התלבטות בין Onkyo809 ל Yamaha RX-A3000
שלום לכולם,
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה בין שני הרסיברים שבנדון.
אני מתכוון לרכוש היום מאמאזון.
אונקיו 650$ לעומת הימאהה ב 900$ ( לפני מיסים ומשלוח).
נא לשקלל גם את המחיר כשמציעים מי מבין השניים עדיף.
השימושים הם 50% מוזיקה ( סטריאו , רוק כבד) ו 50% סרטים.
ישודכו לסט רמקולים של פוקאל.
תודה
אבנר.
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה בין שני הרסיברים שבנדון.
אני מתכוון לרכוש היום מאמאזון.
אונקיו 650$ לעומת הימאהה ב 900$ ( לפני מיסים ומשלוח).
נא לשקלל גם את המחיר כשמציעים מי מבין השניים עדיף.
השימושים הם 50% מוזיקה ( סטריאו , רוק כבד) ו 50% סרטים.
ישודכו לסט רמקולים של פוקאל.
תודה
אבנר.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ה-Yamaha זה רסיבר ברמה אחרת לגמרי מהאונקיו.
אני עם RX-V3067 שהוא דיי זהה ל-A3000 אפשר להגיד ועם Focal 816V ומאוד מרוצה בסרטים ומוסיקה (רוק, בעיקר).
אני עם RX-V3067 שהוא דיי זהה ל-A3000 אפשר להגיד ועם Focal 816V ומאוד מרוצה בסרטים ומוסיקה (רוק, בעיקר).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אני מניח ששמעת את אונקיו וגם את ימאהה , יש להם גוון צליל שונה הימאהה יותר בהיר לטעמי והאונקיו הרבה יותר נעים מבחינתי לשמיעה הסאונד יותר בשרני לטעמי , זה הכל תלוי באוזן שלך מה אתה אוהב יותר...
אני עם אונקיו 3008 ומאוד מאוד מרוצה מהסאונד שלו גם במוזיקה וגם בסרטים, וגם כשהיה לי את האונקיו 608 הייתי מאוד מרוצה ממנו
ולפני האונקיו ה 608 היה לי ימאהה RXV 1000 שהיה אצלי כ 10 שנים ואני יכול לומר לך שאיך ששמעתי את הסאונד של האונקיו נהנתי מההבדלים וישר הבנתי שאונקיו זה יותר לטעמי
מבחינת פיצ'רים אני לא חושב שאונקיו מחסירים משהו שאתה רוצה במכשירים שלהם ובעיקר החדשים אם זה סידרת ה 8 וגם ה 9
אבל תמיד טוב לבדוק לפני שאתה קונה
אני עם אונקיו 3008 ומאוד מאוד מרוצה מהסאונד שלו גם במוזיקה וגם בסרטים, וגם כשהיה לי את האונקיו 608 הייתי מאוד מרוצה ממנו
ולפני האונקיו ה 608 היה לי ימאהה RXV 1000 שהיה אצלי כ 10 שנים ואני יכול לומר לך שאיך ששמעתי את הסאונד של האונקיו נהנתי מההבדלים וישר הבנתי שאונקיו זה יותר לטעמי
מבחינת פיצ'רים אני לא חושב שאונקיו מחסירים משהו שאתה רוצה במכשירים שלהם ובעיקר החדשים אם זה סידרת ה 8 וגם ה 9
אבל תמיד טוב לבדוק לפני שאתה קונה
אני לא אמרתי שהדגם הספציפי של ימאהה מזכיר או דומה לדגם הישן שהיה לי מבחינת הגברה או פיצ'ריםLiorShap כתב:UDICO ,
הימהה A3000 לא דומה בכלום לימהה שהיה לך ואין להסיק מסקנות מחברה בגלל דגם יחיד מתוך אלפים.
לעצם העניין , הימהה A3000 עולה בכל פרמטר על האונקיו המדובר פה , הם בכלל לא באותו קנה מידה של רסיבר....
שים לב בבקשה שדיברתי על גוון הסאונד שהימאהה נותן בהשוואה לאונקיו וששווה לו לבדוק ולשמוע את הסאונד של שניהם לפני ההחלטה
זה שהוא עולה בכל פרמטר שים לב שהמחיר שלו גם עולה יותר מ809
השאלה שלו האם שווה להתאמץ יותר ולקנות את הימאהה ולדעתי הוא צריך לשמוע ולהתרשם
היי חברים,
בשעה טובה הזמנתי מגבר. החלטתי ללכת על האונקיו 809 בגלל כמה שיקולים
שהראשון בהם הוא המחיר.
כאן המקום להודות לחברי הפורום הנהדר הזה.
החכמתי המון מקריאת הפורום ואין ספק שההחלטה שלי הייתה יכולה להיות
הרבה יותר קשה ( ואולי גם פחות מושכלת) ללא הפורום...
עכשיו , כל שנותר הוא לחכות בסבלנות לספינה של Ushops ( כן, כן .. ברור לי שאין להם ספינה).
אהה, ולחשוב על כבלים איכותיים לרמקולים הקידמיים ... אבל זה כבר לא בוער ...
תודה ושבת שלום,
אבנר
בשעה טובה הזמנתי מגבר. החלטתי ללכת על האונקיו 809 בגלל כמה שיקולים
שהראשון בהם הוא המחיר.
כאן המקום להודות לחברי הפורום הנהדר הזה.
החכמתי המון מקריאת הפורום ואין ספק שההחלטה שלי הייתה יכולה להיות
הרבה יותר קשה ( ואולי גם פחות מושכלת) ללא הפורום...
עכשיו , כל שנותר הוא לחכות בסבלנות לספינה של Ushops ( כן, כן .. ברור לי שאין להם ספינה).
אהה, ולחשוב על כבלים איכותיים לרמקולים הקידמיים ... אבל זה כבר לא בוער ...
תודה ושבת שלום,
אבנר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת. 
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
תשווה בין הA3000 לבין 5008 של אונקיו,לא ל809.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כן, אבל השוואה בין רסיברים היא לא על פי מחיר בשעה נתונה ביום הסיילים הכי גדול בארה"ב, אלא על פי מכלול המרכיבים והפיצ'רים שלהם.
יתר על כן, אתה מבקש השוואה בין רסיברים שלא נמצאים באותה רמת מחיר (עפ"י דבריך שלך, ה-809 זול במאות $$$ מה-A3000 גם ביום הסיילים..!)
בכל מקרה, ה-A3000 הוא חיה מסוג אחר לגמרי מאשר ה-809, אם כי ה-809 מעט חדש יותר. יחד עם זאת, מבחינת התכונות והטכנולוגיות הכלולות ב-A3000, אין פה קרב שקול והוא "מנצח" את ה-809 בקלות. מה שכן, המבחן הכי חשוב הוא מבחן השמיעה והטעם האישי, ואף המלצה על בסיס הנתונים היבשים לא שווה למבחן השוואתי אישי בין המכשירים!
יתר על כן, אתה מבקש השוואה בין רסיברים שלא נמצאים באותה רמת מחיר (עפ"י דבריך שלך, ה-809 זול במאות $$$ מה-A3000 גם ביום הסיילים..!)
בכל מקרה, ה-A3000 הוא חיה מסוג אחר לגמרי מאשר ה-809, אם כי ה-809 מעט חדש יותר. יחד עם זאת, מבחינת התכונות והטכנולוגיות הכלולות ב-A3000, אין פה קרב שקול והוא "מנצח" את ה-809 בקלות. מה שכן, המבחן הכי חשוב הוא מבחן השמיעה והטעם האישי, ואף המלצה על בסיס הנתונים היבשים לא שווה למבחן השוואתי אישי בין המכשירים!
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מסכים עם EPONY.
מתחרה של ימאה מול ה809 זה ה1067 או A-1000 מסידרת האבנטג' (שהוא אגב נשמע נהדר לטעמי).
כמו כן שווה לבדוק את הLX55/2020 של פיוניר ואולי את אחת האופציות של דנון.
בכל מקרה ת.ת.ת

מתחרה של ימאה מול ה809 זה ה1067 או A-1000 מסידרת האבנטג' (שהוא אגב נשמע נהדר לטעמי).
כמו כן שווה לבדוק את הLX55/2020 של פיוניר ואולי את אחת האופציות של דנון.
בכל מקרה ת.ת.ת