פנסוניק בפייסבוק מזמין אתכם למפגש עם מומחים (נחשו מי....) !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עמוד הפייסבוק של פנסוניק-Panasonic המונה מעל 23,000 אוהדים, נחשב לאחד העמודים היותר פעילים בפייסבוק הישראלי של מותג מסחרי.
כחלק מהפעילויות בעמוד, יורוקום יחד עם מפעילת העמוד, חברת Blond2.0, תארח ביום חמישי הקרוב בין השעות 15:00-19:00 מומחים מאתר HT ומחברת יורוקום לענות על שאלות הגולשים בזמן אמת.
זהו אירוע ראשון מסוגו, בו חברה מארחת מומחים בתחום לענות לשאלות הצרכנים שלה או המתעניינים במוצרים.
כמו תמיד, מומחי HT אשר ייתארחו בפורום המומחים, יענו על שאלות טכניות ואינפורמטיביות תוך שמירה על נייטראליות ואובייקטיביות. שאלות ספציפיות על מוצרי פנסוניק ייענו ע"י מנהל המותג ונציגי יורוקום כאשר מומחי HT, יענו על שאלות כלליות עם דגש טכנולוגי, כמו איך בוחרים גודל מסך, מה ההבדלים בין פלזמה, LCD ו-LED. איך עובד תלת-מימד ומה ההבדל בין תלת-מימד פאסיבי לאקטיבי וכו'.
כאמור, האירוע הראשון ייערך יום חמישי הקרוב, ה-24 בנובמבר בין השעות 15:00-19:00 בדף הפייסבוק של פנסוניק.
המומחים אשר ייתארחו השבוע יהיו: עפר לאור (oferlaor) ומרטין סבג (MartinHSabag).
כחלק מהפעילויות בעמוד, יורוקום יחד עם מפעילת העמוד, חברת Blond2.0, תארח ביום חמישי הקרוב בין השעות 15:00-19:00 מומחים מאתר HT ומחברת יורוקום לענות על שאלות הגולשים בזמן אמת.
זהו אירוע ראשון מסוגו, בו חברה מארחת מומחים בתחום לענות לשאלות הצרכנים שלה או המתעניינים במוצרים.
כמו תמיד, מומחי HT אשר ייתארחו בפורום המומחים, יענו על שאלות טכניות ואינפורמטיביות תוך שמירה על נייטראליות ואובייקטיביות. שאלות ספציפיות על מוצרי פנסוניק ייענו ע"י מנהל המותג ונציגי יורוקום כאשר מומחי HT, יענו על שאלות כלליות עם דגש טכנולוגי, כמו איך בוחרים גודל מסך, מה ההבדלים בין פלזמה, LCD ו-LED. איך עובד תלת-מימד ומה ההבדל בין תלת-מימד פאסיבי לאקטיבי וכו'.
כאמור, האירוע הראשון ייערך יום חמישי הקרוב, ה-24 בנובמבר בין השעות 15:00-19:00 בדף הפייסבוק של פנסוניק.
המומחים אשר ייתארחו השבוע יהיו: עפר לאור (oferlaor) ומרטין סבג (MartinHSabag).
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 22/11/2011 7:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמובן שאם יש לכם נושאים שאתם רוצים להעלות שם, צרו איתנו קשר ונשמח לדון עליהם בזמן אמת !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני כבר מפנה שאלה של מיליון דולר(אולי אפילו יותר):
מתי נראה בארצנו הקטנטונת מסכים של פנסוניק שמיועדים לשוק האירופאי(כולל DTT וכו וכו וכו)?
האם יורוקום מודעים לכך שלקוחות "מביני עניין" (יש כמה כאלו באתר הזה..) שמחפשים את הנ"ל (בדגש על: דגמי "עילית" של פנסוניק )נאלצים לרעות ב "שדות זרים" כתוצאה מאי מציאת מבוקשם אצלם?
תודה מראש
מתי נראה בארצנו הקטנטונת מסכים של פנסוניק שמיועדים לשוק האירופאי(כולל DTT וכו וכו וכו)?
האם יורוקום מודעים לכך שלקוחות "מביני עניין" (יש כמה כאלו באתר הזה..) שמחפשים את הנ"ל (בדגש על: דגמי "עילית" של פנסוניק )נאלצים לרעות ב "שדות זרים" כתוצאה מאי מציאת מבוקשם אצלם?
תודה מראש
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה על התשובה.MartinHSabag כתב:gordi,
אתה יותר ממוזמן לעשות לייק לעמוד ולשאול את נציגי יורוקום בעצמך.
כמובן שאנחנו, מתפקידנו, לא להיכנס לנקודות המסחריות הללו....
זה הרי ברור שפנייה אישית (נקודתית) של אדם זה או אחר לא תביא לתוצאות המקוות.
הכוונה שלי בהודעה שרשמתי היתה לרכז לא-מעט חברים כאן שהבעייה ה"מיסחרית" הזו מציקה להם,ואולי לקוות לשינוי גישה מצד יורוקום עקב הדרישה הגדולה(ואני בטוח שתהייה כזו).
אני בהחלט מסווג את הבקשה שלי כ "דגש טכנולוגי" (כפי שרשמתם בפתיח) היות והמצאות טיונר במוצר,כזה שיכול לקלוט את שידורי עידן+ בארצנו-קשור לצד הטכנולוגי של המוצר.
ושוב,אני לא מצפה שיביאו את כל הליין שלהם לארץ שמתאים לארצנו,אלא לפחות את דגמי העל של פנסוניק.
אני מקווה שהבנת את הנקודה שהצגתי,ולנסות להתעלם מעניין ה"נקודות מסחריות".
ודרך אגב-אם תיזכר בסקירה שהיתה באתר על ה 50VT30 היה רשום כך:
"חיבור ה RF הוא PAL בלבד ואינו תומך ב-DTT (בדקנו) - בהחלט חסרון משמעותי שחבל שאינו מטופל"
ונשאלת השאלה: לא הגיע הזמן לטפל בסוגייה במיפגש הזה?
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
gordi,
לדעתי זו היתממות לחשוב שזה לא משהו שיורוקום, כמשווקים של פנסוניק בישראל, לקהל הישראלי, כשמולם התחרות שכן יש להם תמיכה בעברית ו-DTT וכו', היו רוצים.
אתה לא חושב שהם עושים כל שביכולתם כן להשיג את הדגמים הללו ועדיין להיות תחרותיים ושירותיים?
במקרה אני גם יודע קצת מה קורה מאחורי הקלעים ואני אומר לך בפה מלא, זה לא משהו שתלוי ביורוקום ואני לא חושב ש"מחאת צרכנים" תעזור להשפיע על פנסוניק העולמית. תאמין לי שגם פנסוניק העולמית מודעת לדרישה הזו ועדיין מול הדרישה הזו עומדים לחצים "קצת" יותר גדולים (והמבין יבין).
אגב, לא. הדרישה הזו היא לא טכנולוגית בכלל. היא מסחרית ברמת יורקום-פנסוניק, גרידא.
לדעתי זו היתממות לחשוב שזה לא משהו שיורוקום, כמשווקים של פנסוניק בישראל, לקהל הישראלי, כשמולם התחרות שכן יש להם תמיכה בעברית ו-DTT וכו', היו רוצים.
אתה לא חושב שהם עושים כל שביכולתם כן להשיג את הדגמים הללו ועדיין להיות תחרותיים ושירותיים?
במקרה אני גם יודע קצת מה קורה מאחורי הקלעים ואני אומר לך בפה מלא, זה לא משהו שתלוי ביורוקום ואני לא חושב ש"מחאת צרכנים" תעזור להשפיע על פנסוניק העולמית. תאמין לי שגם פנסוניק העולמית מודעת לדרישה הזו ועדיין מול הדרישה הזו עומדים לחצים "קצת" יותר גדולים (והמבין יבין).
אגב, לא. הדרישה הזו היא לא טכנולוגית בכלל. היא מסחרית ברמת יורקום-פנסוניק, גרידא.
לא הבנתי אילו לחצים. מעניין שאצל סוני, שארפ, טושיבה, פיליפס אין את הבעייה הזו.MartinHSabag כתב:gordi,
אגב, לא. הדרישה הזו היא לא טכנולוגית בכלל. היא מסחרית ברמת יורקום-פנסוניק, גרידא....
למה אתה לא מצפה שיביאו את כל הליין?gordi כתב:תודה על התשובה.MartinHSabag כתב:gordi,
אתה יותר ממוזמן לעשות לייק לעמוד ולשאול את נציגי יורוקום בעצמך.
כמובן שאנחנו, מתפקידנו, לא להיכנס לנקודות המסחריות הללו....
זה הרי ברור שפנייה אישית (נקודתית) של אדם זה או אחר לא תביא לתוצאות המקוות.
הכוונה שלי בהודעה שרשמתי היתה לרכז לא-מעט חברים כאן שהבעייה ה"מיסחרית" הזו מציקה להם,ואולי לקוות לשינוי גישה מצד יורוקום עקב הדרישה הגדולה(ואני בטוח שתהייה כזו).
אני בהחלט מסווג את הבקשה שלי כ "דגש טכנולוגי" (כפי שרשמתם בפתיח) היות והמצאות טיונר במוצר,כזה שיכול לקלוט את שידורי עידן+ בארצנו-קשור לצד הטכנולוגי של המוצר.
ושוב,אני לא מצפה שיביאו את כל הליין שלהם לארץ שמתאים לארצנו,אלא לפחות את דגמי העל של פנסוניק.
אני מקווה שהבנת את הנקודה שהצגתי,ולנסות להתעלם מעניין ה"נקודות מסחריות".
ודרך אגב-אם תיזכר בסקירה שהיתה באתר על ה 50VT30 היה רשום כך:
"חיבור ה RF הוא PAL בלבד ואינו תומך ב-DTT (בדקנו) - בהחלט חסרון משמעותי שחבל שאינו מטופל"
ונשאלת השאלה: לא הגיע הזמן לטפל בסוגייה במיפגש הזה?...
מכשיר טלוויזיה אמור לקלוט את שידורי הטלוויזיה. ולא באמצעות ממירים למיניהם.
למזלנו יש מספיק אלטרנטיבות...פנסוניק היחידה שמביאה דגמים אנלוגיים (ולא רק טלוויזיות...גם ה-DVD המקליט שלי של פנסוניק לא קולט את הערוצים).
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לתשומת ליבכם, אני ועפר נמצאים כעת בעמוד הפייסבוק של פנסוניק ועונים בלייב לשאלות גולשים (לא משהו שאנחנו לא עושים פה כבר שנים....), אבל בכל זאת, אתם מוזמנים.