LED 40/42 - מה לבחור? מתלבט בין 3 דגמים.
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה,
לאחר חפירות ארוכות וחיפושים (את האתר המדהים הזה גיליתי רק היום לצערי), הגעתי ל 2 דגמים מנצחים, גם מנתונים וגם מהתרשמות בחנויות.
Samsung D5000 - מאוד מושך, בעיקר בגלל שהוא מציע הרבה במחיר זול משמעותית.
Philips 40PFL6606H - נראה הכי טוב בחנות. גם נתונים מרשימים.
והאמת אחרי שוטטות פה, מסתמן שעוד מועמד חזק (שאותו לא ראיתי בעיניים), הוא ה e30 של panasonic.
אז מה אתם אומרים? נמקו מה הדגם שאתם הייתם בוחרים.
חשוב לי לציין, אני לא משחק משחקים. בעיקר סרטים וסדרות. פרמטר חשוב הוא האיכות של SD. מבחינתי אם אחד מאלה מאפיל על האחרים באיכות של שידורי טלויזיה - אני לוקח אותו.
לאחר חפירות ארוכות וחיפושים (את האתר המדהים הזה גיליתי רק היום לצערי), הגעתי ל 2 דגמים מנצחים, גם מנתונים וגם מהתרשמות בחנויות.
Samsung D5000 - מאוד מושך, בעיקר בגלל שהוא מציע הרבה במחיר זול משמעותית.
Philips 40PFL6606H - נראה הכי טוב בחנות. גם נתונים מרשימים.
והאמת אחרי שוטטות פה, מסתמן שעוד מועמד חזק (שאותו לא ראיתי בעיניים), הוא ה e30 של panasonic.
אז מה אתם אומרים? נמקו מה הדגם שאתם הייתם בוחרים.
חשוב לי לציין, אני לא משחק משחקים. בעיקר סרטים וסדרות. פרמטר חשוב הוא האיכות של SD. מבחינתי אם אחד מאלה מאפיל על האחרים באיכות של שידורי טלויזיה - אני לוקח אותו.
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

אגב, עכשיו קלטתי שכתוב על הסמסונג שאין לו Freeview HD tuner (בניגוד ל e30).
מזה אומר?
מזה אומר?
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

זקוק לדעתכם. מה הייתם לוקחים? samsung/panasonic/phlips ? (הדגמים שציינתי בהודעה הראשונה).
מבצע מחר את הקנייה.
מבצע מחר את הקנייה.
אם זה עוזר לך אז אני רכשתי השבוע את הפנסוניק ואני מרוצה מאוד. האיכות שלו בסרטים וסדרות היא יוצאת מן הכלל.
בשידורי עידן+ שזה הממיר שאני משתמש בו האיכות תלויה באיכות השידור אבל היא בדרך כלל טובה.
הערב צפיתי בסדרה האנגלית שמשודרת בערוץ 1 והאיכות היא טובה מאוד.
העיצוב של המכשיר פשוט ויפה והוא נוח מאוד לתפעול. בנוסף הוא בגודל 42" לעומת שני האחרים שהם 40", תדר התצוגה שלו הוא 100Hzוהאחריות עליו היא של 5 שנים.
את שני הדגמים האחרים אני לא מכיר ולמרות זאת אני בטוח שאם תלך על הפנסוניק לא תצטער.
נסה ללכת עליו באחת מהמכירות האישיות.
בשידורי עידן+ שזה הממיר שאני משתמש בו האיכות תלויה באיכות השידור אבל היא בדרך כלל טובה.
הערב צפיתי בסדרה האנגלית שמשודרת בערוץ 1 והאיכות היא טובה מאוד.
העיצוב של המכשיר פשוט ויפה והוא נוח מאוד לתפעול. בנוסף הוא בגודל 42" לעומת שני האחרים שהם 40", תדר התצוגה שלו הוא 100Hzוהאחריות עליו היא של 5 שנים.
את שני הדגמים האחרים אני לא מכיר ולמרות זאת אני בטוח שאם תלך על הפנסוניק לא תצטער.
נסה ללכת עליו באחת מהמכירות האישיות.
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

מצטער על הבורות, מה זה הטיונר הזה?asaf23 כתב:דווקא הפוך. לסמסונג יש טיונר. ול-E30 אין.xmxmichael כתב:אגב, עכשיו קלטתי שכתוב על הסמסונג שאין לו Freeview HD tuner (בניגוד ל e30).
מזה אומר?......
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

חייב עוד חוות דעת. אני קונה היום וחייב לצמצם דגמים.
עכשיו התחרות היא:
e30 של פנסוניק - 42"
d5000 של סמסונג - 40"
ויש מועמד חדש:
lcd d550 של סמסונג - 46".
אגב, את ה d550 אפשר להשיג בזול, הוא יותר גדול. ומהרבה השוואת ומבחני ביצועים, ראיתי שהוא מנצח את 2 האחרים.
סתם מציק שהוא LCD ולא LED. מה אתם אומרים?
עכשיו התחרות היא:
e30 של פנסוניק - 42"
d5000 של סמסונג - 40"
ויש מועמד חדש:
lcd d550 של סמסונג - 46".
אגב, את ה d550 אפשר להשיג בזול, הוא יותר גדול. ומהרבה השוואת ומבחני ביצועים, ראיתי שהוא מנצח את 2 האחרים.
סתם מציק שהוא LCD ולא LED. מה אתם אומרים?
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
לא יודע איזה השוואות ומבחני ביצועים קראת אבל ממה שאני ראיתי הE30 עדיפה על שניהם. בכל מקרה לדעתי הD550 לא ברמה של שתי הטלוויזיות שהזכרת.
בחנת פעם את ההשוואה בין הLED לפלאסמה? או שזה "סתם" ללכת על מה שחדיש יותר?
בחנת פעם את ההשוואה בין הLED לפלאסמה? או שזה "סתם" ללכת על מה שחדיש יותר?
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

הנה ההשוואה שמוכיחה שה LCD d550 מנצח את הLed e30.
e30:
http://www.televisioninfo.com/content/P ... -Specs.htm
d550:
http://www.televisioninfo.com/content/S ... -Specs.htm
השוואה מדהימה שנותנת ציון מספרי לכל פרמטר, רדו למטה, יש שם ציון " TOTAL"
e30 = 658 points
d550 = 709 points
הבדל גדול! (אגב לא הרבה LEDים בטווח הזה מגיעים ל 709 של d550)
ושימו לב שהפרמטרים שבהם ה e30 נופל, זה לא שטויות של עיצוב, אלה דברים מהותיים: רמת השחור/contrast / וכו'....
מה תגידו? יאללה חייב עוד תגובות!!! יוצא עוד שעה ואני אובד עצות. LCD ישן אל מול LED חדש?! המוח אומר LED - המבחן אומר LCD. אההההה
e30:
http://www.televisioninfo.com/content/P ... -Specs.htm
d550:
http://www.televisioninfo.com/content/S ... -Specs.htm
השוואה מדהימה שנותנת ציון מספרי לכל פרמטר, רדו למטה, יש שם ציון " TOTAL"
e30 = 658 points
d550 = 709 points
הבדל גדול! (אגב לא הרבה LEDים בטווח הזה מגיעים ל 709 של d550)
ושימו לב שהפרמטרים שבהם ה e30 נופל, זה לא שטויות של עיצוב, אלה דברים מהותיים: רמת השחור/contrast / וכו'....
מה תגידו? יאללה חייב עוד תגובות!!! יוצא עוד שעה ואני אובד עצות. LCD ישן אל מול LED חדש?! המוח אומר LED - המבחן אומר LCD. אההההה
-
xmxmichael
-
- חבר שרק התחיל

לא קשור - אני רוצה לשמוע עוד דעות. ראיתי את כל המסכים האלה בעיניים.keystone כתב:מה נגיד?
שאם אתה קונה לפי ביקורות של אחרים במקום לבדוק בעצמך אז - תתחדש....
היום אני הולך לראות שוב ולבחון אותם טוב יותר!
העניין הוא שאני לא רואה כ"כ הבדל. אני מפחד שההבדלים יתגלו אח"כ בבית, פתאום אני אבחין בפאקים שלא זיהיתי בחנות/דברים יציקו לי וכו'.
לכן אני רוצה לשמוע מאנשים כמוכם, מביני עניין - מה דעתכם? את ה 80% החלטה אני אעשה בעצמי - אתם תכריעו את ה 20 הנותרים.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
keystone כתב:מה נגיד?
שאם אתה קונה לפי ביקורות של אחרים במקום לבדוק בעצמך אז - תתחדש....
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
א. לטעמי חדש לא תמיד טוב יותר. LED של היסנס לא עדיף על LCD של סמסונג/פנסוניק/פיליפס ואפילו לא היטאצ'י. מה גם שאני בכלל באסכולה של 'אנשי הפלאסמה', הטכנולוגיה הישנה נושנה.
ב. הביקורות לא נחשבות, גם הדעה שלי, של EPONY או אפילו הביקורות של עופר לאור (כבודו בהחלט במקומו) לא. לא אנחנו נשב בסלון כל ערב ונראה את יונית לוי ולא אנחנו נצפה 30 פעם בגילי בא לבקר בVOD. אלא אתה. אז כתת רגליך וצפה בדגמים הנ"ל.
ב. הביקורות לא נחשבות, גם הדעה שלי, של EPONY או אפילו הביקורות של עופר לאור (כבודו בהחלט במקומו) לא. לא אנחנו נשב בסלון כל ערב ונראה את יונית לוי ולא אנחנו נצפה 30 פעם בגילי בא לבקר בVOD. אלא אתה. אז כתת רגליך וצפה בדגמים הנ"ל.