סכום הכסף בין שדרוג לשדרוג ניתן להשקיעו בדברים הרבה הרבה הרבה יותר חשובים שזה רמקולים למשל, הגברה איכותית יותר...ההבדלים הם כ"כ זניחים...שפשוט חבל על האנרגיות ועל הכסף כמובן, כמובן שישנם אנשים שאוהבים "להתחדש" וזה בסדר גמור, אבל הקשר בין זה לבין אודיו הוא רחוק ביותר...
הייתי גם בדילמה דומה (ואני עדיין שם), בחיפושים (ושינוי גישה) אחר פרוססור שיתן אידאל אודיופילי למוזיקה...והאמת בהשואה לפרוססורים שעולים יותר מכפול, ההבדלים (פרט ל-RC עם קיט ממוחשב) אולי שווים את ההשקעה והם ועוד אך קיימים ברוך וגוון הסאונד והנעימות לאוזן.
אצלי החיפש והשינוי שלי לא הגיע בגלל איזה שינוי בעיבוד הווידאו או עוד מחברים, או פצרים זניחים אחרים של אותו יצרן כזה או אחר שפשוט אוהב "לעשות" כסף על הלקוחות...אלא חיפש אחר אידיאל עבורי מבחינת גוון וביצועים לו דווקה RC אלא כ-stand alone .
לטעמי (וזו דעתי האישית) פיוניר מתומכרים בארץ שלא בצדק וזו בהחלט הסיבה והדחף לשרשורים הכה ארוכים על החברה הזו והרסיברים שלה...והאצבע המאשימה היא לא פיוניר אלא היבואן.
פיוניר עושים פרוססורים לא רעים בכלל(בעיקר מבחינת רשימת מכולת של פיצרים), אבל בגוון ועומק הצליל (יש בהחלט אקב אכילס לטעמי ופיוניר צריכים ללמוד עוד הרבה מהגדולים)
אך אמר ידידי מהפורום, פיוניר נשמעים טוב כאשר הווליום חלש.
הם רחוקים רחוקים מפרוססורים איכותיים באמת.
אבל כל אחד וכוס התה שלו...
ואגב marioman יופי של ביקורת, בהחלט נהנתי לקרא