במקרה של טעות אשמח אם יועבר לפורום הנכון... בקשר לסיומות של קבצים והמרה...
שלום לכולם...
יש לי סרט hd ששוקל 60 ג'יגה עם סיומת קובץ של mp4.
משום מה ולצערי הרב האקסטרימר פרו שלי לא מצליח לפענח את הקובץ ואני נשאר מאוכזב!
אני מעוניין להמיר את הקובץ לסיומת של mkv היות ואני יודע שהסרטים שברשותי נראים ממש מצויין בlcd כמובן דרך האקסטרימר פרו.
שאלותי הן ואשמח אם יענו לי בפירוט:
1. האם כאשר אני אעשה המרה מmp4 לmkv האיכות של הוידאו תרד?
2. האם כאשר אני אעשה המרה מmp4 לmkv האיכות של האודיו תרד?
3. האם ישנה תוכנה שעושה את ההמרה מmp4 ל mkv ושומרת על האיכות הגבוהה ביותר ואף בחינם? להזכירכם שזהו סרט hd מלא ששוקל 60 ג'יגה ואורכו כשעה.
4. האם ישנו איזה fix או עדכון כך שהאקסטרימר פרו יצליח להפעיל את הקובץ mp4 ? וכך לא אצטרך המרה...
5. האם ישנה איזו סיומת מומלצת יותר מהmkv? ששומרת על האיכות של קובץ הmp4? ונתמכת ע"י האקסטרימר?
כמו כן עליי לציין שאין לי שום בעייה של מקום כך שאם יש אופציה שהנפח של הקובץ יגדל זה לא משנה.
6. אשמח לתשובות קלילות היות והבנתי בנושא כרגע שואפת ל- 0 .
תודה מראש
metlon
דרך אגב ושכחתי לציין ... האם יש אפשרות ליצור תפריטים כמו בדיוידי אבל לקובץ של mkv או לקובץ שיתמך ע"י האקסטרימר ושישאר באיכות הגבוהה של hd?
המטרה הסופית היא שמירה על האיכות של הוידאו ושל הסאונד ושיתמך ע"י האקסטרימר.
תודה שוב
metlon
יש לי סרט hd ששוקל 60 ג'יגה עם סיומת קובץ של mp4.
משום מה ולצערי הרב האקסטרימר פרו שלי לא מצליח לפענח את הקובץ ואני נשאר מאוכזב!
אני מעוניין להמיר את הקובץ לסיומת של mkv היות ואני יודע שהסרטים שברשותי נראים ממש מצויין בlcd כמובן דרך האקסטרימר פרו.
שאלותי הן ואשמח אם יענו לי בפירוט:
1. האם כאשר אני אעשה המרה מmp4 לmkv האיכות של הוידאו תרד?
2. האם כאשר אני אעשה המרה מmp4 לmkv האיכות של האודיו תרד?
3. האם ישנה תוכנה שעושה את ההמרה מmp4 ל mkv ושומרת על האיכות הגבוהה ביותר ואף בחינם? להזכירכם שזהו סרט hd מלא ששוקל 60 ג'יגה ואורכו כשעה.
4. האם ישנו איזה fix או עדכון כך שהאקסטרימר פרו יצליח להפעיל את הקובץ mp4 ? וכך לא אצטרך המרה...
5. האם ישנה איזו סיומת מומלצת יותר מהmkv? ששומרת על האיכות של קובץ הmp4? ונתמכת ע"י האקסטרימר?
כמו כן עליי לציין שאין לי שום בעייה של מקום כך שאם יש אופציה שהנפח של הקובץ יגדל זה לא משנה.
6. אשמח לתשובות קלילות היות והבנתי בנושא כרגע שואפת ל- 0 .
תודה מראש
metlon
דרך אגב ושכחתי לציין ... האם יש אפשרות ליצור תפריטים כמו בדיוידי אבל לקובץ של mkv או לקובץ שיתמך ע"י האקסטרימר ושישאר באיכות הגבוהה של hd?
המטרה הסופית היא שמירה על האיכות של הוידאו ושל הסאונד ושיתמך ע"י האקסטרימר.
תודה שוב
metlon
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2791
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אתה מניח הנחות שטעות ביסודן.
אין קשר הכרחי בין סיומת הקובץ לעובדה שהאקסטרימר מנגן או לא מנגן אותו ובודאי לא לגבי איכותו.
לי יש קבצי MP4 שמנגנים אבל נתקלתי גם בכאלה שלא, כנ"ל גם MKV.
מה שקובע הוא הקודק והגדרות הקידוד בזמן ההמרה.
כל סטרימר מבוסס על חומרה לפיענוח , לכן שינויים מסויימים בהגדרות יכולות לגרום לאי נגינה כי החומרה לא תומכת.
אין קשר הכרחי בין סיומת הקובץ לעובדה שהאקסטרימר מנגן או לא מנגן אותו ובודאי לא לגבי איכותו.
כל סטרימר מבוסס על חומרה לפיענוח , לכן שינויים מסויימים בהגדרות יכולות לגרום לאי נגינה כי החומרה לא תומכת.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
תודה על התשובה... הבנתי יותר ... האם יש דרך ...
האם ישנה דרך להשיג את מה שאני צריך?מספיקלי כתב:אתה מניח הנחות שטעות ביסודן.
כל סטרימר מבוסס על חומרה לפיענוח , לכן שינויים מסויימים בהגדרות יכולות לגרום לאי נגינה כי החומרה לא תומכת....
או אולי לשנות את הקידוד בקובץ או להמירו למשהון אחר...
בקיצור אני צריך שהקובץ יהיה באיכות המושלמת ביותר ושיופעל באקסטרימר
תודה לעונים...
נו חברה מה קורה ? אני חייב לדעת תשובה
זהו סרט מאוד מאוד חשוב לי ואני חייב להמירו לסיומת mkv אבל שיישמרו האיכויות של הסאונד והוידאו.
תודה
metlon
תודה
metlon
Re: נו חברה מה קורה ? אני חייב לדעת תשובה
תנסה אולי עם התוכנה "Free Video Converter" החינמית - והצלחה למחשב שלך.. חחח... יקח לו קצת זמן...metlon כתב:זהו סרט מאוד מאוד חשוב לי ואני חייב להמירו לסיומת mkv אבל שיישמרו האיכויות של הסאונד והוידאו.
תודה
metlon...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
דבר ראשון יש מיליון תוכנות המרה טובות החל מ super למשל. לא ברור לי איזה סרט שוקל 60 גיגה לשעה, זה כנראה משהו שהומר מראש מפורמט אחר (למשל ממצלמת וידאו hd).
אני עובד עם avs converter שאמנם עולה כסף אבל לא נפלה לי באף פורמט. אם תשמור על קצב נתונים גבוה דיו, אין סיבה לבעיה באיכות התמונה.
רק שים לב שסטרימרים מוגבלים בזיכרון וככל שקצב הנתונים גבוה יותר, כך נדרש יותר זיכרון. זו הסיבה שרצוי לשמור ב hd על קצב נתונים סביר : 20 או 30 Mbps יספיקו בהחלט לכל תוכן הגיוני.
DaNiStO
נא להקטין את גודל החתימה שלך בדחיפות.
אני עובד עם avs converter שאמנם עולה כסף אבל לא נפלה לי באף פורמט. אם תשמור על קצב נתונים גבוה דיו, אין סיבה לבעיה באיכות התמונה.
רק שים לב שסטרימרים מוגבלים בזיכרון וככל שקצב הנתונים גבוה יותר, כך נדרש יותר זיכרון. זו הסיבה שרצוי לשמור ב hd על קצב נתונים סביר : 20 או 30 Mbps יספיקו בהחלט לכל תוכן הגיוני.
DaNiStO
נא להקטין את גודל החתימה שלך בדחיפות.
תודה על התשובות וההסבר הנחמד....
אז ככה :oferlaor כתב:דבר ראשון יש מיליון תוכנות המרה טובות החל מ super למשל. לא ברור לי איזה סרט שוקל 60 גיגה לשעה, זה כנראה משהו שהומר מראש מפורמט אחר (למשל ממצלמת וידאו hd).
DaNiStO
נא להקטין את גודל החתימה שלך בדחיפות....
הסרט אכן הוסרט במסרטת hd והוא שוקל 60 ג'יגה העניין הוא שהוא נשמר בפורמט avchd מהמצלמה עצמה שהיא של סוני אם אני לא טועה כמו כן נערך ע"י תוכנת עריכה פרימייר ונשמר כקובץ mp4 של 60 ג'יגה... את הסרט הגולמי כלומר את הקובץ avchd אין לי אפשרות להשיג וגם אינני רוצה אותו היות והוא לא ערוך אלא רק כחומר גלם ללא אפקטים או חיתוכים.... והוא גם שוקל כ 100 ג'יגה של חומר לפני עריכה.
לפי הבנתי מהצלם, הוא נתן לי קובץ mp4 שלא נופל בכלל ואף שומר על איכותו וקרוב עד ממש למקור שהוא avchd לכן אני רוצה למצוא תוכנה עם כמובן מדריך קצר איך להמיר mp4 לmkv ולשמור על האיכות המלאה שממש יהיו הקבצים תואמים מבחינת איכות ומצידי שישקלו אותו הדבר או אף יותר... שטח איכסון זו ממש לא הבעייה.
אשמח לתוכנה שידועה בשמירה על איכויותיה , לא מסובכת והסבר או מדריכון קצר איך לבצע את הבקשה ואת העבודה הרצוייה.
תודה מראש!
metlon
כפי שהבנתם או שלא מדובר בסרט החתונה שלי ושל אישתי וברצוני לשמור על האיכות כמה שיותר. גם של הסאונד וגם של הוידאו.
תודה
בהמשך לשיחתנו
חברה הורדתי תוכנה ששמה direct mkv converter שלפי מה שכתבו עליה היא ממירה קבצים מכל הסוגים ישירות לסיומת mkv מבלי לגעת בגודל הקובץ ומבלי לשנות בו דבר.
לצערי ניסיתי וזו ההודעה שקיבלתי ראו קובץ מצורף מקווה שכך מוסיפים תמונה...
אנא עזרה או המלצה על תוכנה שעושה מה שצריך כי אני לא מצליח באף דרך...
אולי עופר לאור או מישהו מהמנהלים יכול לפתור לי זאת ולעזור לי כי אין לי שום הבנה בנושא.
אני גם לא ממש רוצה או מתיימר להבין אני רק רוצה את המוצר הסופי.
לצערי ניסיתי וזו ההודעה שקיבלתי ראו קובץ מצורף מקווה שכך מוסיפים תמונה...
אנא עזרה או המלצה על תוכנה שעושה מה שצריך כי אני לא מצליח באף דרך...
אולי עופר לאור או מישהו מהמנהלים יכול לפתור לי זאת ולעזור לי כי אין לי שום הבנה בנושא.
אני גם לא ממש רוצה או מתיימר להבין אני רק רוצה את המוצר הסופי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תבקש ממי שעשה לך את הסרט להוריד את קצב הנתונים למשהו הגיוני.
נסה quicktime pro. אם אתה יכול לנגן עם quicktime את הסרט אז אפשר להמיר אותו לקובץ qt
נסה quicktime pro. אם אתה יכול לנגן עם quicktime את הסרט אז אפשר להמיר אותו לקובץ qt
ניסיתי כבר את כולן...
התוכנה הזו ספציפית מלאה בהגדרות מכל הסוגים והמינים, הבעייה היא כאשר אתה לא מבין בנושא הקידודים וסוגי הקבצים זה לא ממש עוזר שהתוכנה כה מפורטת ומקצועית.מספיקלי כתב:נסה FORMATFACTORY החינמית
http://www.pcfreetime.com/...
המטרה הסופית של כל אדם פשוט כמוני היא לקחת קובץ עם סיומת כלשהי ולא משנה איזו ופשוט להמיר את הקובץ לסיומת וכן לקידוד שכן נתמך ומוכר על ידי המכשיר שעימו נצפה בסרט... כמו כן אינני רוצה לשנות שום רמה ואף לא איכות מהקובץ מקור - כך שהקובץ החדש לאחר ההמרה יראה וישמע בדיוק כמו המקור שכביכול לא הופעל והחדש כן יופעל.