קניית WII או XBOX בארה"ב לשימוש בישראל

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
shellym3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

מתנצלת אם כבר עניתם מאה פעם על השאלות הבאות, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מהשנה האחרונה שמשלב את שתי המערכות, WII ו XBOX, בהבאה מארה"ב לארץ...

אני נמצאת כרגע בארה"ב ורוצה לקנות WII או XBOX קינקט כאן ולהביא אותו לארץ לשימוש של ילדות קטנות (גילאי 5 ו7).

מה עליי לדעת בנוגע לשיטות השידור השונות, הפריצות ושנאי החשמל בנוגע לכל אחת מהקונסולות?
האם אתם ממליצים על קונסולה אחת יותר מאשר על השניה בהתחשב בהבאה מארה"ב לארץ?

אשמח לתשובה מפורטת כיוון שאין לי מושג בנדון..

המון תודה לכולם מראש!
שלי 8)

Light
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 846
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אני מכיר לגבי XBOX360

את בכיף יכולה לקנות XBOX360 בלי שום בעייה +Kinect
הדבר היחידי הוא שבארץ תצטרכי לקנות ממיר מתח מ110 ל220

לגבי פורמטים של משחקים- רוב המשחקים החדשים הם Region FREE זה אומר שהם עובדים על כל הפורמטים, וחוץ מיזה תמיד אפשר לקנות משחקים מחו"ל אם הוא לא RF, ואז את צריכה לקנות פורמט NTSC

לגבי פריצות,
יש פריצה כרגע לXBOX360 - העלות של פריצה של XBOX חדש הוא בערך 350 שקל (אם הכונן אפשרי לפריצה) אם לא אז זה בערך 500 שקל כולל החלפת כונן

Light
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB

shellym3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה המהירה!

היות ומדובר בקונסולה שתשמש ילדות קטנות, הייתי רוצה שתהיה לי האפשרות לקנות משחקים בארץ בעברית. האם אכן אוכל לקנות משחקים בארץ שהם region free?

אז מה היא הפריצה אותה ציינת? להפוך את המכשיר מ ntsc ל region free? כמו כן, האם פריצה זו אפשרית לכל סוגי הxbox, כולל הקונסולה הדקה יותר slim?

המון תודה

Light
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 846
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

shellym3 כתב:תודה רבה על התגובה המהירה!

היות ומדובר בקונסולה שתשמש ילדות קטנות, הייתי רוצה שתהיה לי האפשרות לקנות משחקים בארץ בעברית. האם אכן אוכל לקנות משחקים בארץ שהם region free?

אז מה היא הפריצה אותה ציינת? להפוך את המכשיר מ ntsc ל region free? כמו כן, האם פריצה זו אפשרית לכל סוגי הxbox, כולל הקונסולה הדקה יותר slim?

המון תודה
...
לפי מה שאני מכיר, אין משחקים בעברית לא ל WII ולא ל xbox360
כל המשחקים הם באנגלית

הפריצה אפשרית גם על ה-slim אבל לא לכל הכוננים - אם הכונן שיהיה אצל בxbox360 יהיה כונן לא פריץ יש אופציות של החלפת כונן ואז פריצה

הפריצה נותנת לך אופציה להריץ משחקים פרוצים

לגבי פורמטים: אם את הולכת וקונה xbox360 אמריקאי אז ה XBOX יתמוך במשחקי NTSC ומשחקי Region FREE- אבל אין מה לדאוג המשחקים רוב המשחקים יוצאים גם ב PAL וגם ב NTSC

יש משחקים בxbox שהם מיועדים לילדים במיוחד עם ה Kinect - אחיינית שלי בת 5 אפילו משחקת עם עזרה של מבוגר בתפריטים (אחרי פעמיים שאת מראה לילדים הם כבר יודעים לבד לאן צריך להיכנס)

Light
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

לגבי ה WII - אפשר לקנות בארץ קונסולה מוסבת שתעבוד לך פיקס ב ~800 שח, אני לא בטוח שישתלם לך לקנות בארה"ב ואז להשקיע בהתאמות לארץ..

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”