עזרה עם מגבר ONKYO TX-SR508
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה AUX? יש כניסה מקדימה שרשום SETUP MIC
ברגע שתכניס לשם את המיקרופון - הכיול האוטומטי אמור לעלות - ומשם רק ללכת לפי ההוראות על המסך
ברגע שתכניס לשם את המיקרופון - הכיול האוטומטי אמור לעלות - ומשם רק ללכת לפי ההוראות על המסך
צייניתי כבר שביצעתי את הכיול הנדרש בסוף הכיול הוא אומר לי להוציא משם את המיקרופון כי זאת כניסת SETUP
וכל פעם שמתחברים אליה מחדש הכיול מתחיל מחדש!
לכן יש כניסה למיקרופון שנקראת LINE IN ב AUX
המיקרופון מחובר ופועל.
השאלה שלי היא רק איך מגבירים אוו מעלים את העוצמה של המיקרופון ?
כי גם שאני מגביר את הווליום עד הסוף עדיין שומעים נמוך
וכל פעם שמתחברים אליה מחדש הכיול מתחיל מחדש!
לכן יש כניסה למיקרופון שנקראת LINE IN ב AUX
המיקרופון מחובר ופועל.
השאלה שלי היא רק איך מגבירים אוו מעלים את העוצמה של המיקרופון ?
כי גם שאני מגביר את הווליום עד הסוף עדיין שומעים נמוך
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
על איזה מיקרופון אתה מדבר? מה אתה רוצה לעשות? לחבר מיקרופון אחר לצורך הגברה?
יש לי מיקרופון רגיל עשיתי את כל הכיוונים
כשאני מדבר למיקרופון אני שומע את עצמי ברמקולים ממש נמוך וגם אם אני מגביר את הווליום עד הסוף הווליום עדיין נשאר נמוך יחסית
השאלה שלי היא האם אפשר לשנות איזה הגדרה במגבר שיהיה איזשהו בווסט למיקרופון שישמעו בו חזק?
כשאני מדבר למיקרופון אני שומע את עצמי ברמקולים ממש נמוך וגם אם אני מגביר את הווליום עד הסוף הווליום עדיין נשאר נמוך יחסית
השאלה שלי היא האם אפשר לשנות איזה הגדרה במגבר שיהיה איזשהו בווסט למיקרופון שישמעו בו חזק?
הבנתי שה: SETUP MIC נועד רק לכייל את הרמקולים עם מיקרופון של המגבר ששמים ליד איפה שיושבים בשביל לכוון את הצלילים
מה שאני התכוונתי זה שקניתי מיקרופון ואני מעוניין לעשות קריוקי לחבר אותו ישר לרסיבר או למחשב נייד ואז לרסיבר ואין לי מושג בזה
מה שאני התכוונתי זה שקניתי מיקרופון ואני מעוניין לעשות קריוקי לחבר אותו ישר לרסיבר או למחשב נייד ואז לרסיבר ואין לי מושג בזה