מסתמן: התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט יבוטל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
JEXY כתב:
יש מצב שיחזירו גם משהו רטרואקטיבית??...
אתה רציני? אם הם יצטרכו לשלם רטרו לכולם,מחר הם פושטים רגל
אני בעד לא לבטל לחלוטין את התשלום הנ"ל (16 או 25..אין סיכוי שבזק יעשו את זה אלא אם כן המשרד יכריח,וגם אז זה ייקח ימבה בזמן) אלא להורידו ל4.99 נניח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
באסה, יש לי קו טלפון שכמעט לא בשימוש רק בגלל הסיפור הזה. אשקול לבטלו.
לא יבטלו ,אתם תמשיכו לשלם.
ההנחה שלי היא מאחר וצריך לשמור על קו פתוח עד הבית שכולל הוצאות חשמל וזה ה 50 שקל שאתם משלמים ,בלי
שהוצאתם שיחה אחת.
נ.ב אל תשכחו שעיקר הרווחים של בזק כ 300 מיליון רווח !!! ברבעון !!! בא מהשירות הקווי ודומיו יותר מפלאפון !!!,
אז בזק תוותר בתקופה כה קשה על ה 50 שקל מכל מנוי ,ברור שלא,מה גם ש YES מפסידים .
ההנחה שלי היא מאחר וצריך לשמור על קו פתוח עד הבית שכולל הוצאות חשמל וזה ה 50 שקל שאתם משלמים ,בלי
שהוצאתם שיחה אחת.
נ.ב אל תשכחו שעיקר הרווחים של בזק כ 300 מיליון רווח !!! ברבעון !!! בא מהשירות הקווי ודומיו יותר מפלאפון !!!,
אז בזק תוותר בתקופה כה קשה על ה 50 שקל מכל מנוי ,ברור שלא,מה גם ש YES מפסידים .
בהחלט אלטרנטיבה ,אני אסביר ,הוט נותנת בכמעט אותו מחיר את חבילת הטלוויזיה לבד או הטריפלmp3lll כתב:NEW_WAVE
אין אלטרנטיבה אחרת ( ואל תגיד HOT כי זה לא נקרא אלטרנטיבה)...
הכולל 12M תשתית + 500 דקות, לסלולר \קווי ,מה גם שהכל תחת מודם אחד הכולל ראוטר שאפשר לסגור
רק אותו בלחיצת כפתור שלא צריך !!! ,הכל פועל כמו שצריך ואפשר להישאר עם מספר בזק (ניוד),
אחרת אין סיבה ל 800 אלף מנויים בהוט , מה גם שהרבה מנויים על תשתית הוט בשביל האנלוגי ותאמין
לי זה מספיק .
http://www.hot.net.il/uploadfiles/10_20 ... ingles.pdf
חלוקה צרכנים קווים בישראל בזק 65% ,הוט 25% ,שאר חברות 10% (ספקיות אינטרנט).
זה יפה מאד בהתחשב שהשוק נפתח רק ב 2006 ואחרי 5 שנים בזק איבדה 35% מהלקוחות ,ברגע שהיו
50% לקוחות לבזק מהצרכנים הקווים ,לדעתי יקלו על בזק לשווק טריפל ,אבל עוד חזון למועד .
הוט אולי נותנת מלא דברים על הנייר, ואם יש לך מזל להיות באזור שיש להם תשתית נורמלית אולי גם זה יעבוד לך.
אבל ברגע שתהיה לך תקלה ותהיה, אני מבטיח לך, תנסה לקבל מהם שירות ותראה כמה זמן יקח להם לסדר את התקלה אם בכלל הם יצליחו, אני לחברה הרקובה הזאת לא מתקרב לאחר ניסיון מר עם השירות שלהם ובעיות כל שני וחמישי, ומעדיף לשלם עוד 20 שקל בשביל קו שעובד ללא בעיות.
גם בזק יודעים מזה שלא ממש יש להם תחרות,אבל בזק במונופול, מתנהגת ככזה, לא יוותרו על בוחטה כסף שהם מקבלים על כלום, אני מקווה שמשרד התקשורת יחכים ויכריח אותם לבטל את המס הזה.
אבל ברגע שתהיה לך תקלה ותהיה, אני מבטיח לך, תנסה לקבל מהם שירות ותראה כמה זמן יקח להם לסדר את התקלה אם בכלל הם יצליחו, אני לחברה הרקובה הזאת לא מתקרב לאחר ניסיון מר עם השירות שלהם ובעיות כל שני וחמישי, ומעדיף לשלם עוד 20 שקל בשביל קו שעובד ללא בעיות.
גם בזק יודעים מזה שלא ממש יש להם תחרות,אבל בזק במונופול, מתנהגת ככזה, לא יוותרו על בוחטה כסף שהם מקבלים על כלום, אני מקווה שמשרד התקשורת יחכים ויכריח אותם לבטל את המס הזה.
אם אתה מתכוון לתשתית אז שום מזל !!! אני מתאר לך יותר ממקום אחד באזורים שונים בארץ!!! חברים \חברה\משפחהcobraf כתב:הוט אולי נותנת מלא דברים על הנייר, ואם יש לך מזל להיות באזור שיש להם תשתית נורמלית אולי גם זה יעבוד לך.
גם בזק יודעים מזה שלא ממש יש להם תחרות,אבל בזק במונופול, מתנהגת ככזה, לא יוותרו על בוחטה כסף שהם מקבלים על כלום, אני מקווה שמשרד התקשורת יחכים ויכריח אותם לבטל את המס הזה....
,הכל תקין ועובד .
אם כולם היו חושבים כמוך לא היו להוט לקוחות ,עובדה שיש להם הרבה והם רווחיים.
לעניין השירות ,בכל חברה תקשורת נתקלתי בנציגים אדיבים \חכמים \יעילים גם פחות וגם יותר .
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
יש מצב .
ב09.10 הזמנתי אותם להתקנה בבית .
ב25.11 ביום שבת בשעה 18:50 לערך נפל הטלפון והאינטרנט רק בקו שלי
לא הצליחו לסדר את זה בתמיכה
משעה 8.30 בבוקר מחלקת ההנדסה עשתה מאמצים כבירים ובשעה 16:00 חזר הקו .
לאחר כמה שעות נפל האינטרנט וחוזר חלילה .
תואם לי טכנאי ליום ראשון הבא ב4.12 לבדיקת נזקים .
ב09.10 הזמנתי אותם להתקנה בבית .
ב25.11 ביום שבת בשעה 18:50 לערך נפל הטלפון והאינטרנט רק בקו שלי
לא הצליחו לסדר את זה בתמיכה
משעה 8.30 בבוקר מחלקת ההנדסה עשתה מאמצים כבירים ובשעה 16:00 חזר הקו .
לאחר כמה שעות נפל האינטרנט וחוזר חלילה .
תואם לי טכנאי ליום ראשון הבא ב4.12 לבדיקת נזקים .

רפאל מנצור
אני פשוט מסתכל למציאות בעיניים ,אני שואל אותך ,פה כל יום בפורום טוחנים את הוט לדעתי חלק זה סתם השמצות.zovirax כתב:NEW_WAVE הערצה שלך להוט זה כמעט בילתי נתפס... לא ראיתי אף פעם דבר כזה.
יש לך פוסטרים שלהם בבית ?...
והשאלה איך זה שיש להם 800 אלף לקוחות באינטרנט ??? ,תענה אתה ,אתה מבין את האבסרוד !!! .
חוץ מזה שאני אומר בפה מלא ,בעניין המג'יק HD כישלון מוחלט ,שנתיים היה להם זמן והם כשלו כישלון מוחץ ,
כלומר אני ענייני ומתכוון לזה שאין סיכוי שבזק יוותרו על 50 שקל דמי מנוי בתקופה כה קשה בשוק הישראלי .
נ.ב ואולי אתה צודק ,אפילו שאני רואה חוסר צדק לדעתי ,אולי אני לא צריך להתערב יותר מידיי ,בכל זאת זה לא עסק
שלי פרטי .
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אצלי עובד מצויין עם 12MB .
העניין הוא שיש מדי פעם ניתוקים בטלפון ובאינטרנט
בכל מקרה הזמנתי טכנאי
הם עדיפים מאשר בזק היקרנים - גם הם לא חפים מתקלות .
העניין הוא שיש מדי פעם ניתוקים בטלפון ובאינטרנט
בכל מקרה הזמנתי טכנאי
הם עדיפים מאשר בזק היקרנים - גם הם לא חפים מתקלות .

רפאל מנצור