שליטה בווליום - PVR-150
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי לכולם,
באמצעות השלט שקיבלתי עם ה-PVR-150 אני לא מצליח לשלוט בווליום.
אני עובד עם תוכנת GB-PVR, ומצליח להעביר תחנות, להשתיק (באמצעות MUTE), אבל לא להגביר/להנמיך ווליום.
יש עצה, או שזה מה יש?
תודה וסופ"ש טוב,
כפיר
באמצעות השלט שקיבלתי עם ה-PVR-150 אני לא מצליח לשלוט בווליום.
אני עובד עם תוכנת GB-PVR, ומצליח להעביר תחנות, להשתיק (באמצעות MUTE), אבל לא להגביר/להנמיך ווליום.
יש עצה, או שזה מה יש?
תודה וסופ"ש טוב,
כפיר
תראה שעשית את הFIX לREMOTE בהגדרות של GBPVR (נמצא באחת הלשוניות שם) ואז RESTART לתוכנה של השלט (IRREMOTE).
רק שתדע ... גם שכזה עובד GBPVR לא מציגה את העובדה שאתה מנמיך/מגביר. תלחץ רצוף למשך דקה על הנמכה ותראה מה קורה
רק שתדע ... גם שכזה עובד GBPVR לא מציגה את העובדה שאתה מנמיך/מגביר. תלחץ רצוף למשך דקה על הנמכה ותראה מה קורה
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

ניסיתי, לא עובד.
כמובן שאין אינדיקציה על הווליום ב-GB-PVR, אבל באמת שגם העוצמה לא משתנה.
יש רעיון אחר?
יש רעיון אחר?
אני מניח שבדקת אם השלט עובד מחוץ לGBPVR.
תנסה לשנות AUDIO RENDERER תחת PLAYBACK בהגדרות של GBPVR. כמו כן בזמן שאתה מנמיך/מגביר VOLUME תפתח את הבקרי שמע של הוינדוס ותראה אם אחד מהם משתנה. אצלי הGBPVR משפיע רק על הWAVE ולא על הבקר הראשי.
תבדוק גם אם יש לך פילטר כמו AC3FILER שיכול להפריע ותשחק עם ההגדרות שלו...
תנסה לשנות AUDIO RENDERER תחת PLAYBACK בהגדרות של GBPVR. כמו כן בזמן שאתה מנמיך/מגביר VOLUME תפתח את הבקרי שמע של הוינדוס ותראה אם אחד מהם משתנה. אצלי הGBPVR משפיע רק על הWAVE ולא על הבקר הראשי.
תבדוק גם אם יש לך פילטר כמו AC3FILER שיכול להפריע ותשחק עם ההגדרות שלו...
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

איך בודקים את השלט מחוץ ל-GB-PVR?
אתה מתכוון לבדוק אותו עם WIN2000? שם ישנו חיווי על ווליום?
יש דרך אחרת לבדוק?
הבעיה שאצלי הסורק של WIN2000 לא מצליח לעלות על התחנות (אנטנה מרכזית, ללא כבלים) אז לא היתה לי אפשרות אפילו לנסות את התוכנה - ישר עברתי ל-GB-PVR.
יש דרך אחרת לבדוק?
הבעיה שאצלי הסורק של WIN2000 לא מצליח לעלות על התחנות (אנטנה מרכזית, ללא כבלים) אז לא היתה לי אפשרות אפילו לנסות את התוכנה - ישר עברתי ל-GB-PVR.
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

לפחות עכשיו אתה יודע שהבעייה היא לא בGBPVR. תפתח את הבקרי שמע של וינדוס ותראה אם יש אחד שכן משתנה בעת הנמכה/הגברה. אם אין שינוי בכלל תנסה להתקין מחדש את התוכנה של השלט (IRREMOTE) או אפילו גירסה אחרת. כמו כן תוודא שאתה לא מפעיל תוכנות אחרות לשליטה כגון GIRDER. אחרי התקנה מחדש של התוכנה של השלט תראה אם אתה מצליח לשלוט על הVOLUME ואז תראה מה קורה כשאתה עושה FIX בהגדרות של GBPVR.
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

אף אחד מבקרי השמע לא מושפע...
אבל כשאני חושב על זה שוב - לחצן MUTE כן משפיע על GB-PVR אבל לא משפיע על ווינדוס...
אני אנסה בכ"ז להתקין שוב את התוכנה.
תודה.
אני אנסה בכ"ז להתקין שוב את התוכנה.
תודה.