מסתמן: התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט יבוטל
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם לנו הצרכנים מספיק רצון להתמודד למול בזק אז היינו מקבלים גם מחיר הוגן ותשתית יותר מהירה ושנית הוט זה לא מדד להשווה כי הוט רק מגיבה לבזק ולא מובילה במחירים ושירות ......
והסיבה שלא יהיה "מסתמן: התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט יבוטל" עוד משנת 2007 היא :
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1448533
והסיבה שלא יהיה "מסתמן: התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט יבוטל" עוד משנת 2007 היא :
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1448533
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 01/12/2011 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה רק שוכח דבר שני ,רוב בני האדם קרי צרכנים מדברים בטלפוןChura כתב:אתה שוכח דבר אחד, הקו הקל מיועד למי שלא מבצע שיחות בקו, כך שקול הטיעון שלך בטל בשישים....
משפחה או חבר\ חברה אפילו סתם תמיכה\שירות לקוחות שעלול לקחת מעל חצי שעה ויותר ,למה
לי לדבר בסלולר , הרבה כסף.
אתה יודע כמה כסף חסכתי בטלפונים לשירות לקוחות , קיבלתי מאורנג' זיכוי ו 200 דקות חינם ועשית
עסקה עם 012 12M ב 30 שקל והכל דרך הטלפון של הוט בלי לדפוק חשבון .
אגב עבור ה 25 שקל שאתה משלם בבזק , אתה מקבל בהוט 300 דקות חינם
קישור
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... netoffers/
- uh99
- חבר מביא חבר

NEW_WAV מה אתה מקבל מפטריק שבשירשור על בזק .........הוט צצה בלי שום סיבה
חוסך והמוןןןןןןןןןן בשבילי ,הבנת !!! ,אתה תשלם ואני אחסוך שהרי בזק הרוויחה כ 300 מיליון שקל מהקווי ברבעון .uh99 כתב:NEW_WAV מה אתה מקבל מפטריק שבשירשור על בזק .........הוט צצה בלי שום סיבה...
פשוט מאד , תדע חוק שכל איש עשיר התחיל מלחסוך ולחסוך ויכולת לפתח תודעה צרכנית לכל לחיים ,אם תדע
איזה מלחמה יש על מחירי חיתולים , תבין הכל.
ברוך השם אני מרוצה ממה שיש לי .
שורה תחתונה , אם בזק תחסוך לי כסף מחר אהיה אצלה,עכשיו אני בהוט והכל משביע רצון ופועל כשורה .
מה עשתה בזק ב 3 חודשים בין יולי לספטמבר
הרווח הנקי של בזק ברבעון השלישי של שנת 2011 הסתכם ב- 550 מיליון ₪, ירידה של 6.5% בהשוואה לרבעון השלישי של שנת 2010. הירידה ברווח הנקי נובעת בעיקר מהוצאות מימון גבוהות יותר כתוצאה, בין היתר, מגידול בהיקף החוב. תרומת החברות בקבוצה לשורת הרווח: בזק קווי - 311 מיליון ₪, פלאפון - 263 מיליון ₪, בזק בינלאומי - 46 מיליון ₪, YES - הפסד נקי 76 מיליון ₪.
- uh99
- חבר מביא חבר

זה יודע מזמן
נחמד לדעת שכותבים על בזק הוט מזתחלת לעניין
נחמד לדעת שכותבים על בזק הוט מזתחלת לעניין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, מספיק עם האשמות חסרות בסיס והתנהגות לא ראויה.
ההודעות הללו הוסרו.
ההודעות הללו הוסרו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי למשל בבית יש קו קל שעליו גם ה ADSL אבל למעשה משמש גם קו טלפון לפקס, ניסיתי בזמנו לגמול את
אמא שלי שתחייה מקו נוסף לפקס אבל לא הלך, הפקס עדיין משמש אמצעי תקשורת חביב על מוסדות השלטון
והחברות השונות בקבלת שרות או שינויים מינהליים. בנוסף יש לנו קו טלפון של הוט (רק את שרות הטלפוניה).
אמא שלי שתחייה מקו נוסף לפקס אבל לא הלך, הפקס עדיין משמש אמצעי תקשורת חביב על מוסדות השלטון
והחברות השונות בקבלת שרות או שינויים מינהליים. בנוסף יש לנו קו טלפון של הוט (רק את שרות הטלפוניה).