מאוכזב מאד מסמסונג D7000 ארבעה חודשים לאחר קנייה
תראו: עשיתי המון מחקרים ובדיקות לפני שרכשתי את הסמסונג LED D7000 בגודל 46 אינץ' וחיכיתי המון זמן כדי שיביאו את הטלוויזיה בייבוא רשמי.
לפני ארבעה חודשים רכשתי אותה ב-13K ממיטב כספי ולצערי אני מאד מאוכזב. קודם כל יש לה עננות מטורפת, משהו באמת לא נורמלי (וזה כבר אחרי החלפת המכשיר בגלל אותה תופעה בטלוויזיה הראשונה שקיבלתי). ואתמול הופיע לי גם פיקסל שרוף. זה כבר באמת מעצבן ומאכזב מאד - מטלוויזיה כל כך יקרה שנחשבת (כמעט) ספינת הדגל של סמסונג באמת שלא ציפיתי לכאלה תופעות שאופייניות אולי לטלוויזיות סוג ז'.
חברים, מה עליי לעשות לדעתכם?
לפני ארבעה חודשים רכשתי אותה ב-13K ממיטב כספי ולצערי אני מאד מאוכזב. קודם כל יש לה עננות מטורפת, משהו באמת לא נורמלי (וזה כבר אחרי החלפת המכשיר בגלל אותה תופעה בטלוויזיה הראשונה שקיבלתי). ואתמול הופיע לי גם פיקסל שרוף. זה כבר באמת מעצבן ומאכזב מאד - מטלוויזיה כל כך יקרה שנחשבת (כמעט) ספינת הדגל של סמסונג באמת שלא ציפיתי לכאלה תופעות שאופייניות אולי לטלוויזיות סוג ז'.
חברים, מה עליי לעשות לדעתכם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ה D7000 טלוויזיה מצויינת. המגרעה היחידה שלה זה העננות בחלק מהטלוויזיות שנובעת כנראה מתזוזה של הדיפיוזר בהובלה או הרכבה לא טובה שלו. בסכום ששילמת אני חושב שמגיעה לך החלפה עד שתהיה מרוצה שכן בעיות האיכות והתכן של סמסונג לא צריכות להיות הבעיות שלך. לחילופין, שיחזירו לך את הכסף.
אשרי המאמין שסמליין יחליפו מסך אחרי 4 חודשי שימושintegral כתב:ה D7000 טלוויזיה מצויינת. המגרעה היחידה שלה זה העננות בחלק מהטלוויזיות שנובעת כנראה מתזוזה של הדיפיוזר בהובלה או הרכבה לא טובה שלו. בסכום ששילמת אני חושב שמגיעה לך החלפה עד שתהיה מרוצה שכן בעיות האיכות והתכן של סמסונג לא צריכות להיות הבעיות שלך. לחילופין, שיחזירו לך את הכסף....
למכשיר הראשון שקיבלתי הביאו לי טכנאי שכמובן אמר שהוא לא רואה שום בעיה. הייתה סאגה לא קטנה דרך החנות ומול סמליין כדי שיחליפו לי את המכשיר (בהתחלה סירבו בסמליין להחליף, אח"כ אמרו לי לבטל עסקה) פתחתי על זה פוסט בעבר.
השאלה אם יש טעם להביא עוד פעם טכנאי ולהילחם בסמליין מחדש?
ומה שבאמת הגדיש את הסאה עכשיו זה הפיקסל השרוף.
ציפיתי ליותר ממכשיר טלוויזיה כזה ובמחיר שכזה.
השאלה אם יש טעם להביא עוד פעם טכנאי ולהילחם בסמליין מחדש?
ומה שבאמת הגדיש את הסאה עכשיו זה הפיקסל השרוף.
ציפיתי ליותר ממכשיר טלוויזיה כזה ובמחיר שכזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אתה מאוכזב מה7000 תומר מאוכזב מה8000 שהוא קנה מי בכלל בלבל לכם את המוח לקנות סמסונג זה טלויזיה שלא תכנס אליי הביתה גם אם הם יהיו לבד בעולם . פתאום כולם יודעים על עננות בטלויזיה .למה לא אמרתם את זה לפני שהוא קנה . פתאום כולם יודעים על בעיה שיש לסמסונג אם פיקסלים שרופים או תקועים . חברה יקרים גם אתה וגם תומר תעשו טובה לעצמכם אני לא יגיד לכם מה לעשות זה בעיה שלכם אבל אני מחזיר לחנות ולוקח טושיבה . ששם אין את הבעיות האלה . אה וגם רואים יותר טוב מהסמסונג שלכם .
ואח"כ צוחקים כאן על מי שקונה METS....
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
]עופרפולק כתב:אתה מאוכזב מה7000 תומר מאוכזב מה8000 שהוא קנה מי בכלל בלבל לכם את המוח לקנות סמסונג זה טלויזיה שלא תכנס אליי הביתה גם אם הם יהיו לבד בעולם . פתאום כולם יודעים על עננות בטלויזיה .למה לא אמרתם את זה לפני שהוא קנה . פתאום כולם יודעים על בעיה שיש לסמסונג אם פיקסלים שרופים או תקועים . חברה יקרים גם אתה וגם תומר תעשו טובה לעצמכם אני לא יגיד לכם מה לעשות זה בעיה שלכם אבל אני מחזיר לחנות ולוקח טושיבה . ששם אין את הבעיות האלה . אה וגם רואים יותר טוב מהסמסונג שלכם ....
עופר, התראנו ובלי סוף, במיוחד אחרי התערוכה שרבים ראו את העננות ב 8000, אבל מה, כל אוהדי סמסונג תקפו אותנו בלי סוף והחלטנו (לפחות אני) פשוט לשתוק. לצערי אני רואה ויודע שרבים נפגעו וסובלים עכשיו ממסך ששילמו עליו ממיטב כספם....
חבל ששתקתם אני במקרה בשבועיים האחרונים המון בפורום עד שקיבלתי החלטה לגבי טלוויזיה ולא נאמרה פה מילה אחת על עננות במסך וגם לא נראה לעין בחנות בצורה רצינית בכל מקרה רכשתי את ה-D6400 ומחר ההתקנה שלה אך במקרה ביום חמישי עברתי בחנות שקם אלקטריק וראיתי אותה מול הD6000
והעננות היתה גבוהה אפילו לעומתה!
בכל מקרה הדיבור היחיד שהיה בפורום זה פאסיב מול אקטיב ב3D אבל שום מילה לא נאמרה על עננות וחבל....
אה והיה גם דיבורים על הפאנלים המתחלפים!
והעננות היתה גבוהה אפילו לעומתה!
בכל מקרה הדיבור היחיד שהיה בפורום זה פאסיב מול אקטיב ב3D אבל שום מילה לא נאמרה על עננות וחבל....
אה והיה גם דיבורים על הפאנלים המתחלפים!
- ea_rambo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- שם מלא: ea_rambo
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא בטוח שהבנתי...
העננות של הD6400 הייתה גבוהה אפילו יחסית לD6000?scoop9 כתב: והעננות היתה גבוהה אפילו לעומתה!...
מפתיע אותי שכולם מכירים את בעיית העננות הזו בעוד דגמים של סמסונג.
הייתי בטוח שבעיית העננות הזו היא רעה חולה של D8000 שעפר עשה עליה ביקורת, ושגם שם דובר על דגש לזהירות בהובלה כדי למנוע מכות לדיפיוזר (אם אני לא טועה)...
נערך לאחרונה על ידי ea_rambo ב 26/11/2011 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
היית צריך לבדוק בחנות לפני שאתה קונה אם אתה תוכל להתמודד עם הזליגות
בכול זאת זה לא סוד גדול שהטלויזיה הזאת סובל מזליגות אור.
בכול מקרה אתה יכול ללחוץ שיחליפו לך את הטלויזיה ואני מאמין שבסופו של דבר יחליפו אותה
רק אל תצפה שהיא תהיה בלי זליגות...
בכול זאת זה לא סוד גדול שהטלויזיה הזאת סובל מזליגות אור.
בכול מקרה אתה יכול ללחוץ שיחליפו לך את הטלויזיה ואני מאמין שבסופו של דבר יחליפו אותה
רק אל תצפה שהיא תהיה בלי זליגות...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לפלאזמה זולה יש השתקפויות.asaf23 כתב:אין מסך מושלם...פלזמה משתקפת, לד חוסר אחידות...אולי הלוקל דימינג מתגבר על 2 הבעיות......
לפלאזמות כגון D7000/8000
אין שום השתקפויות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כן...יש מצב.scoop9 כתב:אולי בגלל סוג המסגרת של המסך?
לא יודע.
ב6000 זה מסגרת שחורה עבה כזו וב6400 מסגרת דקה ושקופה....
יש מצב?...
אחת הבעיות של המסגרת והמסך הדקיק היא קושי של הדיפיוזר והפילטר לבלום את העננות והזליגות.