מקור וידאו כפול ב-Sage

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
יש לי בלגן נוראי עם קינפוג הערוצים שלי.
אני מנוי של HOT ויש לי רק ממיר אחד, בעיקרון המצב שאני מנסה להגיע אליו זה שכל הקלטה של ערוץ שקיים באנלוגי תתבצע דרך אנלוגי (כך שהממיר שלי ישאר פנוי כשאפשר). הקלטה של ערוצים דיגיטליים תתבצע דרך הממיר.
אז ככה - אני יכול לקלוט אנלוגי בלי בעיה, וגם אני מצליח לשלוט על הממיר דרך ה-IR Blaster (כרטיס PVR-150).
העניין הוא שיש לי רק מקור EPG אחד (שמגיע מהאינטרנט דרך TVXB). אני לא מצליח לקנפג את SageTV ששני מקורות הוידאו (אנלוגי וממיר) ישתמשו באותו EPG. ברגע שאני מנסה להגדיר אחד מהם שישתמש בו, הוא מחליף את השני.

מישהו פעם נתקל בזה?

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שכדי שתוכל להגדיר שני מקורות וידאו אתה צריך שני כרטיסי טלויזיה או לחלופין כרטיס עם שני טונרים.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

אני לא חושב שהבעיה היא שצריך כרטיס נוסף.
הבעיה היא שלא ניתן להגדיר שני תכנים שונים של XMLTV - אחד עם הערוצים האנלוגיים בלבד והשני עם הדיגיטאליים - עם ה-XMLTV שאנחנו משתמשים בו.

ישנו XMLTV IMPORTER אחר, שמאפשר ליצור קבצי XML שונים (עם ערוצים שונים) ולחבר כל אחד מהם לכניסת וידאו/כרטיס אחר.
מעולם לא ניסיתי, ויש פה מעט קונפיגורציה שצריך לעשות, אבל יש הוראות מפורטות.

הלינק:
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=12740

בהצלחה,
אורן.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

קודם כל לא אכפת לי שלשניהם יהיה אותו lineup אם אני אוכל לעשות לכל אחד מהם disable ו-remap לערוצים בנפרד. אבל עושה רושם שאי-אפשר לעשות את זה.
אורן - קודם כל תודה, עכשיו כשאני חושב על זה אני באמת משתמש ב-Import Plugin של Demideus כי הרגיל עשה לי בעיות (הוא פשוט היה נתקע וזהו). אז לפי מה שאתה אומר אני יכול פשוט להגדיר שני קבצי קונפיגורציה שלכל אחד מהם provider id שונה ורשימת ערוצים שונה וזה יעבוד?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

כעיקרון - כן.
אין לי נסיון בזה ולכן אני לא יכול לעזור לך בזה ספציפית... :(

אורן.

שלח תגובה