ביקורת על הדנון 1912
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
http://www.trustedreviews.com/denon-avr ... tem_review
בשורה התחתונה: טוב (ציון 8 מ-10), אבל לא טוב כמו האונקיו 609 (לדעת כותבי הביקורת...)
בשורה התחתונה: טוב (ציון 8 מ-10), אבל לא טוב כמו האונקיו 609 (לדעת כותבי הביקורת...)
-
epony
- חבר במועדון 10K

ואני לא מבין איך הבנת שאני כ"כ רוצה את הדנון הזה ובכלל מה פשר ההודעה שלך...

- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אתה טורח להעלות כל ביקורת חדשה עליו ולציין שהאונקיו קיבל ציון גבוה יותר ממנו. נראה לי שהכי פשוט לפתור את הדיסוננס המעיק זה לרכוש את הדנון במקום להסביר לעצמך למה זו לא היתה טעות לרכוש את האונקיו, לא?
-
epony
- חבר במועדון 10K

1. כל מה שאני "טורח" לעשות, הוא להביא אינפורמציה שאני חושבת שתהיה רלוונטית לפורום... הפעם היחידה מלבד הנוכחית "שטרחתי" להעלות ביקורת שקשורה ל-1912 הייתה לפני יותר מ-3 חודשים, וגם שם אתה "טרחת" להעביר ביקורת לא-עניינית עלי במקום (למשל) על המוצרים הרלוונטיים.
2. תקרא את מה שכתבת שוב תסביר לי מה אני אמור להבין מזה.
בעצם, אל... רוב הסיכויים שתפלוט עוד רצף שטויות כמו בפעם הקודמת "שטרחתי" להעיק על נפשך הענוגה עם אינפורמציה שאחרים בפורום אולי עשויים למצוא עניין בה, אבל שמשום לך מעיפה את הפיוז כל פעם מחדש.
2. תקרא את מה שכתבת שוב תסביר לי מה אני אמור להבין מזה.
בעצם, אל... רוב הסיכויים שתפלוט עוד רצף שטויות כמו בפעם הקודמת "שטרחתי" להעיק על נפשך הענוגה עם אינפורמציה שאחרים בפורום אולי עשויים למצוא עניין בה, אבל שמשום לך מעיפה את הפיוז כל פעם מחדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ילדים, אני מבקש להניח על השולחן את העבודות שלכם ולגשת לגננת בבקשה.
מה יהיה?
מה יהיה?
-
epony
- חבר במועדון 10K

עופר, אין לי בעיה שתמחק את כל התגובות הלא רלוונטיות לשרשור - להיפך!
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אין סיבה למחוק. לא נכתבו מילים בוטות.
אני חושב שביקורות אינן שוות דבר.
למי שמתלבט בין 2 המכשירים האלו אני ממליץ לא לקבל החלטה על סמך דברים שנכתבים במגזינים מוטים.
קריטריונים רלוונטיים הם תמחור ביחס לארץ המוצא, אמינות, יכולת דחיפה ואיכות שמע לפי בדיקה אישית.
אני חושב שביקורות אינן שוות דבר.
למי שמתלבט בין 2 המכשירים האלו אני ממליץ לא לקבל החלטה על סמך דברים שנכתבים במגזינים מוטים.
קריטריונים רלוונטיים הם תמחור ביחס לארץ המוצא, אמינות, יכולת דחיפה ואיכות שמע לפי בדיקה אישית.