שלום לכולם,
קראתי חוות דעת באתר על שלל המוצרים שזמינים היום וברצוני לשאול האם ישנו מוצר אחד שמסוגל גם לנגן קבצי MKV 1080P (מכונן USB ומהרשת הביתית שלי בלי שאצטרך להמיר שום דבר) וכן מסוגל גם לנגן קבצים מנטפליקס והולו פלוס (יש לי חשבונות שם וחשבון VPN). כרגע יש ברשותי בוקסי בוקס, אבל מטריד אותי שכבר חלף זמן רב והם עדיין לא מציעים תוסף שתומך בהולו פלוס.
חשוב לי שהמוצר יהיה מסוגל לנגן הכל בעצמו, אני יודע שישנם פתרונות כמו PlayOn ו-TVersity שרצים על המחשב, אבל אני רוצה לעשות הכל דרך מכשיר אחד בלי שאצטרך להריץ דברים ברקע.
בינתיים לפי מה שקראתי, לכל מוצר יש משהו אחד מבין הדברים שציינתי שהוא לא מסוגל לנגן: הבוקסי בוקס לא מסוגל לנגן קבצים מהולו / הולו פלוס, האפל טיוי הפרוץ לא מסוגל להוציא פלט של 1080P והרוקו לא מנגן MKV בלי שיהיה צורך בהמרה כלשהי קודם לכך.
להבנתי המכשיר היחיד שעושה הכל זה WDTV Live, האם אכן כך הדבר והאם אתם מכירים מכשירים נוספים שמסוגלים לנגן הכל? (ורצוי עם תמיכה בכתוביות בעברית).
אני מודע לכך שמחשב HTPC יעשה כל מה שארצה ועוד, אבל כרגע אני מחפש פתרונות זולים יותר, קטנים יותר, שקטים יותר וגם כאלה שפשוט יוצאים מהקופסה כשהם עובדים בלי יותר מדי התקנות והתעסקות (ואם אפשר - מכשיר קטן יותר מ-HTPC Mini).