כמה שאלות בנוגע לרכישת טאבלט הפריים של אסוס בשימוש Mustop מאתר אמזון
טוב, ההחלטה התקבלה כבר לפני יותר מחודש ועכשיו הגיע הרגע לממש. אני הולך לרכוש את האסוס פריים טאבלט והשאלה כרגע היא איך וממי לקנות. יש לי אומנם אופצייה לעשות את זה דרך חבר שנמצא בארה"ב ושיכול לשלוח לי את הטאבלט במשלוח אישי לישראל, אבל אין לי (כרגע לפחות) כוח להתעסק עם זה ולכן אני מוכן לשלם את ה +100$ על מנת לחסוך את כאב הראש הזה.
כרגע היחידים למכור את המכשיר הם אמזון וכידוע הם לא עושים משלוחים של מוצרי אלקטרוניקה לישראל. לכן עלתה האופצייה לבצע את הרכישה דרך Mustop
ועכשיו לשאלות:
-האם באופן ודאי המכשיר יעבור דרך המכס או שגם כאן יש סיכוי שהוא יעבור מתחת לראדר ואני לא אשלם את המע"מ עליו?
-האם אין בעייה לבצע רכישה באמזון בשימוש כרטיס אשראי בינלאומי? האם הם לא דורשים כתובת בארה"ב גם של בעל הכרטיס
-מישהו יודע ויכול לתת הערכה תוך כמה זמן המשלוח מגיע מארה"ב לישראל מהרגע שהוא נוחת במחסני Mustop בניו ג'רזי?
-אם מישהו מכיר דרך קצרה יותר בזמן (אולי גם זולה יותר) להזמין את הטאבלט הזה לישראל (אין לי בעייה שההזמנה תהיה מאתר סורי או איראני העיקר שהוא יגיע מהר ובשלום ליעדו)
זהו לבינתיים....תודה מראש למשיבים
כרגע היחידים למכור את המכשיר הם אמזון וכידוע הם לא עושים משלוחים של מוצרי אלקטרוניקה לישראל. לכן עלתה האופצייה לבצע את הרכישה דרך Mustop
ועכשיו לשאלות:
-האם באופן ודאי המכשיר יעבור דרך המכס או שגם כאן יש סיכוי שהוא יעבור מתחת לראדר ואני לא אשלם את המע"מ עליו?
-האם אין בעייה לבצע רכישה באמזון בשימוש כרטיס אשראי בינלאומי? האם הם לא דורשים כתובת בארה"ב גם של בעל הכרטיס
-מישהו יודע ויכול לתת הערכה תוך כמה זמן המשלוח מגיע מארה"ב לישראל מהרגע שהוא נוחת במחסני Mustop בניו ג'רזי?
-אם מישהו מכיר דרך קצרה יותר בזמן (אולי גם זולה יותר) להזמין את הטאבלט הזה לישראל (אין לי בעייה שההזמנה תהיה מאתר סורי או איראני העיקר שהוא יגיע מהר ובשלום ליעדו)
זהו לבינתיים....תודה מראש למשיבים
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל התשובה שלי מבוססת על ניסיון עם החברה ezbuyus ולא mustop אבל אני מאמין שזה מאוד דומה.
1.המכשיר יעבור במכס ב100 אחוז, שאלתי בעצמי את החברה ואנו לי שהם מחוייבים להעביר במכס את כל המוצרים שהם מכניסים לארץ.
2.הזמנתי מאמזון המון פעמים, כרטיס אשראי בינלאומי עם הכתובת שezbuyus הביאו לי ותמיד עבד ללא בעיות
3.רוב הפעמים פחות משבוע.
1.המכשיר יעבור במכס ב100 אחוז, שאלתי בעצמי את החברה ואנו לי שהם מחוייבים להעביר במכס את כל המוצרים שהם מכניסים לארץ.
2.הזמנתי מאמזון המון פעמים, כרטיס אשראי בינלאומי עם הכתובת שezbuyus הביאו לי ותמיד עבד ללא בעיות
3.רוב הפעמים פחות משבוע.
טוב אופצייה חדשה נוספת לרכוש את המכשיר:
http://www.gamestop.com/tablets/asus-tr ... usFeatures
540$ לגירסת 32GB נשמע לא רע כרגע
http://www.gamestop.com/tablets/asus-tr ... usFeatures
540$ לגירסת 32GB נשמע לא רע כרגע