בחירת ה3D האופטימלי
כמו שהחברים שמים לב יש פה מאבק מוחות לגבי מסך ה3D "המושלם".
השימושים הם:
רוב הזמן ערוצים רגילים (2,10)
HD כמובן ערוצי הספורט, עספור, והסרטים.
ומשחקים בפלייסטיישן בעיקר בפרו אבולושן.
אשמח להתחיל לחוות את חוויית ה3D בבייתי וכמובן זה העתיד.
הטלוויזיה היא לפחות ל3 שנים והקרב הם בין שלושת הסופיים:
SAMSUNG 46D6400
LG42 570Y
Philips 42PFL7606H LED
יום רביעי היום הגדול והכסף כבר מוכן...
מה אומרים?
השימושים הם:
רוב הזמן ערוצים רגילים (2,10)
HD כמובן ערוצי הספורט, עספור, והסרטים.
ומשחקים בפלייסטיישן בעיקר בפרו אבולושן.
אשמח להתחיל לחוות את חוויית ה3D בבייתי וכמובן זה העתיד.
הטלוויזיה היא לפחות ל3 שנים והקרב הם בין שלושת הסופיים:
SAMSUNG 46D6400
LG42 570Y
Philips 42PFL7606H LED
יום רביעי היום הגדול והכסף כבר מוכן...
מה אומרים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מבין השלושה הפיליפס לדעתי נותנת תמונה פחות טובה ולא הייתי בוחר בה.
הLG לא צריכה להיות ה570 אלא ה6500 או 651 תלוי ביבואן שזה דגם קצת עדיף ואותו הייתי משווה לסמסונג
לדעתי בSD וHD התמונה שתתקבל מהסמסונג תהיה האיכותית ביותר. יותר עומק בצבעים ובתמונה. מבחינת העיצוב הסמסונג לוקחת בגדול אבל תלוי אם זה בכלל חשוב לך.
בתלת מימד בשניהם יראו אותו הדבר מבחינת תמונה אבל בLG יותר נוח לצפות בתלת מימד בגלל הנוחות של התלת הפסיבי שלא מפריע לעיניים לעומת התלת האקטיבי בסמסונג שלאחר צפייה ממושכת מכאיב בעיניים. אם התלת מימד הכי חשוב לך הייתי בוחר בLG אם החוויה הכוללת הייתי בוחר בסמסונג
במקומך הייתי הולך ומשווה את ה6400 של סמסונג ל6500 של LG אחת ליד השניה ובוחר. אני עשיתי זאת ולאחר בחינה של כמה שעות בחרתי בסמסונג.
הLG לא צריכה להיות ה570 אלא ה6500 או 651 תלוי ביבואן שזה דגם קצת עדיף ואותו הייתי משווה לסמסונג
לדעתי בSD וHD התמונה שתתקבל מהסמסונג תהיה האיכותית ביותר. יותר עומק בצבעים ובתמונה. מבחינת העיצוב הסמסונג לוקחת בגדול אבל תלוי אם זה בכלל חשוב לך.
בתלת מימד בשניהם יראו אותו הדבר מבחינת תמונה אבל בLG יותר נוח לצפות בתלת מימד בגלל הנוחות של התלת הפסיבי שלא מפריע לעיניים לעומת התלת האקטיבי בסמסונג שלאחר צפייה ממושכת מכאיב בעיניים. אם התלת מימד הכי חשוב לך הייתי בוחר בLG אם החוויה הכוללת הייתי בוחר בסמסונג
במקומך הייתי הולך ומשווה את ה6400 של סמסונג ל6500 של LG אחת ליד השניה ובוחר. אני עשיתי זאת ולאחר בחינה של כמה שעות בחרתי בסמסונג.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני אפילו ירשה לעצמי להיות בוטה...
איך לקח לך כמה שעות? שתי שניות ואתה רואה שה LG לא בליגה.
בכנות מ LG הייתי קונה ביום טוב מכונת כביסה או טוסטר בטח לא טלביזיה.
הפיליפס טובה, אבל לא כולם אוהבים את "סגנון" התמונה שלה. למשל אחי ואבא שלי העדיפו פיליפס.
מה לגבי הסוני?
גם אופציה טובה.
הפיליפס טובה, אבל לא כולם אוהבים את "סגנון" התמונה שלה. למשל אחי ואבא שלי העדיפו פיליפס.
מה לגבי הסוני?
גם אופציה טובה.
בגלל שהיית בוטה אז אומר לך את האמת.
צפיתי בLG כשעתיים וחשבתי שאני לוקח אותה. רגע לפני שאני מוציא את הכרטיס אשראי אמרתי לבעל החנות שיוציא לי את הסמסונג לצפייה כי היא לא הייתה בתצוגה. אחרי שהוא חיבר צפיתי 30 שניות בסמסונג ואמרתי למוכר אני לוקח את הסמסונג.
אנשים קוראים ביקורות במשך שבועות אבל לא מבינים שזה משהו שחייבים לראות בעיניים.
צפיתי בLG כשעתיים וחשבתי שאני לוקח אותה. רגע לפני שאני מוציא את הכרטיס אשראי אמרתי לבעל החנות שיוציא לי את הסמסונג לצפייה כי היא לא הייתה בתצוגה. אחרי שהוא חיבר צפיתי 30 שניות בסמסונג ואמרתי למוכר אני לוקח את הסמסונג.
אנשים קוראים ביקורות במשך שבועות אבל לא מבינים שזה משהו שחייבים לראות בעיניים.
תודה תודה
אני שומע פה שאנשים אומרים שלא ב3D הסמסונג מביסה אותם...
השאלה מנהל אם אני משחק בסוני לא ולא ב3D עדיפה הסמסונג? והאם כדאי לקחת את הLG רק בגלל ההצלחה שלה בתלת מימד?
בכל מקרה מרחק הצפיה הוא בין 2.5 ל3 מטר.
נ.ב - צפיתי בסוני ולא ראיתי בה כל כך טוב...
אני שומע פה שאנשים אומרים שלא ב3D הסמסונג מביסה אותם...
השאלה מנהל אם אני משחק בסוני לא ולא ב3D עדיפה הסמסונג? והאם כדאי לקחת את הLG רק בגלל ההצלחה שלה בתלת מימד?
בכל מקרה מרחק הצפיה הוא בין 2.5 ל3 מטר.
נ.ב - צפיתי בסוני ולא ראיתי בה כל כך טוב...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
השאלה כמה ה PS3 חשוב, ומה אתה משחק עליו ועד כמה אתה רגיש ללאג. ה LG לא מצטיינת בלאג נמוך. משרשורים של בעלי הטלוויזיה שמשחקים עליה אפשר להוריד את הלאג לרמה סבירה יותר, אבל לא מזהירה עדיין. הפיליפס נותנת לאג יותר נמוך לפי אתר אחד אבל לא מזהירה לפי אתר שני. הסמסונג גם לא מזהירה בעניין. אם אתה "גיימר" יכול להיות שאף אחת מהן לא תתאים לך. אם היית קונה מסך לגיימינג בלבד הייתי ממליץ לך על משהו אחר. אבל אתה לא קונה מסך לגיימינג בלבד ולכן עקרונית תמיד תצטרך להתפשר על משהו.
הסמסונג נראית טוב מאוד (ב2D) למרות שאני לא מת על הצבעים הפלסטיים של ה PVA (אבל בכיול נכון אפשר להרגיע אותם ולך תדע אולי בכלל אתה כמו הרבה אנשים דווקא תאהב את הפלסטיות), ה LG לטעמי נראית לא פחות טוב והצבעים שלהלדעתי עדיפים, גם הפיליפס נראית טוב (אם כי הם מצליחים להוציא שחורים פחות טובים מה LG למרות הפנל הזהה). תלך ותראה, ותחליט על מה אתה מוכן להתפשר בתמונה הכוללת של כל מה שאתה רוצה מהטלוויזיה. אין טלוויזיה מושלמת, בטח שלא ברמות המחיר המדוברות.
הסמסונג נראית טוב מאוד (ב2D) למרות שאני לא מת על הצבעים הפלסטיים של ה PVA (אבל בכיול נכון אפשר להרגיע אותם ולך תדע אולי בכלל אתה כמו הרבה אנשים דווקא תאהב את הפלסטיות), ה LG לטעמי נראית לא פחות טוב והצבעים שלהלדעתי עדיפים, גם הפיליפס נראית טוב (אם כי הם מצליחים להוציא שחורים פחות טובים מה LG למרות הפנל הזהה). תלך ותראה, ותחליט על מה אתה מוכן להתפשר בתמונה הכוללת של כל מה שאתה רוצה מהטלוויזיה. אין טלוויזיה מושלמת, בטח שלא ברמות המחיר המדוברות.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כי לכל אחד יש העדפות אישיות. אם כולם היו אוהבים אותו דבר כולם היו קונים אותו דבר.integral כתב:מעניין. דווקא ב HD עופר דירג את ה LG LW6510 בציון 9, ואת ה D8000 (להבדיל מה D6400) של סמסונג ב 8.5....
פיליפס/סוני/פנסוניק/סמסונג/שארפ נראו לי ליגה אחת מעל ה LG בכל פרמטר.
אבל שוב, זו דעתי האישית והלא "מומחית" בלבד.
היתרון של LG (לפחות בסינגפור) הוא המחיר
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מצטער. לי צורת הביטוי דלעיל לא נראית עניין של "טעם". במקרה הטוב דעות קדומות.ahersko כתב:אני אפילו ירשה לעצמי להיות בוטה...
...
אכן מיותר כי לLG באמת יש טלויזיות מעולות ואין שום סיבה לפסול אותה אחרי הכל ה651 באמת מסך מעולה ולא מדובר באיזה מותג מדבקה זולבכנות מ LG הייתי קונה ביום טוב מכונת כביסה או טוסטר בטח לא טלביזיה...
לדעתי אימרה קצת ילדותית ובכלל אינטגרל לדעתי אתה נצמד יותר מדי לביקורות והשוואות. אם עופר נתן ל651 9 ולD8000 8.5 אזי ה651 טובה יותר וכל מי שמוציא כפול כסף בעצם פראייר? אתה מבין שזה סתם שטויות כן?מעניין. דווקא ב HD עופר דירג את ה LG LW6510 בציון 9, ואת ה D8000 (להבדיל מה D6400) של סמסונג ב 8.5...
ואתה מבין שבסופו של דבר עניין התמונה והצבעים זה עניין של טעם? כי אני למשל אוהב שהטלויזיה במצב תמונה COOL שכל הצבעים בוהקים וקופצים החוצה וחברה לי מבקשת ממני לשים את התמונה על WARM כי ככה התמונה יותר נעימה לה. בגלל זה בסופו של דבר בכל בית יש טלויזיה שונה ולא לכולם יש בבית את ה651 כי עופר נתן לה 9 בביקורת שלו.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לדעתי זה לא ענין של טעם אלא ענין של השוואת מסכים לא מכוילים.
למרות שלמסכים יש חתימה ספקטרלית שונה ומאפיינים אובייקטיביים שונים, הם בטלים בשישים כשמסכים לא מכוונים לאותה עוצמת הארה ולD65.
למרות שלמסכים יש חתימה ספקטרלית שונה ומאפיינים אובייקטיביים שונים, הם בטלים בשישים כשמסכים לא מכוונים לאותה עוצמת הארה ולD65.
No place like home.......... Theater
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זו הייתה תגובה מתבקשת לפאנבוי דלעיל. התשובה שלך לגיטימית. ההתייחסות שלו דרשה תגובה הולמת.rony77 כתב:אכן מיותר כי לLG באמת יש טלויזיות מעולות ואין שום סיבה לפסול אותה אחרי הכל ה651 באמת מסך מעולה ולא מדובר באיזה מותג מדבקה זולבכנות מ LG הייתי קונה ביום טוב מכונת כביסה או טוסטר בטח לא טלביזיה...
לדעתי אימרה קצת ילדותית ובכלל אינטגרל לדעתי אתה נצמד יותר מדי לביקורות והשוואות. אם עופר נתן ל651 9 ולD8000 8.5 אזי ה651 טובה יותר וכל מי שמוציא כפול כסף בעצם פראייר? אתה מבין שזה סתם שטויות כן?מעניין. דווקא ב HD עופר דירג את ה LG LW6510 בציון 9, ואת ה D8000 (להבדיל מה D6400) של סמסונג ב 8.5...
ואתה מבין שבסופו של דבר עניין התמונה והצבעים זה עניין של טעם? כי אני למשל אוהב שהטלויזיה במצב תמונה COOL שכל הצבעים בוהקים וקופצים החוצה וחברה לי מבקשת ממני לשים את התמונה על WARM כי ככה התמונה יותר נעימה לה. בגלל זה בסופו של דבר בכל בית יש טלויזיה שונה ולא לכולם יש בבית את ה651 כי עופר נתן לה 9 בביקורת שלו....
לגבי ביקורות, ברור שאני מייחס להן חשיבות. האנשים שעושים אותן מכיילים את הטלוויזיות כמו שצריך, מנוסים הרבה יותר מרוב האנשים, ויש להם בסיס טוב להשוואה שכן חקרו לעומק הרבה טלוויזיות אחרות בתנאים דומים. הם גם מזהים בד"כ נקודות תורפה שאנשים רגילים יזהו מאוחר יותר מה שחשוב מאוד כי לכל טלוויזיה יש נקודות כאלו ורצוי מאוד לשים לב אליהן לפני שקונים ולא אחרי. לגבי 8.5 או 9, אין לזה חשיבות. מה שחשוב שאיש כמו עופר דרג את ה LG ברמה דומה ל D8000 מבחינת איכות התמונה וזו מחמאה גדולה ל LG ותשובה לפאנבויס למיניהם. אם אני אקנה רק על סמך ההמלצה של עופר? ברור שלא. אלך ואראה ואחליט לעצמי לפי העדפותי ולפי השיקולים שרלוונטיים לי.
גם אני עשיתי סקר גדול בנושא והלכתי לראות הרבה מסכים.
בסופו של דבר אהבתי רק שניים (בדרגת המחיר שלי כמובן).
אהבתי את הסמסונג והכי אהבתי את הפיליפס, אבל כמובן זה טעם אישי נטו.
אחרים יגידו שהסמסונג לא רואה אותה ממטר, אגב ה3D של הפיליפס פשוט מדהים!!!
בכל מקרה אני הייתי ממליץ ללכת ולראות בעיניים, זו ההשוואה הכי טובה שיכולה להיות.
בסופו של דבר אהבתי רק שניים (בדרגת המחיר שלי כמובן).
אהבתי את הסמסונג והכי אהבתי את הפיליפס, אבל כמובן זה טעם אישי נטו.
אחרים יגידו שהסמסונג לא רואה אותה ממטר, אגב ה3D של הפיליפס פשוט מדהים!!!
בכל מקרה אני הייתי ממליץ ללכת ולראות בעיניים, זו ההשוואה הכי טובה שיכולה להיות.
תתחדשscoop9 כתב:רכשתי את ה-D6400 בגודל 46" .....
תודה רבה לכל החברים שעזרו!
דרך אגב קיבלתי גם מחיר מדהים אז בכלל זה תרם לעסקה.
מקווה שאני לא אתחרט...
סתם מעניין אותי לדעת אם לפני הקנייה השוואת אותה ל651 של LG אחרי כל מה שדובר כאן לגבי שני המסכים