HP touchpad עם אנדרויד 3.2
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
התפרסמה היום באחד מאתרי הקופונים הטאבלט להעיל עם Android 3.2
אני עוקב כבר תקופה אחרי הצוות של Cyanogen בתקווה שיפרצו אותו ותהיה גירסא מולצחת של אנדרויד למכשיר הנ"ל.
הייתכן כי ניתן לקנות אותו עם גירסאת אנדרויד 3 (כי כמדומני הגירסא עדיין לא שוחחרה למפתחים) או שבמקרה הנ"ל אין אמת בפרסום?
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינק או לא אבל אני בטוח שמי שמכיר את אתרי הקופונים יימצא אותו
אני עוקב כבר תקופה אחרי הצוות של Cyanogen בתקווה שיפרצו אותו ותהיה גירסא מולצחת של אנדרויד למכשיר הנ"ל.
הייתכן כי ניתן לקנות אותו עם גירסאת אנדרויד 3 (כי כמדומני הגירסא עדיין לא שוחחרה למפתחים) או שבמקרה הנ"ל אין אמת בפרסום?
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינק או לא אבל אני בטוח שמי שמכיר את אתרי הקופונים יימצא אותו
בולשיט. הגירסה של Cyanogen מבוססת על אנדרואיד 2.3.5.erlich01 כתב:התפרסמה היום באחד מאתרי הקופונים הטאבלט להעיל עם Android 3.2
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינק או לא אבל אני בטוח שמי שמכיר את אתרי הקופונים יימצא אותו...
בנוסף, זו עדיין גירסת אלפא - רחוקה מלהיות יציבה.
Batnun
.
לפי האתר המפוקפק הנ"ל, הם כבר מכרו 39 מכשירים (למרות שמן הסתם המספר מצוץ מהאצבע)...
רווח לא רע - אתה קונה סטוק ב-100$ ליחידה, ומוכר ב-1390 ש"ח. קרוב לוודאי שהרוב יבקשו עם אנדרואיד,
שזה אומר תוספת של 100 ש"ח ליחידה.
מעניין איך הם מתכוונים להתקין גירסת אלפא של אנדרואיד 2.3.5, ולהגיד לקונים ששילמו על אנדרואיד 3.2 שזה מה שיש.
Batnun
.
רווח לא רע - אתה קונה סטוק ב-100$ ליחידה, ומוכר ב-1390 ש"ח. קרוב לוודאי שהרוב יבקשו עם אנדרואיד,
שזה אומר תוספת של 100 ש"ח ליחידה.
מעניין איך הם מתכוונים להתקין גירסת אלפא של אנדרואיד 2.3.5, ולהגיד לקונים ששילמו על אנדרואיד 3.2 שזה מה שיש.
Batnun
.