ביקורת שירות irobot קהלת יבואני roomba/scooba בישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

בקצרה, רכשתי את הסקובה scooba (רובוט לשטיפת רצפות אח של הרומבה roomba) דרך קהלת (יבואני אירובוט irobot לישראל), לאחר שימוש אחד או שניים כשראיתי שהמוצר פשוט משאיר אחריו בערך 50% מהמים על הרצפה ולא עובד טוב שלחתי אותו לתיקון בחברה, תשובתם היתה כי אין בעיה במכשיר וכך הוא עובד.
כרגע המכשיר עדיין אצלם לאחר חודשיים + (רוצים שאשלם משלוח שליחים בשביל להחזיר את המוצר המקולקל\חסר תועלת אלי הביתה) או לחלופין לזכות אותי על 80% מהערך של המוצר + 100 ש"ח דמי ביטול שזה בחשבון גס 600ש"ח פחות ממה ששילמתי.

כרגע זה המצב.

חשבתי שעל מכשיר שעולה 2600 שקל בארץ אני לפחות אקבל שירות לקוחות טוב, טעיתי..

לתשומת ליבכם.

baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

עדיין אין חדש...

baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

בשעה טובה לאחר כמעט שנה הואילו קהלת להחזיר לי את הכסף בניכוי 100 ש"ח דמי ביטול

כזה שירות לא חוויתי מעולם..
לצורך השוואה עם שירות בארה"ב על ניטו שעלה לי 350$ ונשבר לו קפיץ, כשהייתי שוב בארה"ב הבאתי איתי את התקול ופשוט שלחו לי חלופי עם שובר משלוח חזרה לתקול ונגמר הסיפור.

בשורההתחתונה - תביאו מחו"ל אם יש אפשרות, ועם לא - לטעמי אין משמעות ממי קונים בארץ כי שירות טוב מהיבואן הרשמי לאתקבלו אז כנראה ששווה לנסות לחסוך קצת כסף..

כנראה שעד שלא נתחיל להחרים חברות ולגרום להם לפשיטות רגל לא יפנימו פה בארץ משצריך לתת שירות טוב ללקוחות.

צוותiRobotישראל
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

היי ברק,

אנו מצרים על חווית השירות הלא נעימה שעברת - זו היא לא הדרך בה אנו נוהגים ונשמח לברר ולבדוק מה קרה, על מנת לשפר את השירות.
כל לקוח חשוב לנו ולכן נרצה ליצור עימך קשר ולבדוק את פרטי האירוע.

נודה לך אם תוכל לשלוח לנו את מספר הנייד שלך לכתובת הדוא"ל שלנו [email protected] ואנו נחזור אליך.
שמחים תמיד לעזור,
וכאן בשבילכם לכל שאלה,

צוות רומבה iRobot ישראל
03-5366005 או 3055* מכל טלפון נייד

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

צוותiRobotישראל
מה ההגיון לתת לאדם תשובה אחרי שעבר סבל, ושירות נוראי? היה עליכם לתת שירות הרבה לפני, ולא הרבה אחרי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #6 

לא יודע מה היה בדיוק עם פותח השרשור אבל אני מוכרח להציג דעה שונה על היבואן והפעלת אחריות

בזמן טעינה נשמעה "יללה" חלשה מהרומבה והיו לי כ4 ימים עד סוף האחריות, הרומבה נמסרה לבדיקה וכשלקחתי אותה חזרה שאלתי מה היתה הבעיה:
המוח הוחלף לחדש בלי ממש לבדוק אם יש או אין "יללה" - זה שאמרתי שיש רעש מפריע הספיק לטכנאי גם בלי לשמוע אותו בפועל (בתנאי הרעש שם קשה מאוד לשמוע את הרעש)
בנוסף הוחלף המכסה העליון לחדש ללא השריטות שהיו בישן בלי שאבקש את ההחלפה...

הכול בימים האחרונים של האחריות

ירון

baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

צוותiRobotישראל כתב:היי ברק,

אנו מצרים על חווית השירות הלא נעימה שעברת - זו היא לא הדרך בה אנו נוהגים ונשמח לברר ולבדוק מה קרה, על מנת לשפר את השירות.
כל לקוח חשוב לנו ולכן נרצה ליצור עימך קשר ולבדוק את פרטי האירוע.

נודה לך אם תוכל לשלוח לנו את מספר הנייד שלך לכתובת הדוא"ל שלנו [email protected] ואנו נחזור אליך.
...
אין לי עינין לסייע לכם, התעייפתי מהשירות שלכם.

צוותiRobotישראל
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

mp3lll, לכן פנינו עכשיו כדי לברר מה הייתה הבעיה וכדי לעשות בדק בית אצלנו וללמוד להבא. כמו שכתבנו - זו לא חווית השירות אותה אנו נוהגים לתת.

ברק, כרצונך. בכל מקרה, אנחנו שמחים שהעלת את הנושא. הוא עבר להנהלת iRobot ישראל לבדיקה בכדי שמקרים כאלה לא יקרו שוב. אנו מצרים על עוגמת הנפש ונשמח לעמוד לשרותך בעתיד, באם תשנה את דעתך.
שמחים תמיד לעזור,
וכאן בשבילכם לכל שאלה,

צוות רומבה iRobot ישראל
03-5366005 או 3055* מכל טלפון נייד

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #9 

אני לא מבין מה הבעיה
אני לא קניתי את הרומבה והסקובה שלי מ- irobot ישראל.
אבל כשנדרשתי לשרות (בתשלום ומחוץ לתקופת האחריות המקורית בחו"ל) קיבלתי אותו ולא היו לי תלונות אליהם. אלא להיפך מאחר ואני לא מזדמן ליהוד ביקשתי שינסו לתקן המכשיר על המקום מסרו לי שבתוך 30 דקות המכשיר יטופל וכך היה.
לגבי תמחור המכשירים, החלפים והמתכלים יש לי ביקורת עליהם אבל מאחר ועלויות יבוא והפעלת שירות למוצר הן לא זולות בארץ אני יכול להבין אותם גם אם לא לאהוב את זה.
המכשיר מעצם טיבו משאיר אחריו שובל לח שמתיבש תוך חצי דקה לכל היותר(לפחות אצלי).
אני לא מכיר את התנאים הסביבתיים בהם הפעלת את המכשיר שלך ולמה ציפית ממנו.
אם קנית המכשיר ולא היית מרוצה מתפקודו מדוע לא ביטלת עסקה בתחום 14 הימים במסגרתם אתה זכאי לביטול?
נראה לי שהתוצאה הסופית - העובדה שאפשרו לך ביטול עסקה בניכוי הסכום המותר בניכוי על פי חוק הגנת הצרכן זה שרות טוב.
סלח לי אבל אני לא יורד לסוף דעתך בהודעה שלך - חוץ מדבר אחד, משך זמן הטיפול בך וההצעה הראשונה שנתנה לך - נראה לי שניתן היה לשפר את זמני הטיפול במחלוקת בינך לבינם.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #10 

צוותiRobotישראל,

אני משוכנע שאם אתם רוצים ללמוד את הנושא אתם יכולים לברר אצלכם לגבי הסיפור שעבר פה חבר הפורום.

אני בהחלט יכול להבין את החבר לאחר ש"אכל מרורים" במשך שנה.

לדעתי, כדאי לכם להגדיל ראש ולעשות את הבירור אצלכם ואפילו אם יש מקום לפצות את הבחור.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

baraq פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

Borderline1 כתב:אני לא מבין מה הבעיה
אני לא קניתי את הרומבה והסקובה שלי מ- irobot ישראל.
אבל כשנדרשתי לשרות (בתשלום ומחוץ לתקופת האחריות המקורית בחו"ל) קיבלתי אותו ולא היו לי תלונות אליהם. אלא להיפך מאחר ואני לא מזדמן ליהוד ביקשתי שינסו לתקן המכשיר על המקום מסרו לי שבתוך 30 דקות המכשיר יטופל וכך היה.
לגבי תמחור המכשירים, החלפים והמתכלים יש לי ביקורת עליהם אבל מאחר ועלויות יבוא והפעלת שירות למוצר הן לא זולות בארץ אני יכול להבין אותם גם אם לא לאהוב את זה.
המכשיר מעצם טיבו משאיר אחריו שובל לח שמתיבש תוך חצי דקה לכל היותר(לפחות אצלי).
אני לא מכיר את התנאים הסביבתיים בהם הפעלת את המכשיר שלך ולמה ציפית ממנו.
אם קנית המכשיר ולא היית מרוצה מתפקודו מדוע לא ביטלת עסקה בתחום 14 הימים במסגרתם אתה זכאי לביטול?
נראה לי שהתוצאה הסופית - העובדה שאפשרו לך ביטול עסקה בניכוי הסכום המותר בניכוי על פי חוק הגנת הצרכן זה שרות טוב.
סלח לי אבל אני לא יורד לסוף דעתך בהודעה שלך - חוץ מדבר אחד, משך זמן הטיפול בך וההצעה הראשונה שנתנה לך - נראה לי שניתן היה לשפר את זמני הטיפול במחלוקת בינך לבינם.
...
לגבי ביטול עסקה - ביקשתי אחרי יומיים, שכנעו אותי לשלוח לתיקון ולאחר שחזר (בערך אחרי שבוע) ביקשתי לבטל - עדיין במסגרת ה14 ימים ותראה כמה זמן זה לקח..

לגבי שובל הלחלוחית שמתייבש אצלך אחרי חצי דקה - אצלי היה צריך לעבור ממש עם סמרטוט בשביל לייבש את הרצפה או לחלופין לחכות המון זמן ביום חם עם חלונות פתוחים, שזה לא סביר בכלל, כמעט לא היו מים אפורים במיכל אחרי שהוא סיים את הפעולה..

shraga007 - אני לא מחפש פיצויים מה שחשוב לי שאנשים ידעו למה הם נכנסים + תקווה שאולי קהלת יפיקו לקחים ויתנו שירות למכשירים שהם מוכרים

שירות גרוע זה סטנדרט בארץ ורצוי שכל אחד שחווה שירות גרוע ישתף בכדי שכולנו נוכל להיות צרכנים נבונים יותר.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”