סטרימר עם תמיכה ב3D SBS ובכתוביות.
שלום לכולם.
לא מזמן רכשתי טולוויזיה 3D של פיליפס (תלת מימד פאסיבי).
יש לי סטרימר ישן popcorn A110.
בעיקרון אני מרוצה ממנו בטירוף, יש לי אותו כבר בערך 4 שנים ואפילו לא תקלה אחת (טפו טפו טפו חח).
בכל מקרה אני מעוניין לראות תלת מימד (את התוכן אני יכול להוריד בלי בעיה).
את קבצי הSBS הסטרימר קורא יופי וכבר הצלחתי לראות תמונה מדהימה, הבעיה מתחילה עם הכתוביות.
מה אני צריך לעשות כדי לראות על הסטרימר הזה כתוביות בתלת מימד?
או שבכלל אצטרך לקנות אחד חדש התומך בקובץ כתוביות מיוחד (אחרי המרה מסוימת מSRT) או אפילו סטרימר שיוכל לזהות לבד ולהמיר לבד SRT לקובץ שצריך להמיר אליו ולצפות בסרט עם כתוביות כמו שצריך.
בקיצור אודה לכם על עזרתכם בנושא.
לא מזמן רכשתי טולוויזיה 3D של פיליפס (תלת מימד פאסיבי).
יש לי סטרימר ישן popcorn A110.
בעיקרון אני מרוצה ממנו בטירוף, יש לי אותו כבר בערך 4 שנים ואפילו לא תקלה אחת (טפו טפו טפו חח).
בכל מקרה אני מעוניין לראות תלת מימד (את התוכן אני יכול להוריד בלי בעיה).
את קבצי הSBS הסטרימר קורא יופי וכבר הצלחתי לראות תמונה מדהימה, הבעיה מתחילה עם הכתוביות.
מה אני צריך לעשות כדי לראות על הסטרימר הזה כתוביות בתלת מימד?
או שבכלל אצטרך לקנות אחד חדש התומך בקובץ כתוביות מיוחד (אחרי המרה מסוימת מSRT) או אפילו סטרימר שיוכל לזהות לבד ולהמיר לבד SRT לקובץ שצריך להמיר אליו ולצפות בסרט עם כתוביות כמו שצריך.
בקיצור אודה לכם על עזרתכם בנושא.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני לא נעול לגבי ה-A110, אבל ה-A200 וה-C200 יודעים לזהות תרגום תלת מימד עם באג קל שמציג את הכתוביות לעין שמאל בצורה טובה ולעין ימין בצורה קצת דהויה, מה שיוצר תחושת ריצוד.
כל מה שצריך לעשות זה להוסיף סיומת 3DSBS לשם הכתובית.
הנה ההודעה המקורית של ziv_r בנושא:
כל מה שצריך לעשות זה להוסיף סיומת 3DSBS לשם הכתובית.
הנה ההודעה המקורית של ziv_r בנושא:
שווה לנסות ולבדוק את זה גם אצלך.ziv_r כתב:יש לוודא כי הכתוביות בעלות שם זהה לקובץ הוידאו (חוץ מהסיומת) וכי ה- Encoding של הכתוביות מכוון לעברית, מגיעים לתפריט הזה על ידי לחיצה על כפתור Subtitle במהלך ה- Playback.
בנוסף, יש לתת לקבצים שם דומה לתבנית הבאה:[left]
Side-By-Side
Before: Movie.mkv
After: Movie.3DSBS.mkv
Top-And-Bottom
Before: File Name.m2ts
After: File Name.3DTAB.m2ts
[/left]...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
עד שנושא הכתוביות וממשק המשתמש לא יוסדר בסדרת ה- 200, לא הייתי ממליץ על רכישה עבור מי שחשוב לו תלת מימד תקין.
סיומות ה- 3DTAB & 3DSBS אפקטיבים רק בסדרות ה- 200, 300 וב- V8 של Popbox.
סטרימרים מבוססי RTL1186 כמו ה- Xtreamer Prodigy יודעים להציג את הכתוביות והממשק בצורה תקינה, אך הם חסרים כרגע מעבר אוטומטי למצב 3D.
סיומות ה- 3DTAB & 3DSBS אפקטיבים רק בסדרות ה- 200, 300 וב- V8 של Popbox.
סטרימרים מבוססי RTL1186 כמו ה- Xtreamer Prodigy יודעים להציג את הכתוביות והממשק בצורה תקינה, אך הם חסרים כרגע מעבר אוטומטי למצב 3D.