רסיבר מול מעבד יעודי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #1 

לא מבין למה כל חצי שנה צריך לשדרג.. :מבולבל:
סכום הכסף בין שדרוג לשדרוג ניתן להשקיעו בדברים הרבה הרבה הרבה יותר חשובים שזה רמקולים למשל, הגברה איכותית יותר...ההבדלים הם כ"כ זניחים...שפשוט חבל על האנרגיות ועל הכסף כמובן, כמובן שישנם אנשים שאוהבים "להתחדש" וזה בסדר גמור, אבל הקשר בין זה לבין אודיו הוא רחוק ביותר... (f)

הייתי גם בדילמה דומה (ואני עדיין שם), בחיפושים (ושינוי גישה) אחר פרוססור שיתן אידאל אודיופילי למוזיקה...והאמת בהשואה לפרוססורים שעולים יותר מכפול, ההבדלים (פרט ל-RC עם קיט ממוחשב) אולי שווים את ההשקעה והם ועוד אך קיימים ברוך וגוון הסאונד והנעימות לאוזן.
אצלי החיפש והשינוי שלי לא הגיע בגלל איזה שינוי בעיבוד הווידאו או עוד מחברים, או פצרים זניחים אחרים של אותו יצרן כזה או אחר שפשוט אוהב "לעשות" כסף על הלקוחות...אלא חיפש אחר אידיאל עבורי מבחינת גוון וביצועים לו דווקה RC אלא כ-stand alone .

לטעמי (וזו דעתי האישית) פיוניר מתומכרים בארץ שלא בצדק וזו בהחלט הסיבה והדחף לשרשורים הכה ארוכים על החברה הזו והרסיברים שלה...והאצבע המאשימה היא לא פיוניר אלא היבואן.
פיוניר עושים פרוססורים לא רעים בכלל(בעיקר מבחינת רשימת מכולת של פיצרים), אבל בגוון ועומק הצליל (יש בהחלט אקב אכילס לטעמי ופיוניר צריכים ללמוד עוד הרבה מהגדולים)
אך אמר ידידי מהפורום, פיוניר נשמעים טוב כאשר הווליום חלש.
הם רחוקים רחוקים מפרוססורים איכותיים באמת.
אבל כל אחד וכוס התה שלו... (f)

ואגב marioman יופי של ביקורת, בהחלט נהנתי לקרא (f) (Y) (b)
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 25/11/2011 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #2 

על האידאל החמקמק הזה בדיוק אני מדבר.
הגיע הזמן שנמצא אותו, לא?
פשוט צריך השוואה לרסיברים נוספים.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

איתי_הגיתי כתב:יש עוד הגיון, שיש הנחה בסוף שנת הדגם, זה בעיקר עובד בארה"ב, ואז אתה יכול
לקנות מפלצת כמו הימהה Z11 או איזה דנון שרירי, במחיר טוב.
בארץ ההגיון הזה לא פועל.
...
צודק בהחלט (Y)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

itay123 כתב:לא מבין למה כל חצי שנה צריך לשדרג.. :מבולבל:
סכום הכסף בין שדרוג לשדרוג ניתן להשקיעו בדברים הרבה הרבה הרבה יותר חשובים שזה רמקולים למשל, הגברה איכותית יותר...ההבדלים הם כ"כ זניחים...שפשוט חבל על האנרגיות ועל הכסף כמובן, כמובן שישנם אנשים שאוהבים "להתחדש" וזה בסדר גמור, אבל הקשר בין זה לבין אודיו הוא רחוק ביותר... (f)

הייתי גם בדילמה דומה (ואני עדיין שם), בחיפושים (ושינוי גישה) אחר פרוססור שיתן אידאל אודיופילי למוזיקה...והאמת בהשואה לפרוססורים שעולים יותר מכפול, ההבדלים (פרט ל-RC עם קיט ממוחשב) אולי שווים את ההשקעה והם ועוד אך קיימים ברוך וגוון הסאונד והנעימות לאוזן.
אצלי החיפש והשינוי שלי לא הגיע בגלל איזה שינוי בעיבוד הווידאו או עוד מחברים, או פצרים זניחים אחרים של אותו יצרן כזה או אחר שפשוט אוהב "לעשות" כסף על הלקוחות...אלא חיפש אחר אידיאל עבורי מבחינת גוון וביצועים לו דווקה RC אלא כ-stand alone .

לטעמי (וזו דעתי האישית) פיוניר מתומכרים בארץ שלא בצדק וזו בהחלט הסיבה והדחף לשרשורים הכה ארוכים על החברה הזו והרסיברים שלה...והאצבע המאשימה היא לא פיוניר אלא היבואן.
פיוניר עושים פרוססורים לא רעים בכלל(בעיקר מבחינת רשימת מכולת של פיצרים), אבל בגוון ועומק הצליל (יש בהחלט אקב אכילס לטעמי ופיוניר צריכים ללמוד עוד הרבה מהגדולים)

...
תוכל בבקשה לתת קישור לפרוססור ק"ב ברמה גבוהה בבקשה ? ( לא בציניות כמובן )

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תוכל בבקשה לתת קישור לפרוססור ק"ב ברמה גבוהה בבקשה ? ( לא בציניות כמובן
...
להזמין מחול כמובן, בארץ זו לא אינדיקציה לכלום :wink:
באזור ה-3500$-2500$ ביד 2 (כ-15000-20,000 ש"ח כולל מיסוי)
anthem d2 (בכונה אני לא מציין את ה-d2v כי הוא יקר במיוחד)
classe 800
krell (לא זכור לי המודל)
sunfire (כמו של ni-ro)
וכמובן ה-פרוססור קזבלנקה 3 משודרג של THETA.שנע בחו"ל (לא כולל כרטיסי HD) בין 5000$ ל-7000$ יד 2

כל פרוססור כזה, בהחלט יעשה בית ספר לכל מותג "עממי" בארץ...
והם עולים לא רחוק בכלל מהפיונירים למינהם...(אפילו זהה עם נחשיב שדרוג ממודל כזה למחילפו בתווך של חצי שנה כמו שרבים פה עושים)...וההבדלים הם עצוווווווווווווומים :!:
בעיקר בגוון הסאונד, העושר ועומק הצליל, נשמע נהדר ויכול לשמש כפרה סטיראו יעודי וקולנוע פנומנאלי.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

איתי קלאסה 800 עולה ריטייל 9-10 אלף דולר.
גם הקלאסה 600 לא סופר אף רסיבר שהשוונו (והשוונו).

מדובר ברמה אחרת לגמרי. לגמרי.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #7 

רונן כתב:
itay123 כתב:לא מבין למה כל חצי שנה צריך לשדרג.. :מבולבל:

פיוניר עושים פרוססורים לא רעים בכלל(בעיקר מבחינת רשימת מכולת של פיצרים), אבל בגוון ועומק הצליל (יש בהחלט

אקב אכילס לטעמי ופיוניר צריכים ללמוד עוד הרבה מהגדולים)

...
תוכל בבקשה לתת קישור לפרוססור ק"ב ברמה גבוהה בבקשה ? ( לא בציניות כמובן )
...
http://www.classeaudio.com/delta/delta-ssp800.htm
http://www.anthemav.com/products/anthem ... /processor
http://www.hometheaterhifi.com/processo ... r-ssp.html
http://www.krellonline.com/evolution707.html

וזה
http://www.ada.net/products/ht/cinema_r ... mach4b.php
בשילוב עם זה
http://www.ada.net/products/ht/teq_trinnov.php

משאיר את כל השאר הרחק מאחור

תתחדש

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

itay123 כתב:
...
classe 800
krell (לא זכור לי המודל)
sunfire (כמו של ni-ro)
וכמובן ה-פרוססור קזבלנקה 3 משודרג של THETA.שנע בחו"ל (לא כולל כרטיסי HD) בין 5000$ ל-7000$ יד 2

והם עולים לא רחוק בכלל מהפיונירים למינהם...(אפילו זהה עם נחשיב שדרוג ממודל כזה למחילפו בתווך של חצי שנה כמו שרבים פה עושים)...וההבדלים הם עצוווווווווווווומים :!:

בעיקר בגוון הסאונד, העושר ועומק הצליל, נשמע נהדר ויכול לשמש כפרה סטיראו יעודי וקולנוע פנומנאלי.
...

הסנפייר מקומו לא כאן, צטערת.

פרוססור מכובד אבל כאחד שלא תומך בפורמטים החדשים וללא hdmi 1.4 אין לו מקום בליגה של הגדולים.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

ronensud כתב:איתי קלאסה 800 עולה ריטייל 9-10 אלף דולר.
גם הקלאסה 600 לא סופר אף רסיבר שהשוונו (והשוונו).

מדובר ברמה אחרת לגמרי. לגמרי.
...
(Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #10 

itay123 כתב:
...
classe 800
krell (לא זכור לי המודל)
sunfire (כמו של ni-ro)

...
לא הבנתי את ענין ה ״ עולים לא רחוק מהפיונירים למינהם״ זה בהומור כן?

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

istarmini כתב:
itay123 כתב:
...
classe 800
krell (לא זכור לי המודל)
sunfire (כמו של ni-ro)

...
...
יואב ידידי

פיוניר עולה בארץ כ-16000 ש"ח..במחיר זה אולי קצת יותר, אפשר להביא פרוססור הייאנד מחו"ל...כמו למשל ה-D2 של אנטם...שנמכר שם באיזור ה-3500$.
ההבדלים תהומייים...
אני בהחלט שוקל לעשות זאת... (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

itay123 כתב:
istarmini כתב:
itay123 כתב:
...
classe 800
krell (לא זכור לי המודל)
sunfire (כמו של ni-ro)

...
...
יואב ידידי

פיוניר עולה בארץ כ-16000 ש"ח..במחיר זה אולי קצת יותר, אפשר להביא פרוססור הייאנד מחו"ל...כמו למשל ה-D2 של אנטם...שנמכר שם באיזור ה-3500$.
ההבדלים תהומייים...
אני בהחלט שוקל לעשות זאת... (f)
...

אז קודם כל תציין שאתה משווה לחו״ל.

לגבי האנטם רק לצורך הידיעה הנ״ל נבחן ראש בראש מול רסיברים מחברות שונות בתחום הפרוססינג ולא ממש הצדיק את מחירו אבל כל עוד לא תזמין אנחנו לא נדע :)

תתחדש

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #13 

כולם מדברים על חברות עם שמות "מפוצצים"

האם יש לכם ניסיון עם המוצרים הללו? או שפשוט בוחרים מוצר על פי העלות שלו? כמה שיותר יקר יותר טוב ? :roll:

לי בכול אופן נשמע הזוי...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

Almogc כתב:כולם מדברים על חברות עם שמות "מפוצצים"

האם יש לכם ניסיון עם המוצרים הללו? או שפשוט בוחרים מוצר על פי העלות שלו? כמה שיותר יקר יותר טוב ? :roll:

...
עם הקלאסה 600 יש גם יש נסיון.

לגבי היתר הכל לפי מה נחשב . מסכים איתך שלא תמיד יש בשר מאחורי המחירים הללו. מאחר ולשמוע את כולם ראש בראש בארץ ואפילו בחו״ל זו משימה בלתי אפשרית, מה שנשאר זה לרכוש לפי מה אומרים ומה נחשב . למי שיש את הממון, קדימה לעבודה :)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #15 

תודה !

חיממתם אותי

:ריר:
אעשה כדלקמן :

1. אשמור ההודעות כמועדפות עלי
2. אנבור באינטרנט לפרטים נוספים
3. שוב תודה

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #16 

sam22

אני האחרון שמסתמך על מדידות אבל כשמדובר בדיון של מי מוציא יותר וואטים, נושא זה לא נתון לדיעות אלא לעובדות שמוציאים ממדריך המשתמש כמו התשובה לשאלה מי שוקל יותר..... הרי לא תאמר "לדעתי הימאהה שוקל פחות מהפיוניר", מסתכלים בנתונים ורואים מי שוקל יותר

istarmini

אז עכשיו ה-85 נשמע זוועתי ביחס ל-83? הרי כולם אומרים שפיוניר מיתנה את החריפות שלה וריככה את הסאונד ב-85. אתה בטוח שאתה לא מונע משינאה <נערך על ידי עפר: ניסוח בעייתי>?

איתי_הגיתי

אתה צודק, אנחנו די מתעלמים ממותגים שמוציאים רסיברים ק"ב שקודם כל יהיו טובים בסטראו ובמוסיקה וכוללים הגברה מעולה. הליין החדש של ארקם ראוי להתיחסות מיוחדת.

רונן,

רבים ברשת טוענים ואני ביניהם שהפיונירים החדשים כשמשמשים כפרוססור בלבד טובים לא פחות מרבים משמות ההי-אנד שהוזכרו כאן. מספר לא קטן של מומחים עשו השוואות בשמיעה עיוורת ולא יכלו להבחין בהבדלים. גם אצלנו, רן מויאל שנחשב כמשתמש בעל ידע בפורום שלנו עשה כזה מבחן אצלו בבית ובחר להישאר עם הפיוניר LX70 החביב.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

Almogc כתב:כולם מדברים על חברות עם שמות "מפוצצים"

...
אלמוג אני אישית שמעתי הדגמה של ANTHEM D2 ו-ANTHEM D2V
הייתי בהדגמה של קזבלנקה 3 ונישארתי עם הפה פעור...
קפוץ לנירו ותשמע את ה-סאנפייר.
קפוץ לאיראל ותשמע את הקלאסה 600
את הקרל מודע לא שמעתי אבל הביקורות בהחלט מחמיאות וגורפות שבחים.

משום הדגמה של פיוניר/ימאהה/אונקיו/מארנטז/דנון לצערי לא הייתי המום עם פה פעור והרגשתי שאני רוצה כזה דבר אצלי (f) (Y)

כדי להגיע לצליל אידיאלי ונעים לאוזן, צריך "להשתגע" עם ה-RC ולומר את האמת זה כבר נמאס הבולשיט הזה... (f)
מכשיר טוב נשמע טוב בכל מצביו בעיקר ב-DIRECT.

ה-RC משפר אבל לעולם לא יבוא ע"ח :!:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

דןליאור
אז עכשיו ה-85 נשמע זוועתי ביחס ל-83? הרי כולם אומרים שפיוניר מיתנה את החריפות שלה וריככה את הסאונד ב-85. אתה בטוח שאתה לא מונע משינאה <נערך על ידי עפר: ניסוח בעייתי>?
...
מאחר ושמעתי את שניהם ראש בראש חבל על הויכוח ,יש מבין? אני אומר את דעתי . אני מונע ממה שאני שומע אתה מונע מכתבות ברשת .בדיוק כמו שהצלחת להצחיק אותנו לגבי ניתוח הסאבים שעשית.
אילו הייתי חושב לרגע שה 85 או ה 83 וכו.... נעימים לי לאוזן אחד מהם כבר מזמן היה אצלי .
ה 85 נותן תוצאה טובה פחות מה 83 . החפירות שלו בראש הן בלתי נסבלות מבחינתי .

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #19 

istarmini כתב:דןליאור
אז עכשיו ה-85 נשמע זוועתי ביחס ל-83? הרי כולם אומרים שפיוניר מיתנה את החריפות שלה וריככה את הסאונד ב-85. אתה בטוח שאתה לא מונע משינאה עיוורת (או חירשת)?
...
מאחר ושמעתי את שניהם ראש בראש חבל על הויכוח ,יש מבין? אני אומר את דעתי . אני מונע ממה שאני שומע אתה מונע מכתבות ברשת .בדיוק כמו שהצלחת להצחיק אותנו לגבי ניתוח הסאבים שעשית.
אילו הייתי חושב לרגע שה 85 או ה 83 וכו.... נעימים לי לאוזן אחד מהם כבר מזמן היה אצלי .
...
האם ברור לך שאתה היחיד שחושב כך? כל מי שהשווה את שני הרסיברים האילו ראש בראש חושב בדיוק הפוך ממך.....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

danlior כתב:
istarmini כתב:דןליאור
אז עכשיו ה-85 נשמע זוועתי ביחס ל-83? הרי כולם אומרים שפיוניר מיתנה את החריפות שלה וריככה את הסאונד ב-85. אתה בטוח שאתה לא מונע משינאה עיוורת (או חירשת)?
...
...
האם ברור לך שאתה היחיד שחושב כך? כל מי שהשווה את שני הרסיברים האילו ראש בראש חושב בדיוק הפוך ממך.....
...
האם ברור לך שאתה טועה? אתה חי בסרט מה גם שלא השוות אותם ראש בראש . אני ממש לא היחידי, תתפלא.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”