קודים להפעלת מכשירים נוספים משלט הפלזמה
ברשותי מסך פלזמה של פיוניר 436XDE, השלט של מסך זה מסוגל לשלוט על מכשירים נוספים.
המכשירים הנוספים שברשותי הם: ממיר כבלים טומפסון דוקסיס, DVD תוצרת LG 3351P ורסיבר KENWOOD KRF-V4080D.
האם מישהו יודע מהם הקודים שיש לשתול בשלט של פיוניר על מנת להפעיל ממנו את המכשירים הנ"ל?
המכשירים הנוספים שברשותי הם: ממיר כבלים טומפסון דוקסיס, DVD תוצרת LG 3351P ורסיבר KENWOOD KRF-V4080D.
האם מישהו יודע מהם הקודים שיש לשתול בשלט של פיוניר על מנת להפעיל ממנו את המכשירים הנ"ל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
סביר מאוד להניח שלא תמצא. הקודים הללו מיועדים בד"כ לממירים וזהו, בגלל שהמסך כבר כולל רמקולים והגברה ברמה כלשהי.
אם אתה צריך שלט אוניברסלי, לא רצוי להסתמך על כאלה שבאים עם הרסיבר או המסך, אלא לרכוש מכשיר יעודי.
אם אתה צריך שלט אוניברסלי, לא רצוי להסתמך על כאלה שבאים עם הרסיבר או המסך, אלא לרכוש מכשיר יעודי.
אין לך בכלל קודים? גם לא במונאל המקורי? (הלא מתורגם)?
אם שהשלט של הרסיבר לומד, והוא שולט על 12 מוצרים אז למה לא להסתמך עליו..?oferlaor כתב:סביר מאוד להניח שלא תמצא. הקודים הללו מיועדים בד"כ לממירים וזהו, בגלל שהמסך כבר כולל רמקולים והגברה ברמה כלשהי.
אם אתה צריך שלט אוניברסלי, לא רצוי להסתמך על כאלה שבאים עם הרסיבר או המסך, אלא לרכוש מכשיר יעודי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
NBA,
אני בפירוש לא פוסל, רק שצריך לקחת בחשבון ששלט יעודי יעשה לרוב את העבודה טוב יותר.
עוד לא פגשתי בשלט של רסיבר שיכולתי באמת לחיות איתו (או ליתר דיוק ששאר דיירי הבית יכולים לחיות איתו...).
אני בפירוש לא פוסל, רק שצריך לקחת בחשבון ששלט יעודי יעשה לרוב את העבודה טוב יותר.
עוד לא פגשתי בשלט של רסיבר שיכולתי באמת לחיות איתו (או ליתר דיוק ששאר דיירי הבית יכולים לחיות איתו...).
כמעט כמו כל דבר יעודי שעושה את העבודה טוב יותר , להשוואת אי אפשר.. אבל השלט שלי בהחלט עושה עבודה נהדרת בהתייחס שהוא של הרסיבר
קימים קודים במנואל, אבל לא מתאימים למכשירים שברשותי.Nba כתב:אין לך בכלל קודים? גם לא במונאל המקורי? (הלא מתורגם)?...
כמו כן, השלט של הרסיבר אינו "חכם" מספיק על מנת לשלוט על מכשירים נוספים, אלא רק מכשירים של קנווד ואף זאת דרך CONTROL LINK.
אני רוצה לשלוט דרך השלט של המסך, שלפחות לפי הכתוב מסוגל לעשות זאת.
כמובן, תמיד קיימת האופציה לרכוש שלט אונבסאלי "חכם", יש המלצות ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: