טלוויזיה 42" - למשחקי PC ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש טלוויזיה 42" שתשמש לתכני HD (בעיקר דרך חיבור ל PC) ולחיבור ל PC לטובת משחקים.
תקציב: עד 5000 ש"ח
*אין צורך ב 3D
*פיצ'ירים מעניינים יתקבלו בברכה אבל בגדול אין ממש צורך ממשי באף אחד מהם

בקיצור,מסך שרואים בו טוב ל HD ומשחקי PC.

עזרה תתקבל בברכה!

תודה[/b]

ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו יודע אם panasonic e30 מתאימה לגיימינג ??

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

קודם כל - אם היית עושה חיפוש באתר היית מוצא מספר לא קטן של שרשורים בנושא.

כשאתה רוצה להשתמש בטלויזיה כמסך מחשב יש 3 דברים שהיא חייבת לעמוד בהם - לאג נמוך, יכולת להציג פיקסל לפיקסל את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך וזמן תגובה נמוך יחסית של הפיקסלים כדי להמנע מGhosting(קשור לסוג הפאנל).

הדגמים שמתאימים לדרישות שלך הם
42LK430 / 42LK450 של LG מ2011
42LD460 (אם תוכל עוד להשיג) מ2010
LA40D550 של סמסונג מ2011
LA40C530 של סמסונג (אם תוכל עוד להשיג) מ2010

כולן הרבה מתחת לתקציב שלך כשהזולה היא 42LK430 והיקרה הLA40D550. סמסונג לא מייצרת LCD ב"42 וגם זה שיקול.

הLCD של LG בייבוא רשמי מגיעות עם פאנל S-IPS. מבחינת זמן תגובה של הפיקסלים זה הפאנל הכי טוב. הוא לא סובל מGhosting נראה לעין. הוא לא סובל מGama Shift בזוויות כשמתסכלים מהצד. הוא מציג צבעים מדויקים יותר.
החסרון הגדול שלו זה ניגודיות ורמת שחורים גרועות ותופעה של הארה של הפאנל מזוויות צפיה אלכסוניות.

הLCD של סמסונג יכולות להגיע עם 3 סוגי פאנלים שונים. S-PVA, A-MVA וS-MVA. כולם מבוססי טכנולוגית VA כשרק אחד מהם, הS-PVA, מיוצר ע"י סמסונג והיתרון העיקרי שלו על האחרים הוא שחורים יותר טובים וזוויות צפיה יותר רחבות. סביר להניח שב"40 תקבל את הפאנל של סמסונג אם כי משתמש אחד דווח אחרת.
היתרון ביחס לS-IPS הוא בעיקר ניגודיות ורמות שחורים יותר טובות. החסרון הגדול הוא זמן תגובה גבוה של הפיקסלים מה שאומר שיש Ghosting ומריחות ברמה כזאת או אחרת.

בLG של 2011 יש 3 כניסות HDMI, כניסת USB שתומכת בMKV אבל בלי פס קול DTS וממיר דיגיטלי DVB-T מובנה.
בסמסונג של 2011 יש 4 כניסות HDMI, שתי כניסות USB שתומכות בMKV+DTS, אפשרות לנגן קבצים מהרשת וממיר DVB-T מובנה.

הטלויזיות של LG מגיעות עם יותר אפשרויות לכיול תמונה וצליל מסמסונג בטווח המחירים הזה.

אם לא מפריעה לך הניגודיות ורמות השחורים הגרועות אני ממליץ על 42LK430 עם S-IPS שיש בה רמקולים טובים וגם תעלה לך הכי פחות.

לגבי הE30 אני יודע שהיא לא מתאימה למחשב כי אף אחת מהטלויזיות של פנסוניק(לצערי כי זאת חברה אמינה מאוד) לא מתאימה לזה. מבחינת לאג יכול להיות שהיא מתאימה לקונסולה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

במעט יותר מהתקציב שלך אפשר להגיע לפיליפס 8605 שתהיה משמעותית טובה יותר ובעלת לאג מאוד נמוך. הבעיה שלה היא שהמסך מאוד מבריק, אבל אני לא יודע באיזה תנאים המסך יעבוד.

אם תעלה עוד קצת, ואם סביבת העבודה לא מוארת מדי, אז תוכל לקנות את הפלזמה של סמסונג בגודל 51" PS51D550. כמובן שתצטרך לשים לב לא לשים תמונה קבועה על המסך לאורך זמן אבל בתמורה תקבל מסך גדול משמעותית ותלת מימד. האינפוט לאג שלה בהגדרות הנכונות מצויין גם כן.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

בעניין הפנלים של הסמסונגים. היתרון הגדול של ה S-PVA על ה MVA הוא בזמן התגובה. לא הייתי מוותר במסך למשחקים של סמסונג על ה S-PVA.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

Roi232 כתב:

לגבי הE30 אני יודע שהיא לא מתאימה למחשב כי אף אחת מהטלויזיות של פנסוניק(לצערי כי זאת חברה אמינה מאוד) לא מתאימה לזה. מבחינת לאג יכול להיות שהיא מתאימה לקונסולה.
...
לא הבנתי איזה בעיה יש למסכי ליד של פנאסוניק או E-30 בחיבור למחשב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

Integral

יצא לי לבדוק LA37D550 עם פאנל AA01 ולהפתעתך ולהפתעתי ההפך הוא הנכון. הA-MVA לפחות בדגם הזה הרבה יותר מהיר מהS-PVA ויש בו לפחות 50% פחות Ghosting. אולי אני אפתח שרשור על זה עם תמונות שצילמתי.

9000es

הטלויזיות של פנסוניק לא תומכות בFull Chroma ואפילו לא במשהו שקרוב לזה. זה אומר שבחיבור לכרטיס מסך הטלויזיה לא תציג תמונה נכונה מבחינת מיקום הפיקסלים ומשחקי מחשב יראו במקרה הטוב לא חדים מספיק ובמקרה הרע מפוקסלים. אני לא סתם אומר - יצא לי לבדוק את זה על הU30M דרך שלושת הHDMI והVGA והתמונה לא הייתה טובה מספיק לשימוש כמסך מחשב קבוע. אני בכלל לא מדבר על טקסט. זה די חבל כמו שאמרתי כי פנסוניק נתפסת בעיניי כחברה אמינה והיא משתמשת בסוג פאנל אחד בלבד שזה די ראוי להערכה בתקופת ההגרלות הנוכחית.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

Roi232 כתב:Integral

יצא לי לבדוק LA37D550 עם פאנל AA01 ולהפתעתך ולהפתעתי ההפך הוא הנכון. הA-MVA לפחות בדגם הזה הרבה יותר מהיר מהS-PVA ויש בו לפחות 50% פחות Ghosting. אולי אני אפתח שרשור על זה עם תמונות שצילמתי.
...
יכול להיות שזה נכון לגבי ה AUO אבל לא בטוח שיקבל AUO.

לגבי הסיני (CMO)

תמונה

http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Roi232 כתב: ...הA-MVA לפחות בדגם הזה הרבה יותר מהיר מהS-PVA ויש בו לפחות 50% פחות Ghosting...
...
A-MVA = AU Optronics. לא סתם כתבתי את זה. הפאנל של Chi Mei הוא S-MVA. הם שוכחים לציין את האות המשמעותית הזאת.

אינטואיטיבית אני מאמין שבדגם הזה ספציפית הS-MVA גם לא יהיה יותר איטי מהS-PVA אחרת זה יהיה בלתי ניתן לצפיה.

ראיתי כבר מספר מכובד של D550 ב"40 וב"37 בעיקר בא.ל.מ ובטרקלין חשמל ועוד לא יצא לי לראות פאנל של Chi Mei.
שים לב שזה ששבר את הרצף קיבל HN ולא CN. אף אחד לא וודא מה זה.

שלא יהיה לך ספק - סמסונג מייצרת S-PVA באיכויות שונות. הפאנל בD8000 לא יהיה כמו בD550 בלי קשר לHz.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

לפי משתמשים ב AVS והקוד ב SERVICE MENU, פנל HN זה CMO או אולי יותר נכון CMI.

ברור שזה לא יהיה הפנל של ה D8000, אבל שים לב בביקורת שמדובר על ה D5000 כך שבהחלט זה יכול להיות אותו הפאנל.

ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

קודם כל תודה על העזרה !

לגבי ה D500,האם ה 46" זהה במאפיינים שלה לאלה שציינת לגבי ה 40" ?
ובהנחה שכן: אני מבין ממך שפאנל ה S-PVA הוא המתאים ביותר ורציתי לדעת כמה נורא הוא עבור גיימינג,כלומר אני מבין שהוא לא הכי מתאים אבל האם עונה על דרישות סבירות+ לגיימינג ? (אני מוכן להתפשר מכיוון שצפייה בסרטי FHD היא אחת מהשימושים הנפוצים שלי)

בנוסף לזה,מה הסיכוי שאני יכול באמת לקבל את הפאנל הזה ואיך אני מגדיל את הסיכויים לכך ?

תודה רבה על העזרה !

ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

מישהו ??

ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

הקפצה..חברים אני חייב עזרה בבחירת מסך 42-46" לגיימיניג בעיקר ולתכני HD (מחיבור למחשב).
אין צורך ב 3D
*פיצ'ירים מעניינים יתקבלו בברכה אבל בגדול אין ממש צורך ממשי באף אחד מהם

בקיצור,מסך שרואים בו טוב ל HD ומשחקי PC.

תקציב: עד 5000 ש"ח

ido-g פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

עזרה ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”