מבקש עזרה בקניית פלזמה HD עד 15000 שח
חברים ,
ברצוני לרכוש פלזמה HD לצורך צפיה בטלויזיה וגם בסרטי DVD ו-DVD-HD .
אני מחפש משהו איכותי מאוד מבחינת חדות התמונה . מאחר ואני לא מכיר את התחום הזה כל כך טוב , אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על דגם מומלץ .
מרחק הצפיה שעומד לרשותי הוא כ-3.5 מטר , כך שלדעתי אפשר לרכוש פלזמה בגודל של 42 אינץ ללא שום בעיה .
היתי מעדיף פלזמה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה 1024X786 כדי שאוכל להשתמש בזה גם לשידורי HD ( מתכנן לרכוש DVD-HD בקרוב ) .
המחיר לא משחק תפקיד כל כך (עד 15000 שח) , הרבה יותר חשוב לי האיכות והאמינות .
החלטתי לרכוש פלזמה ולא DVD מאחר והשוותי בחנות טלויזיות פלזמה ו-LCD אחד ליד השני ובשידורי טלויזיה , לדעתי הפלזמות יותר איכותיות ( ומדגישות פחות את העיווץתים של השידור) .
תודה מראש !
ברצוני לרכוש פלזמה HD לצורך צפיה בטלויזיה וגם בסרטי DVD ו-DVD-HD .
אני מחפש משהו איכותי מאוד מבחינת חדות התמונה . מאחר ואני לא מכיר את התחום הזה כל כך טוב , אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על דגם מומלץ .
מרחק הצפיה שעומד לרשותי הוא כ-3.5 מטר , כך שלדעתי אפשר לרכוש פלזמה בגודל של 42 אינץ ללא שום בעיה .
היתי מעדיף פלזמה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה 1024X786 כדי שאוכל להשתמש בזה גם לשידורי HD ( מתכנן לרכוש DVD-HD בקרוב ) .
המחיר לא משחק תפקיד כל כך (עד 15000 שח) , הרבה יותר חשוב לי האיכות והאמינות .
החלטתי לרכוש פלזמה ולא DVD מאחר והשוותי בחנות טלויזיות פלזמה ו-LCD אחד ליד השני ובשידורי טלויזיה , לדעתי הפלזמות יותר איכותיות ( ומדגישות פחות את העיווץתים של השידור) .
תודה מראש !
באמת יהיה קשה להוציא מסך hd טוב ב15 אלף, עם חריגה קלה לכיוון ה17 וחצי, אתה מוציא את הphd8.
תתקשה למצוא מסך ברזולוציה גבוהה מ-1024x768, אולי מסך ברזולוציה של 1024x1024.
חוץ מזה שכמה הרזולוציה גובהה יותר, ככה תצטרך לשלם יותר, ואני מניח שה15 זה המקסימום.
תתקשה למצוא מסך ברזולוציה גבוהה מ-1024x768, אולי מסך ברזולוציה של 1024x1024.
חוץ מזה שכמה הרזולוציה גובהה יותר, ככה תצטרך לשלם יותר, ואני מניח שה15 זה המקסימום.
hagi
כמו שנאמר, אין לך ברירה תצטרך להעלות את תקציבך על מנת לקנות מסך HD טוב כגון ה PHD8 וכדאי שתבדוק גם את ה XR4 של נק .
ישנם כמה מסכי HD נוספים בסביבות תקציבך אך לטעמי הם נחותים מהמסכים שצויינו ואם אין לך את האפשרות להעלות את תקציבך אני לא ממליץ להסתפק במסכים אלו מאחר ואתה עלול להתאכזב .
כמו שנאמר, אין לך ברירה תצטרך להעלות את תקציבך על מנת לקנות מסך HD טוב כגון ה PHD8 וכדאי שתבדוק גם את ה XR4 של נק .
ישנם כמה מסכי HD נוספים בסביבות תקציבך אך לטעמי הם נחותים מהמסכים שצויינו ואם אין לך את האפשרות להעלות את תקציבך אני לא ממליץ להסתפק במסכים אלו מאחר ואתה עלול להתאכזב .
חברים ,
תודה על תגובותיכם ! לפי הנתונים ה-PHD8 ניראת מרשימה , ללא שום ספק . היום בערב אלך לראות אותה באחת החנויות בפעולה . אני יכול להרחיב את התקציב ל-17000 , כך שזו לא בעיה .
היתי רוצה לבקש את דעתכם לגבי ההבדל בין ה-PHD8 לבין ה-PWD8 :
1.האם ההבדל באיכות , בשידורי טלויזיה (האם יש בכלל הבדל באיכות בשידורי הטלויזיה ?) מצדיק את ההפרש של 5000 שח בין השתים ?
2.האם תוכן HD מוצג באיכות הרבה יותר גבוהה על ה-PHD8 מאשר ב-PWD8 גם כשהמקור הוא סרט HD שמשודר דרך המחשב ?
3.באיזו חנות ניתן לראות את שתי הטלויזיות זו ליד זו באזור ת"א ? היתי לפני שבועיים במחסני חשמל ברחוב יגאל אלון בת"א ולא זכור לי שראיתי את הדגמים האלה של פנסוניק שם .
תודה מראש !
תודה על תגובותיכם ! לפי הנתונים ה-PHD8 ניראת מרשימה , ללא שום ספק . היום בערב אלך לראות אותה באחת החנויות בפעולה . אני יכול להרחיב את התקציב ל-17000 , כך שזו לא בעיה .
1.האם ההבדל באיכות , בשידורי טלויזיה (האם יש בכלל הבדל באיכות בשידורי הטלויזיה ?) מצדיק את ההפרש של 5000 שח בין השתים ?
2.האם תוכן HD מוצג באיכות הרבה יותר גבוהה על ה-PHD8 מאשר ב-PWD8 גם כשהמקור הוא סרט HD שמשודר דרך המחשב ?
3.באיזו חנות ניתן לראות את שתי הטלויזיות זו ליד זו באזור ת"א ? היתי לפני שבועיים במחסני חשמל ברחוב יגאל אלון בת"א ולא זכור לי שראיתי את הדגמים האלה של פנסוניק שם .
תודה מראש !
לי יש פיוניר 506XDE חבל על הזמן מלכת הפלזמות
לך על ה436 של פיוניר ליגה אחרת מכניסה את הPHD8 בכיס הקטן ואין תוספות שלא מגולמות במחיר שאחר כך תגלה
אם קצר בתקציב RXE והמחיר עולה לFDE עם מדיה רסיבר או XDE עם 2 HDMI(עדיף לך שיהיה כניסה אחתלשידורי HOT HD ושניה לHD DVD או BD שיוצא בקרוב )
אבל אז תוסיף עוד 8000 שח לתקציב
בהצלחה
לך על ה436 של פיוניר ליגה אחרת מכניסה את הPHD8 בכיס הקטן ואין תוספות שלא מגולמות במחיר שאחר כך תגלה
אם קצר בתקציב RXE והמחיר עולה לFDE עם מדיה רסיבר או XDE עם 2 HDMI(עדיף לך שיהיה כניסה אחתלשידורי HOT HD ושניה לHD DVD או BD שיוצא בקרוב )
אבל אז תוסיף עוד 8000 שח לתקציב
בהצלחה
אולי פיוניר היא ליגה שונה מאשר המסכים של הפנסוניק וnec מבחינת איכות אך היא בוודאות ליגה שונה במחיר
אני בספק אם התוספת הגדולה של המחיר כל כך שווה את התמורה
אני בספק אם התוספת הגדולה של המחיר כל כך שווה את התמורה
נערך לאחרונה על ידי avizov2 ב 01/07/2006 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אריאל, לא התרשמתי שה-436 הוא באופן דרמטי טוב יותר מה-PHD8. כמובן שלא בחנתי את ה-436 (את ה-PHD8 דווקא כן), כך שמדובר בהתרשמות כללית בלבד.
שווה כל פרוטה למי שיש הרבה כסף -נכון
אתה יכול לבחור תחביב פחות יקר מקולנוע ביתי -מה לעשות שבדכ מה שיותר טוב עולה יותר
אפשר לראות לא רע גם בטלויזיה שקנית בדיוטי פרי ב100 דולר אבל כאן זה פורום של משוגעים לפרפקטציוניזם וזה עולה הרבה
אתה יכול לבחור תחביב פחות יקר מקולנוע ביתי -מה לעשות שבדכ מה שיותר טוב עולה יותר
אפשר לראות לא רע גם בטלויזיה שקנית בדיוטי פרי ב100 דולר אבל כאן זה פורום של משוגעים לפרפקטציוניזם וזה עולה הרבה
בפירוש הphd8 טוב יותר מאשר הpwd8.hagi כתב:חברים ,
תודה מראש !...
אבל השאלה היא, האם 5 אלף שווה לך בשביל האיכות.
תלך לחנות ותבדוק את שני המסכים האלו.
את הphd8 עם: hd,dvd וכבלים\יס. ואת הpwd8 עם:כבלים וdvd.
ותחליט אם באמת תכני hd שווים לך תהפרש הזה.
בקשר לשאלה על איכות בטלויזיה, עם הpwd אתה תראה יותר טוב שידורי טלויזיה,
בזמן שבphd8 הוא יוציא איכות טובה, אבל כמובן תשים לב ליותר פאקים.
בקשר לחנות... בחנויות כמו "מחסני חשמל"
לא תראה מסכים מכויילים עם כבלים ותכנים הולמים.
תלך לחנויות פרטיות ותבדוק שם.
בקשר לאיכות הצפייה בשידורי טלוויזיה,
כמי שהיה לו את ה-PWD8 והחליף ל-PHD8, אני יכול להעיד שאין הבדל מהותי באיכות הצפייה בשידורי טלוויזיה בין שני המסכים.
אך בכל זאת, צפייה ב-PHD8 מאפשרת צפייה ממרחק מצומצם יותר, ללא תחושה שאתה מבחין בפיקסלים.
במעבר לחיבור מחשב, ההבדלים בין המסכים בולטים מאוד !!!
כמי שהיה לו את ה-PWD8 והחליף ל-PHD8, אני יכול להעיד שאין הבדל מהותי באיכות הצפייה בשידורי טלוויזיה בין שני המסכים.
אך בכל זאת, צפייה ב-PHD8 מאפשרת צפייה ממרחק מצומצם יותר, ללא תחושה שאתה מבחין בפיקסלים.
במעבר לחיבור מחשב, ההבדלים בין המסכים בולטים מאוד !!!
מה בנוגע לפלזמה החדשה של פילפס פיקסל פלוס דור שני?
ראיתי את המכשיר בקניון שבעת הכוכבים והתרשמתי ממנו מאד.
האם מכשיר זה טוב יותר מ-phd8?
האם מכשיר זה טוב יותר מ-phd8?