מתבלט לגבי מסך 50 אינטש עד 12K
שלום
המרחק בין הטלווזיה לספה הינו כ4 מטר.
קראתי כאן בפורום כי למרחק כזה מומלץ טלווזיה 50 אינש.
האם יש לכם המלצות לטלווזיה בסביבות גודל זה עד 11-12 אלף ש"ח.
בדרך כלל צופים בשידורי HOT- SD וגם HD.
וסרטים באיכותFULL HD
אני מעדיף טלווזיה LED ואיכות ה 3D פחות חשובה לי בגלל שלדעתי התחום הזה לא מפותח מספיק.
בשבוע האחרון הסתכלתי על טלווזיות בגודל 47. מה שאומר שלגדול ל50 מייקר את העסק ומביא טלווזיה פחות טובה מה47.
חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק מידי כדי למנוע השתקפיות .
הסתכלתי על הD7000 והD6600 של סמסונג אבל בגדלים של 47 אינש בלבד.
אשמח לשמוע המלצות שלכם...
המרחק בין הטלווזיה לספה הינו כ4 מטר.
קראתי כאן בפורום כי למרחק כזה מומלץ טלווזיה 50 אינש.
האם יש לכם המלצות לטלווזיה בסביבות גודל זה עד 11-12 אלף ש"ח.
בדרך כלל צופים בשידורי HOT- SD וגם HD.
וסרטים באיכותFULL HD
אני מעדיף טלווזיה LED ואיכות ה 3D פחות חשובה לי בגלל שלדעתי התחום הזה לא מפותח מספיק.
בשבוע האחרון הסתכלתי על טלווזיות בגודל 47. מה שאומר שלגדול ל50 מייקר את העסק ומביא טלווזיה פחות טובה מה47.
חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק מידי כדי למנוע השתקפיות .
הסתכלתי על הD7000 והD6600 של סמסונג אבל בגדלים של 47 אינש בלבד.
אשמח לשמוע המלצות שלכם...
נערך לאחרונה על ידי raindm ב 28/11/2011 14:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היי
שראיתי את ה D7000/D8000 נבהלתי ממה שראיתי- השתקפות רצינית מהמסך.. המוכר אמר לי שחומר נגד השתקפות מגיע על חשבון איכות התמונה.
בכל מקרה אני יורד כרגע מסמסונג LED בגלל בעיות הפיקסול שאני קורא עליהם.
צריך מסך איכותי 50 אינש.. כמו שאמרתי מרחק צפייה 4 מטר. כרגע יש לי 47 אינש ומעדיף להגדיל בגלל שבHD לא רואים את כל הפירוט ממרחק כזה
משום מה LG אני לא בודק בגלל.. אולי בגלל דעה קדומה עליהם. הייתה ממליץ ללכת לבדוק את הטלווזיות שציינת?
רק מה ההבדל בין הדגמים?.
שראיתי את ה D7000/D8000 נבהלתי ממה שראיתי- השתקפות רצינית מהמסך.. המוכר אמר לי שחומר נגד השתקפות מגיע על חשבון איכות התמונה.
בכל מקרה אני יורד כרגע מסמסונג LED בגלל בעיות הפיקסול שאני קורא עליהם.
צריך מסך איכותי 50 אינש.. כמו שאמרתי מרחק צפייה 4 מטר. כרגע יש לי 47 אינש ומעדיף להגדיל בגלל שבHD לא רואים את כל הפירוט ממרחק כזה
משום מה LG אני לא בודק בגלל.. אולי בגלל דעה קדומה עליהם. הייתה ממליץ ללכת לבדוק את הטלווזיות שציינת?
רק מה ההבדל בין הדגמים?.
כדאי שתאמר איזה חברות אתה לא פוסל כדי שיהיה יותר קל להמליץ לך.
בכל אופן 50 אינץ קטן מדי למרחק שציינת !
אתה משדרג מסך 47 ל50 והשלושה אינץ הנוספים האלה לא יעשו הבדל משמעותי או מורגש יתר על המידה.
אם אתה כבר משדרג עדיף לקחת מסך 60 אינץ לפחות למרחק הזה אחרת לדעתי חבל על ההשקעה שלך.
בכל אופן 50 אינץ קטן מדי למרחק שציינת !
אתה משדרג מסך 47 ל50 והשלושה אינץ הנוספים האלה לא יעשו הבדל משמעותי או מורגש יתר על המידה.
אם אתה כבר משדרג עדיף לקחת מסך 60 אינץ לפחות למרחק הזה אחרת לדעתי חבל על ההשקעה שלך.
היי
לגודל 60 אינטש למרחק 4 מטר זה לא גדול מידי? האם 55 אינטש זה גם יכול לספק?
כרגע אני לא פוסל שום חברה. רק הסתייגות מסמסונג סידרה D בגלל בעיות העננות, פיקסול (פקסלים שרופים) ושקיפות. אבל לא שולל גם אותם על הסף.
הבעיה שככל שאני גודל בגודל האינטש ככה יורד איכות המסך כדי לעמוד בתקציב של סביבות 12K
לגודל 60 אינטש למרחק 4 מטר זה לא גדול מידי? האם 55 אינטש זה גם יכול לספק?
כרגע אני לא פוסל שום חברה. רק הסתייגות מסמסונג סידרה D בגלל בעיות העננות, פיקסול (פקסלים שרופים) ושקיפות. אבל לא שולל גם אותם על הסף.
הבעיה שככל שאני גודל בגודל האינטש ככה יורד איכות המסך כדי לעמוד בתקציב של סביבות 12K