dtouitou כתב:עכשיו, לגבי המילה שנתת לאיש שלך אצל היבואן עיצתי היא: אל תשמור על המילה! פרסם ברבים את המחיר שהישגת. תחשוב: סביר להניח שמי שמכר לך לא מפסיד עליך. לכן כאשר הוא מבקש ממך לא לפרסם הוא בעצם מבקש ממך לעזור לו למכור במחיר מופרז למי שיש יכולת פחותה ממך להתמקח.
מאותה סיבה המעסיק שלך לא רוצה שתספר לחבריך לעבודה את משכורתך. כי אם כולם ידעו את המשכורות של כולם המשכורות יעלו. גם כאן, אם כול הצרכנים ידעו כמה כל אחד שילם המחירים ירדו! ומהסתכלות על מחירי האודיו בארה"ב תאמין שיש להם מאיפה לרדת!!!
לכן, לדעתי פרסום המחיר ושבירת הפסאדו קרטל הקיים בין יבואני וסוחרי אודיו בארץ מוסרי הרבה יותר משמירת המילה שלך.
ושוב, תתחדש!
...
קודם כל תודה!
תראה, אצלי מילה זו מילת ברזל. במסגרת העבודה שלי אני עובד ישירות מול בכירים בניופאן.
המחיר שעשו לי בניופאן הוא מחיר כטובה אישית ואני לא הולך לעשות מזה רעש.
המחיר הוא מחיר מדהים, אבל הוא מחיר שהוא כטובה אישית.
ודאי שניופאן לא הפסידו כסף בשבילי, אבל אני יכול להבטיח לך שהם לא נתנו לי למטרת רווח.
ומה שאני אומר לך זה ודאי.
כדי לא לירוק לבאר ממנה אני שותה, אני אשמח לנהל איתך את הדיון הזה באופן פרטי, או בטלפון. מחיר לא יכול לחשוף.
אם אתה היית מחפש טלויזיה שעולה 10K , והיה בא אליך חבר ממש טוב ואומר לך - אני מסדר לך את הטלויזיה ב-6K ישירות מהיבואן, אבל זה חייב להשאר בינינו.. אתה היית רץ ומפרסם?
תודה על הברכות!!!!!