אבל אני לא מצטער נעבור את זה
הוא נקנה אצל יגאל מסטריאוסקופ שרות מדהים ובן אדם מהשורה הראשונה תודה לך על השרות

לפי התמונה שלך אני בטוח שאתה יוצא מהבוץ מהר מאודtomerz כתב:גם אני עמוק בבוץ רסיוור עם סאונד מדהים והנדסת אנוש ששואפת ל-0 הסתבכתי עם כל האפשרויות שלו![]()
הוא נקנה אצל יגאל מסטריאוסקופ שרות מדהים ובן אדם מהשורה הראשונה תודה לך על השרות...

בוס אני יודע, יש לי LX 60 שהוא פחות ידידותי למשתמש והגעתי לתוצאות מצויינות תוך שעה כולל תיקוניםbossgt6 כתב:niko
האמן לי כל הכיול הזה לוקח בערך 10 דקות !!! הוא עושה הכל לבד , אתה רק מקיש לו NEXT בסיום כל שלב , אם זה קשה ............

tomerztomerz כתב:גם אני עמוק בבוץ רסיוור עם סאונד מדהים והנדסת אנוש ששואפת ל-0 הסתבכתי עם כל האפשרויות שלו![]()
הוא נקנה אצל יגאל מסטריאוסקופ שרות מדהים ובן אדם מהשורה הראשונה תודה לך על השרות...

אולי לא -0 אבל צריך להתרגל אליה9000es כתב:tomerztomerz כתב:גם אני עמוק בבוץ רסיוור עם סאונד מדהים והנדסת אנוש ששואפת ל-0 הסתבכתי עם כל האפשרויות שלו![]()
נשמע מעט הזויי לכתוב שהנדסת האנוש של פיוניר שאופת ל 0![]()
על כל מקרה תתחדש![]()
אבל בלי תמונות זה לא עובר אצלנו בפורום ....... תמונות כמה שיותר מהר ....

בוס ידידיbossgt6 כתב:niko
האמן לי כל הכיול הזה לוקח בערך 10 דקות !!! הוא עושה הכל לבד , אתה רק מקיש לו NEXT בסיום כל שלב , אם זה קשה ............

בסדר יואב, יאללה שכנעת אותי , יש לך איזה אינטגרה שמסתובב בשוק ביד שניה בשבילי או משהוistarmini כתב:בוס ידידיbossgt6 כתב:niko
אתה בן הראשונים שאני קורא שעושים NEXT ו NEXT ו....... ומרוצים מהתוצאה.
אולי בכלל יש לך אונקיו בבית ואתה לא שמת לב.![]()
![]()
![]()
לאחר שהגורו לנושא יצא בהצהרה ,שהפרוססינג של פיוניר איכותי, בגלל מעבד ה TI שיש לו ומאחר ולאונקיו יש אותו מעבד בדיוק ,רק X3 , בהחלט יש מצב ,שיש להם אותו הפרוססינג לא?
תוסיף לזה מערכת כיול עדיפה באונקיו והנה יש מצב שיש לך אונקיו ואתה בכלל לא שמת לב.![]()
![]()
הכיול הראשוני ברסיבר החלומות הזה הוא בזיון. על מנת לקבל ממנו את המיטב יש להתעסק עם מערכת כיול שלו .
לדעתי אתה מפספס פה בגדול....

bossgt6 כתב:
בסדר יואב, יאללה שכנעת אותי , יש לך איזה אינטגרה שמסתובב בשוק ביד שניה בשבילי או משהו...