאו (גם של סרטים באורך מלא) וגם לעבודה עם סאונד, כך שזה לא מיועד לסרטים ממש או משהו. מבנה החדר, אגב, הוא קטן.
הרמקולים הנוכחים שלי גרועים בצורה שלא תיאמן והם כבר בחזקתי הרבה שנים והם מתקרבים לאט לאט לקצה חייהם.
המחיר לדעתי הוא ממש מצויין ואין לי יותר מידי זמן להתעסק (כמו ללכת ולשמוע את הרמקולים או לבדוק יותר מידי לעומק) כי אני בצבא. בעיקרון קראתי ביקורות והתרשמתי לטובה.
מאחר ואתם אנשים המומחים ממני בהמון בסאונד, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים, אך תזכרו שהמבצע הנ"ל הוא עד ה-30 כך שאם יתאפשר, אשמח לתשובה מהירה.
אגב, אני לא חושב שאני מעוניין במערכת סראונד מאחר ומבנה החדר קטן וסידורה של מערכת סראונד יהיה מאוד מאוד בעייתי. מה גם שאני עורך סאונד ווידאו (ברמה סמי-מקצועית) כך שאני חושב שזה יפריע אף יותר.
התקציב המיועד פחות או יותר, אגב, הוא עד 1,500 גג (מאחר והמבצע מתחת ל-1,000 ש"ח, אני מעדיף שהמחיר יהיה עד 1,000 , אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה בכל זאת).
תודה רבה מראש!
מתלבט ברכישת רמקולים
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אם אתה מחפש רמקולים בתקציב של עד 1000 ש"ח הם בחירה מעולה.
בכל מקרה לדעתי אתה חייב לראות אותם קודם - אתה מודע לגודל שלהם ? מדובר ברמקול גדול מאוד.
בכל מקרה המלצתי כבר הרבה פעמים פה בפורום על ה SOLO6C שהם ברמה גבוהה מאוד יחסית למחיר שלהם וקטנים יותר. למעשה מדובר באותו רמקול אבל עם וופר אחד במקום שניים וכמעט חצי בגודל.
בכל מקרה לדעתי אתה חייב לראות אותם קודם - אתה מודע לגודל שלהם ? מדובר ברמקול גדול מאוד.
בכל מקרה המלצתי כבר הרבה פעמים פה בפורום על ה SOLO6C שהם ברמה גבוהה מאוד יחסית למחיר שלהם וקטנים יותר. למעשה מדובר באותו רמקול אבל עם וופר אחד במקום שניים וכמעט חצי בגודל.
אכן, אני בהחלט מודע לגודל שלהם. זה קצת מדאיג אותי, אך הבדל המחיר ביניהם לבין ה-6C הוא זניח יחסית, מה שלדעתי מגדיל את הסיכוי שלי לקנות אותם, אך רציתי לדעת, האם יש הבדל משמעותי ביניהם ל-6C, חוץ מגודלם?efi1965 כתב:אם אתה מחפש רמקולים בתקציב של עד 1000 ש"ח הם בחירה מעולה.
בכל מקרה המלצתי כבר הרבה פעמים פה בפורום על ה SOLO6C שהם ברמה גבוהה מאוד יחסית למחיר שלהם וקטנים יותר. למעשה מדובר באותו רמקול אבל עם וופר אחד במקום שניים וכמעט חצי בגודל....