ממיר Yes Max HD - "הזמנת התוכנית נכשלה" : אין אפשרות להקליט
חברים יש לי בעיה חוזרת בממיר yes max hd שלי .
במקרה רגיל הייתי מחכה לטכנאי אבל הוא מגיע רק ביום חמישי ואשתי מנדנדת שהיא לא יכולה להקליט את התוכניות שלה אז חשבתי שאולי יש פה מומחים שיכולים לעזור לי.
מדובר על ממיר יחסית חדש שהוחלף לפני כחודש ומשום מה פתאום אני לא יכול להקליט כלום , אין לי בכלל הקלטות וכמובן לא ניתן להריץ אחורה בזמן תוכנית
דיברתי עם הנציגים שלא ממש מבינים כלום - לפי דעתי יש להם סוכ של פרוטוקול או FAQ שממנו הם מנסים לתקן את התקלות וזה לא ממש עוזר.
כבר הוצאתי והחזרתי לחשמל פעמיים אפילו בצעתי :
הגדרות - הגדרות מתקדמות - הגדרות ראשוניות
אבל כלום לא עוזר יש לי את אותה תופעה
שאני מנסה להקליט הוא רושם לי : "הזמנת התוכנית נכשלה" ואותה תופעה שאני לוחץ "הזמן לצפייה" לא רק בהקלטה.
האם יש למישהו מושג מה נסגר עם הממיר הזה?
אני ממש מתחיל לאבד סבלנות עם החברה הזאת והתקלות בממיר הזה.
אשמח לעזרה
תודה
במקרה רגיל הייתי מחכה לטכנאי אבל הוא מגיע רק ביום חמישי ואשתי מנדנדת שהיא לא יכולה להקליט את התוכניות שלה אז חשבתי שאולי יש פה מומחים שיכולים לעזור לי.
מדובר על ממיר יחסית חדש שהוחלף לפני כחודש ומשום מה פתאום אני לא יכול להקליט כלום , אין לי בכלל הקלטות וכמובן לא ניתן להריץ אחורה בזמן תוכנית
דיברתי עם הנציגים שלא ממש מבינים כלום - לפי דעתי יש להם סוכ של פרוטוקול או FAQ שממנו הם מנסים לתקן את התקלות וזה לא ממש עוזר.
כבר הוצאתי והחזרתי לחשמל פעמיים אפילו בצעתי :
הגדרות - הגדרות מתקדמות - הגדרות ראשוניות
אבל כלום לא עוזר יש לי את אותה תופעה
שאני מנסה להקליט הוא רושם לי : "הזמנת התוכנית נכשלה" ואותה תופעה שאני לוחץ "הזמן לצפייה" לא רק בהקלטה.
האם יש למישהו מושג מה נסגר עם הממיר הזה?
אני ממש מתחיל לאבד סבלנות עם החברה הזאת והתקלות בממיר הזה.
אשמח לעזרה
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני יכול להזדהות עם התסכול שלך
אני זוכר את הימים שבהם גם לי היו בעיות עם הממיר הזה (לפני למעלה משנתיים). מאז אפס בעיות. גם אצלי, גם אצל אחותי, אצל אחי ואצל ההורים.
מקווה שהבעיה תיפתר בהקדם.
אני זוכר את הימים שבהם גם לי היו בעיות עם הממיר הזה (לפני למעלה משנתיים). מאז אפס בעיות. גם אצלי, גם אצל אחותי, אצל אחי ואצל ההורים.
מקווה שהבעיה תיפתר בהקדם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
האמת שיש לי את הממיר הזה כמעט מהיום הראשון שהוא הופץ ובאמת בהתחלה היו כמה בעיות אבל בשנה האחרונה הוא עובד פיקס.
לגבי הוצאה מהחשמל - חיכית לפחות דקה עד שחיברת חזרה?
לגבי הוצאה מהחשמל - חיכית לפחות דקה עד שחיברת חזרה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כן, מהנסיון שלי (וגם ממה שממליצים בתמיכה הטכנית של יס)
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אכן נראה כמו בעיה בדיסק קשיח של הממיר מה שדורש החלפה של הממיר לאחד אחר.תנסה לבצע אתחול הדיסק בהגדרות של הממיר.קח בחשבון שהקלטות נמחקות אם קיימות כאלה.לגבי ההוצאה מחשמל הזמן באמת משנה כי גם ברגע שמאפסים הדיסק ממשיך להסתובב.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
האם הטכנאים מחליפים לממיר חדש לגמרי - 1 גיגה - או מביאים ממירים מהדור הקודם - כלומר חצי גיגה?
יש לי ביקור טכנאי מחר ואיך אני משכנע אותו להחליף את הנוכחי חצי גיגה בחדש עם המדבקה הכתומה שהוא 1 גיגה?
יש לי ביקור טכנאי מחר ואיך אני משכנע אותו להחליף את הנוכחי חצי גיגה בחדש עם המדבקה הכתומה שהוא 1 גיגה?
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מה שיהיה לטכנאי זמין באותו רגע,מילא 500 גיגה וטרה,עדיין יש מלאי של ממירי MAXHD דור ראשון עם המעבד הפחות חלש והיותר איטי שיש לו 2 דגמים אחד של 320 ואחד של 500 גיגה. ככה שזה תלוי במזל שלך,מה שכן לבקש לא עולה לך כסף ובמידה ויש לו באוטו אני לא רואה סיבה שלא ילך לקראתך.