בשבת משדרגים לי את האינטרנט למהירות של 100Mb לשניה :-)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ובנתיים ,אנחנו יכולים לשבת פה ,ורק לבכות עד כמה האינטרנט בארץ גרוע .. 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בבזק - שזה "עד 100 מגה" ובפועל בערך 60 מגה, וגם זה ביום טוב, אם אתה גר בבית ליד הארון.
או בהוט - ששם לא ניתן ללא תעדוף אצל הספק, ואז לא ממש ניתן לקבל את הקצב לחו"ל. וגם זה תלוי בעומס של השכנים, כך שבשעות העומס זה בערך 40 מגה. וגם בהצלחה עם הניתוקים שיש להם ברשת כל הזמן.
אני מעדיף את ה 50 מגה שלי בבזק. יציב, יש תעדוף לחו"ל, ונותן את הקצב כל הזמן.
או בהוט - ששם לא ניתן ללא תעדוף אצל הספק, ואז לא ממש ניתן לקבל את הקצב לחו"ל. וגם זה תלוי בעומס של השכנים, כך שבשעות העומס זה בערך 40 מגה. וגם בהצלחה עם הניתוקים שיש להם ברשת כל הזמן.
אני מעדיף את ה 50 מגה שלי בבזק. יציב, יש תעדוף לחו"ל, ונותן את הקצב כל הזמן.
מהירות ה-10Mb upload לשניה.l33cher כתב:Batnun - כמה קצב עולה? 1מגביט? 10?
עם איזה ספק? BT? VIRGIN? BULLDOG?
והכי חשוב (הישראליות שבי) - כמה יעלה התענוג?
...
ספק - Virgin:
http://shop.virginmedia.com/broadband/up-to-100mb.html
מחיר - 48 פאונד לחודש, כולל 45 ערוצי טלויזיה (חלקם ב-HD), וקו טלפון (שיחות חינם בסופ"ש).
Batnun
.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ההתקנה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) תהיה מאוד קצרהItay_Pollak כתב:ללקק את האצבעות
תן לנו רשמים אחרי ההתקנה...
אני לא נותן לטכנאי לגעת בכלום (לא שהוא יודע איך לטפל בציוד הזה).
אז כל מה שהוא עושה בתכלס זה לתת לי את המודם, אני מחבר אותו ל-Cisco ASA וזה כל הסיפור.
Batnun
.
למה צריך מחשב? ורכב?omri617 כתב:למה צריך מהירות כלכך גבוהה?
יש לי 5 מגה ואני מרוצה האמת .....
תלך לכל אחד ממי שקרא את הדיון הזה ברגל עד לבית שלו ואז תגיד לו יש לי 5 מגה ואני מרוצה
רק לצורך ההמחשה: בLAN יש 10/100/1000, מהירות החיבור שלך לאינטרנט היא חצי מהמהירות הכי נמוכה של הLAN
שמח?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אבל אם השימושים שלו זה GMAIL / FACEBOOK אז 5 מגה מספיקfighter כתב:למה צריך מחשב? ורכב?omri617 כתב:למה צריך מהירות כלכך גבוהה?
תלך לכל אחד ממי שקרא את הדיון הזה ברגל עד לבית שלו ואז תגיד לו יש לי 5 מגה ואני מרוצה
רק לצורך ההמחשה: בLAN יש 10/100/1000, מהירות החיבור שלך לאינטרנט היא חצי מהמהירות הכי נמוכה של הLAN
שמח?...
למה צריך? קח כמה סיבות:omri617 כתב:למה צריך מהירות כלכך גבוהה?
1. בקרוב Netflix מגיעים לאנגליה, יש כבר BBC iPlayer ו-Lovefilm. אפשר יהיה לראות סרטים באבחנה גבוהה.
2. הזרמת סרטים מהספריה הביתית לכל מקום (מכשירים סלולריים, טאבלטים או סתם חברים שרוצים לראות סרט שיש לך).
3. גיבויים לענן - לא ממש אפקטיבי אם יש לך אפלוד איטי...
4. אפשרות לאכסן שרתים שונים בבית (שרת קבצים או ווב).
5. וכמובן - הורדת סרטים ממקורות חוקיים או מפוקפקים. כיום ריפ באיכות גבוהה נע בין 20-45 גיגה לסרט.
אני בטוח שיש עוד שימושים
Batnun
.
נכון אבל מה שקורה שאנשים כמוהו כותבים בכוונה בשביל להפגין שאם להם זה סבבה אז למה כל השאר צריכים להישאר במהירות כזאת. אם אנשים היו ממשיכים לחשוב ככה, לא היינו עושים צרכים בשירותים אלא בבור ולא היה לנו חשמלzovirax כתב:אבל אם השימושים שלו זה GMAIL / FACEBOOK אז 5 מגה מספיקfighter כתב:למה צריך מחשב? ורכב?omri617 כתב:למה צריך מהירות כלכך גבוהה?
שמח?......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אוי כמה שיש ניתוקים בהוטjpost כתב:בבזק - שזה "עד 100 מגה" ובפועל בערך 60 מגה, וגם זה ביום טוב, אם אתה גר בבית ליד הארון.
אני מעדיף את ה 50 מגה שלי בבזק. יציב, יש תעדוף לחו"ל, ונותן את הקצב כל הזמן....
נורא ואיום
אני גולש בהוט 10 שנים וברוך השם ,אני מגיב בלי בעיות ומוריד קבצים , כנראה שאולי זה קשור לספק או להגדרותdoron35 כתב:אוי כמה שיש ניתוקים בהוטjpost כתב:בבזק - שזה "עד 100 מגה" ובפועל בערך 60 מגה, וגם זה ביום טוב, אם אתה גר בבית ליד הארון.
אני מעדיף את ה 50 מגה שלי בבזק. יציב, יש תעדוף לחו"ל, ונותן את הקצב כל הזמן....
נורא ואיום![]()
...
במחשב או לתכניות פייר וול .
עצה ,אל תנסו לבד להגדיר חייגן,תתקשרו ותלכו צעד צעד עם התמיכה, כי גם אני הגדרתי חייגן ונפלתי לא פעם.
חיבור האינטרנט של אמא של אישתי ישודרג בימים הקרובים (אם לא בוצע עדין) לסיב אופטי של 1GB ישירות לשרתים של גוגל...Batnun כתב:סוף סוף לא אהיה מוגבל למהירות עלובה של 50Mb לשניה כמו איזה איש מערות...
Batnun
....
היה עיכוב בחיבור כי הם רצו את החיבור בחדר והמתקין רצה להתחבר לסלון.
לא יודע מה המהירות האמיתית שהם יקבלו בפועל אבל נראה לי שזה יהיה מהיר מאוד
צריך לדעת היכן לגור (ולא הם לא בישראל)
ירון